>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Przepocony kupon

wojtaz248 29

wojtaz248

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dziś wracając z STSa trzymałem kupon w tylnej kieszeni, a że było gorąco to spociłem się i kupon był trochę mokry. Lekko uszkodził się kod, ale numer zakładu jest całkowicie nienaruszony. Czy numer zakładu to to samo co numer na kodzie kreskowym i czy w razie ewentualnej wygranej nie będzie problemu? Kawałek kodu jest troszkę oderwany z lewej strony.

K 16

kombi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
nie będzie problemu wypłacą... już pisano było o podobnych przypadkach wiele razy...

wojtaz248 29

wojtaz248

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
twój problem mnie rozbawił ????

Nie śmiej się dziadku z czyjegoś przypadku...;)
Zawsze nosiłem tak kupony, dziś nie wziąłem pod uwagę, że przed chwilą miałem w-f, a później chodziłem z kolegą po mieście. Sam byłem zdziwiony co się stało z moim kuponem. :grin:

ulter 47

ulter

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
czyli mam rozumiec ze jesli kod jest nie czytelny to w punktcie zamiast uzyc kodu kreskowego po prostu wklepuja w klawiaturke numer zakładu i wszystko jest ok?

A 220

andrzej78

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Pulawy
czyli mam rozumiec ze jesli kod jest nie czytelny to w punktcie zamiast uzyc kodu kreskowego po prostu wklepuja w klawiaturke numer zakładu i wszystko jest ok?

Tak, nie powinno być problemu. Choć w sts takiej sytuacji nie miałem. Ale w toto i fortunie jak kod nieczytelny to wklepują numer i gitara. Kiedyś na kuponie totomixa nie wydrukował mi się nawet kod kreskowy ale problemów z wypłatą nie było

bruzdzi 56

bruzdzi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Ostróda
Kiedyś miałem przedarty kupon i babka powiedziała mi, że bym się wstydził z takim kuponem przyjść.