>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

przelew z mbanku do buka przez MB i P24

radzio_xp 311

radzio_xp

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Witam,
po raz pierwszy spotkałem się z takim problemem, więc nie bardzo wiem co zrobić.
Otóż:
- założyłem sobie niedawno konto w mbanku, jako dodatkowe, do przelewów internetowych, przelałem kasę z mojego konta w innym banku i miałem tam X zł
- postanowiłem, że sprawdzę jak działają przelewy do buka prosto z mbanku
- wszedłem na bet365, wybrałem przelew mbank (poprzez Moneybookers), wybrałem podstawową stawkę i po kolei wszystko klikałem
- w tym miejscu zaznaczam że bezpośrednio z moneybookers wielokrotnie robiłem wpłaty/wypłaty z bet365
- po wpisaniu wszystkich danych (poprzez opcję DEPOZYT) itp itd kwota którą chciałem przelać z mbanku zniknęła z mojego konta (czyli ok), a dalej... zaginęła w akcji
- jako że wszystko idzie przez przelewy24 i mb napisałem do supportu p24, ale odpowiedzieli, że od nich kwota wyszła już 8.11.12 r. o godzinie 17 z hakiem (czyli zaraz po zleceniu przelewu)
- pisałem do bet365, ale oni wgle nie zarejestrowali takiej transakcji
- napisałem też do mb... i tutaj cisza jak makiem zasiał. Nie wiem czy mieliscie do czynienia z ich supportem i czy każdemu odpowiadają po 4-5 dniach, czy może odpowiedzieć nie chcą? Jak dochodzić do tego, gdzie zapodziały się pieniądze?
- chcąc sprawdzić wszystko jeszcze dokładniej zrobiłem w sobotę przelew mbank do mb bezpośrednio, a potem do betclick - wszystko poszło błyskawicznie

Co robić i gdzie domagać się wyjaśnień?

S 12

sick

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
a co mówi historia transakcji na MB ?

mucios88 197

mucios88

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Sosnowiec
Kasa zaginęła ewidentnie w Moneybookers i tam musisz pisać. A nawiasem mówiąc na przyszłość jak będziesz chciał wpłacić w ten sposób czyli via MB to lepiej przelewaj kasę na MB, a później do buka. Unikniesz takich problemów jak właśnie ten. Co do Supportu MB to rzeczywiście nie odpowiadają zbyt szybko. Zawsze możesz spróbować do nich zadzwonić, ale to wiąże się z kosztami i wymaga j. angielskiego.

radzio_xp 311

radzio_xp

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Próbowałem tam dzwonić, ale jak słyszę przekierowania i jednocześnie wiem ile kasy na to idzie to mam gdzieś taką metodę kontaktu :|
Historia transakcji na MB mówi, że przez nich kasa nie przeszła. Ktoś mi wreszcie odpisał, że czekają na autoryzację z p24, więc napisałem znów do p24 - tamci twierdzą że wszystko zrobili w zeszły czwartek.
Wiem, że lepiej przelewać najpierw do mb, ale po prostu chciałem sprawdzić jak to działa i stwierdziłem, że można to zrobić szybciej. Tragedii nie ma, bo tak jak mówię spróbowałem stawkę podstawową, czyli 50 zł, ale to chodzi o sam fakt...
Kontakt z mb... gorzej niż zły.

brylant 66

brylant

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
...
Inny problem, chcę do MB przelać kasę z ing, nigdy wczesniej problemu nie miałem a
tu nagle z P24 zniknął ING. Wiem, że robią przelewy do 18 w dni powszednie, więc nie wiem o co chodzi..

H 7

hco

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Zawsze możesz spróbować do nich zadzwonić, ale to wiąże się z kosztami i wymaga j. angielskiego.

Niekoniecznie, po prostu mało osób wie, że MB ma również polską infolinię...

+48 (22) 205 3947

kuerten 138

kuerten

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam,
po raz pierwszy spotkałem się z takim problemem, więc nie bardzo wiem co zrobić.
Otóż:
- założyłem sobie niedawno konto w mbanku, jako dodatkowe, do przelewów internetowych, przelałem kasę z mojego konta w innym banku i miałem tam X zł
- postanowiłem, że sprawdzę jak działają przelewy do buka prosto z mbanku
- wszedłem na bet365, wybrałem przelew mbank (poprzez Moneybookers), wybrałem podstawową stawkę i po kolei wszystko klikałem
- w tym miejscu zaznaczam że bezpośrednio z moneybookers wielokrotnie robiłem wpłaty/wypłaty z bet365
- po wpisaniu wszystkich danych (poprzez opcję DEPOZYT) itp itd kwota którą chciałem przelać z mbanku zniknęła z mojego konta (czyli ok), a dalej... zaginęła w akcji
- jako że wszystko idzie przez przelewy24 i mb napisałem do supportu p24, ale odpowiedzieli, że od nich kwota wyszła już 8.11.12 r. o godzinie 17 z hakiem (czyli zaraz po zleceniu przelewu)
- pisałem do bet365, ale oni wgle nie zarejestrowali takiej transakcji
- napisałem też do mb... i tutaj cisza jak makiem zasiał. Nie wiem czy mieliscie do czynienia z ich supportem i czy każdemu odpowiadają po 4-5 dniach, czy może odpowiedzieć nie chcą? Jak dochodzić do tego, gdzie zapodziały się pieniądze?
- chcąc sprawdzić wszystko jeszcze dokładniej zrobiłem w sobotę przelew mbank do mb bezpośrednio, a potem do betclick - wszystko poszło błyskawicznie
Co robić i gdzie domagać się wyjaśnień?
zawsze tak wplacam, nie bylo problemu
masz numer i haslo tej transakcji z P24 ??

B 3

biplan

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
I jak wyjaśniło się cośz tym MB i p24? Mam podobną sytuację, z p24wyszło wszystko pięknie, a na MB już nic nie ma.

radzio_xp 311

radzio_xp

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Porządnie opieprzyłem i mb i przelewy24, aż w koncu ktoś przyznał się do błędu...
Dziękujemy za kontakt z Działem Obsługi Klienta Skrill.
Informujemy, że Pana/Pani próby dokonania płatności za pomocą Przelewy24 na razie zostały jeszcze nie zrealizowane z przyczyn technicznych. Chcielibyśmy Pana/Panią zapewnić, że nasz zespół pracuje nad pozytywnym rozwiązaniem tej sprawy i metoda płatności za pomocą Przelewy24 powinna być znów dostępna do końca dnia dzisiejszego.
Z góry dziękujemy za zrozumienie i przepraszamy za jakiekolwiek niedogodności. Jeśli możemy jeszcze w czymś pomóc, bardzo prosimy o ponowny kontakt.
Z Wyrazami Szacunku,
Skrill Dział Obsługi Klienta

Zobaczymy czy spełnią obietnicę...

C 46

chudinho

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wolów
obietnicy nie spełnili, dalej nie wiem co się dzieje... :|

Napisali że powinna być a nie że będzie :p

Ja jak robię przelewy z mbanku na MB to sekunda i od razu kasa jest. Jak z mbanku robię na buka to około 10 minut trzeba czekać;&gt;