>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Przelew przez PKO

Status
Zamknięty.
A 0

avaxis

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Zywiec
Witam

Mam pytanie , otóż 2 dni temu zrobiłem przelew na konto w Sportingbet przez PKo . Dziś kumpel mi powiedział , że mogę mieć jakieś cyrki , skarbówka czy coś . Proszę o odpowiedź czy mogę mieć jakieś nieprzyjemności

A 0

avaxis

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Zywiec
No kiepsko poinformowany hazardzista ze mnie
Jak to zatwierdzona? i można grać tak jak wcześniej i przelewy z panku polskiego?

przemoevil 283

przemoevil

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z piekla
No kiepsko poinformowany hazardzista ze mnie
Jak to zatwierdzona? i można grać tak jak wcześniej i przelewy z panku polskiego?

panku polskiego? Coś nowego na rynku...
Jak tam założyć konto i jakie są koszty prowadzenia rachunku i oprocentowanie z lokat jaki ma wzrost oraz jakie są dzienne wahania odsetek od wpływów z wygranych? Karta Visa czy MasterCard?

.....

A 0

avaxis

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Zywiec
To był zwykły przelew nie mam tam konta ... Ogólna opłata wyniosła mnie 10 zł..
Wpłaciłem na sportingbet 400zł

przemoevil 283

przemoevil

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z piekla
Ale ja się pytam czy mnie nie ukarzą?
Tak.
W ciągu 7-miu dni dostaniesz pismo listem poleconym z Banku w celu wyjaśnienia skąd się wziął ten przelew na rachunek obcy. Po upływie 14-stu dni dostajesz zawiadomienie od Urzędu Skarbowego celem wyjaśnienia niezapłacenia podatku od przelewu zagranicznego.
I na dodatek dostaniesz pismo od prokuratury okręgowej w którym będzie wniosek o przeprowadzeniu postępowania nielegalnej gry w necie.
A na koniec profesor języka polskiego zawiadomi Cię w celu przeprowadzenia dyktanda na poprawę ortografii.

Status
Zamknięty.