>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

przelew do gamebookers

kropek 0

kropek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Katowice
ostatnio gamebookers zamkneli polskie konto i juz nie mozna wplacac do polskiego banku :/ teraz mozna do banku w austri :/ wplacal moze ktos ostatnio ? z jakiego banku i ile placil za przelew ?

J 0

j.j.

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
To musieli zrobić w środę lub w czwartek. We wtorek wpłacałam jeszcze na BPH.
Trochę to dziwne. Szkoda. Trzeba będzie zmienić booka.

W 2

wislak

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
cos mi sie nie chce wierzyc... to wrecz nierealne zeby najlepszy w sieci buk GB taki walek wprowadzil!

kropek 0

kropek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Katowice
zaloguj sie na gamebookers i daj wplata przelew bankowy i zobaczysz :p
pisalem do nich maile i odpiosali ze nie wiedza kiedy otwoza nowu konto w polskim banku a szkoda ...

mooserix 0

mooserix

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Faktycznie jaja sobie robią. Jak będe teraz wysyłał przez Moneybookers bo zdecydowanie mniejsze koszty (2 zł + 3,50 przelew (z banku) razem 5,50 vs przewalutowanie ok. 30 zł! + przelew 3,50). Troszke mnie zdziwli tym sposobem ale może założa spowrotem konto w Polskim banku.

gostyniak 0

gostyniak

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gostyn
ludzie chce wyslac kasen na GB przez przekaz pocztowy wiec czy musze podac IBAN lub Swich czy tylko normalne dane takie jak zawsze sie podaje przy przelewie do Polskiego banku ?? :? :?

mooserix 0

mooserix

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Powinni Ci zwrócić bo tamto konto już nie istnieje (zostało zamknięte co potwierdziłą moja wymiana maili z GB). Pisałem zapytanie to odpowiedzieli, że nie wiedzą czy w przyszłości otworzą konto w Polsce.

mooserix 0

mooserix

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Hmm nie wiem bo nigdy nie wpłacałem kasy pocztą ale radziłbym wam spisać sobie te wszystkie dane i iść do gościa na poczte. On wam wypełni tylko zaznaczcie, że to ma być przelew międzynarodowy i, że w tytułem trzeba wpisać nick/nr id bo mogą ciężko kapować ????

gostyniak 0

gostyniak

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gostyn
napisalem do nich i mi odpisali dopiero o 10 15 :

Szanowna Pani,(konto na siostre)

Dziękujemy za napisanie do nas. W celu dokonania wpłaty gotówkowej na
nasze konto bankowe w Austrii musi Pani wypełnić druczek do wpłat
zagranicznych. Nie poniesie Pani żadnych opłat za przewalutowanie. Dane
potrzebne do wpłaty:
Właœciciel konta: Gamebookers Ltd.
Nazwa banku: Creditanstalt
Numer konta (IBAN): AT851100001129547400
Kod SWIFT: BKAUATWW
Tytuł wpłaty: login / ID gracza
Kraj: Austria

Życzymy wielu udanych zakładów i jeœli ma Pani jakiekolwiek inne
pytania to służymy pomocš.

Z bukmacherskim pozdrowieniem,

service @ gamebookers

Dzieki bardzo GB macie u mnie :zoltakartka: za zlikwidowanie polskiego konta,ehhh wplacam na Betgun :przeklina:

krzysztof1985 68

krzysztof1985

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Loodz - tutaj wóde rozlewa sie na sloiki
Faktycznie jaja sobie robią. Jak będe teraz wysyłał przez Moneybookers bo zdecydowanie mniejsze koszty (2 zł + 3,50 przelew (z banku) razem 5,50 vs przewalutowanie ok. 30 zł! + przelew 3,50). Troszke mnie zdziwli tym sposobem ale może założa spowrotem konto w Polskim banku.

Boshe kochany z usług jakiego banku korzystacie :?: PKO BP, skończcie z mitem że to jest dobry bank, jak macie skończone 15 lat to załóżcie sobie konto w banku netowym i macie to za free :!: I przelewy zagraniczne też a nie robicie problemy z przewalutowaniem i innymi, ja tam nie płaciłem i nie płace za to nic ????

mooserix 0

mooserix

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Hmm konto jest mamy więc nie mam nic do gadania. O ile się orientuje to w banku internetowym też płacisz za przelew (bodaj 1 zł) i przewalutowanie chyba też, ale nie mam konta w banku netowym więc się nie sprzeczam. Niestety bank mojej mamy pobiera opłate w wysokości ok 30 zł za przewalutowanie. W sumie mógłbym założyć własne konto ale za dużo by mi to nie dało. Obecnie do GB wysyłam kase przez MB i wtedy płace zdecydowanie mniej.

krzysztof1985 68

krzysztof1985

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Hmm konto jest mamy więc nie mam nic do gadania. O ile się orientuje to w banku internetowym też płacisz za przelew (bodaj 1 zł)

No zapomniałem że nie masz statusu studenta 8) mam konto w Multibanku i uwierz mi nie pobierają opłat za przewalutowanie, jedynie płacę za możliwość używania znaku VISA (karta debetowa) a reszta jest za free. Niestety Twoja mama ma zwykłe konto, a ca takie przyjemności banki kasują niemiłosiernie. Teraz opłaca się do GB robić przelewy jedynie przez Moneybookers lub zdeponować kartą kredytową/debetową (debetowe nie wszystkie, np VISA Electron nie puści, dopiero zwykła VISA lub VISA Classic, nie wiem jak to jest z MasterCard)
Tutaj niestety po zlikwidowaniu konta dla w Polsce GB dostaje 3 ???? kartki ⛔

R 0

.robert

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Mozna zrobic w ten sposob :p
Z GB do MB z MB do Betsson z Betsson do mbanku ???? chyba taniej ????

krzysztof1985 68

krzysztof1985

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Mozna zrobic w ten sposob Razz
Z GB do MB z MB do Betsson z Betsson do mbanku Very Happy chyba taniej Very Happy

sory ale ostatnio coś Benek narzekał na Bettsona ;) także nie wiem, wg mnie 7zł za prowizję MB to nie jest drogo, bo zwykły przelew zagraniczny kosztuje w zależności od banku od 20-35zł . Mój np postawił takie warunki : 1zł za złożenie dyspozycji przelwu zagranicznego +20zł za przelew zagraniczny (prowizja) czyli jakby to policzyć to 121zł wpłacam a 100zł jest na GB :zoltakartka: a jak zrobię tak: przelew na Moneybookers (free), a z moneybookers do GB to jest tylko 7zł 8) chyba nie muszę mówić, że skoro nie widać różnicy to po co przepłacać.
No ale fakt fatkem GB sobie w kulki niesamowicie poleciało z tym kontem w Austrii :zy3ou: Ja już sobie zamówiłem sobie VISĘ, i niedługo wpłacam do MB a potem znów przygoda z GB-szkoda że nie można juz podawać reflinków :eek: ;PPPPPPP
Kokosów z tego nie ma ale czesem można mieć z tego &quot;coś &quot;

P 0

piasek88

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
no to przelew 20zł do GB przez mb ile by mnie kosztowało?? i jak go zrobić wogóle bo tam nie ma rubryki Kod SWIFT, Numer IBAN.

krzysztof1985 68

krzysztof1985

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
no to przelew 20zł do GB przez mb ile by mnie kosztowało?? i jak go zrobić wogóle bo tam nie ma rubryki Kod SWIFT, Numer IBAN.

Widzę ze dopiero zaczynasz, ale pomogę (to nie Joke w z tym opisem)

Do GB najlepiej teraz wpłacać przez Moneybookers. Koszt wysłania 20zł to ok 7zł (tylko prowizja Moneybookers). Moneybookers ma swoje konto w Polsce i nie wiem ile Ci tam pobiera bank za przelew do innego banku (ja mam za free), lecz przelew z MB (moneybookers) do GB to tylko 7zł.

A numer IBAN to jest Twój numer konta poprzedzony znakiem PL (Poland). ????
Swift to jest potrzebny do przelewu zagarmanicznego (czytaj zagranicznego). W przypadku MB to nie jest potrzebny. 8)

Dane MB dotyczące przelewu

Własciciel konta: Moneybookers Ltd.
Bank: BRE Bank SA
Miasto: Warsaw
Numer konta: 20 1140 1010 0000 3270 5600 1001
Kod banku: 11401010
Waluta konta: PLN
Adnotacja:
XXXX

Tak wyglądają pola do wypełnienia. BRE BANK to bank w Polsce. Także nie będzie problemów