>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Przeksięgowanie środków

T 9

theart

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Silesia
Witajcie,
mam pewien dylemacik, otóż jedna z moich kart w walucie Eur ma datę do września, jest na niej kilka tys eur bo byla używana w tym zlodziejskim buku i zanim oni zaczeli ograbiac to zdazylem troche ich. Ale wróćmy do rzeczy, czy ktoś z Was wie jak przeksięgować środki z jednej karty na inną, tzn. gdzie można wpłacić jedną kartą a później wypłacić na np. skrilla albo inną kartę. Może ktoś próbował np. wpłacić jedną kartą, potem wpłacić inną kartą i czy wtedy tą zweryfikowaną będzie ta druga i całe środki wypłacą na tę drugą. Albo wpłacić kartą i po kilku dniach wpłacić ze skrilla. Napiszcie, dzieki.

sylwek2012 1K

sylwek2012

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Jastrzebie Zdrój
Możesz zrobić taki myk ale potrzebna będzie większa kwota depozytu metodą na którą chcesz wypłacić niż kwota depozytu zrobionego kartą. Jeżeli chodzi o wpłatę kartą a wypłatę na konto bankowe to napewno możesz zrobić tak przez stargames bo sam tak robie w większosci buków jak zrobisz tak jak napisałem będziesz mógł wypłacic na konto.

T 9

theart

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Silesia
A ten StarGames to jakaś pewna firma, już raz mi buk skasował nazywał się MooreGames.