>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Promocja w Unibet - Zgarnij 100zł bonusu + org. koszulka CF VALENCIA !!

Status
Zamknięty.
al_capone 6,2K

al_capone

Gangster
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Chicago
Promocja w Unibet

SUPER PROMOCJA: ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 100ZŁ! PLUS...
ORYGINALNA KOSZULKA CF VALENCIA

Po długiej przerwie firma Unibet znów oferuje bonus na zakłady bukmacherskie! Tym razem znakomity zakład bez ryzyka, aż do 100pln! Nie zwlekaj z jego wykorzystaniem, gdyż nie wiadomo jak długo promocja będzie trwała!! Teraz też możliwość wygrania unikalnej koszulki CF Valencia firmy kappa!!!
Oto jak w łatwy i szybki sposób skorzystać z promocji:

1. Zarejestruj się w Unibet ze specjalnego linku:
====&gt; SUPER PROMOCJA na Unibet&lt;====
=====&gt;KLIKNIJ I ZAREJESTRUJ SIĘ &lt;=====

(Tylko rejestracja z tego linku upoważnia do otrzymania BONUSU!!!)

2. Dokonaj pierwszej wpłaty na Unibet

3. Zagraj pierwszy zakład bez ryzyka do kwoty 100zł!
W razie przegranej dostaniesz zwrot wartości swojej pierwszej stawki, od 1 aż do 100 złotych.

Nie zwlekaj!! &gt;&gt; ZAREJESTRUJ SIE JUŻ DZISIAJ!! &lt;&lt;
4. Chcesz wygrać oryginalną koszulkę CF Valencia firmy kappa? Wnieś zakłady na łączną kwotę min. 100pln do 30 września i wyślij swoje zgłoszenie na adres e-mail: [email protected] W tytule wpisz promocja Unibet, w treści wpisując swoje dane i kwotę obrotu. Oferta tylko dla nowych graczy w Unibet, zarejestrowanych ze specjalnego linku.

Promocja tylko dla nowych użytkowników, którzy dokonają depozytu za pomocą karty lub przelewu. Można także wpłacić środki w 15 minut klikając &quot;Przelewy 24&quot;.

Koszulka AC Valecia wyglądają tak: (mam taką i polecam, nosi się super, a do tego wygląda niesamowicie)

Regulamin:

Oferta obejmuje zarówno zakłady tradycyjne jak i zakłady LIVE.
To jest oferta tylko dla nowych graczy zarejestrowanych na polskiej stronie Unibet* (Aby uzyskać zakład bez ryzyka, musisz zarejstrować się klikając w tenlink)

Unibet zastrzega sobie prawo do cofnięcia bonusa osobom, które będą próbowały nadużywać promocji.

Zwrot, który otrzymasz w przypadku przegrania swojego pierwszego zakładu podlega warunkom trzykrotnego obrotu w zakładach bukmacherskich lub w lobby gier.

Aby wykonać wymagany obrót należy wnieść zakład po kursie 1.6 lub wyższym.
Musisz mieć 18 lat lub więcej aby móc założyć konto w Unibet.

Zasady
Zakład bez ryzyka jest dostępny po zarejstrowaniu się z tego linku.
Oferta skierowana tylko dla nowych graczy.
Jeśli posiadasz już konto w Unibet, oferta nie jest dla Ciebie, a próba uzyskania bonusu będzie traktowana jako nadłużycie, co może spowodować zamknięcie konta.
Zwrot za zakład musi być obrócony 3-krotnie na zakładach sportowych (min kurs 1.6)
Posiadanie wielu kont jest niezgodne z regulaminem i prowadzi do trwałego zakazu korzystania z usług Unibet.

Stary temat o promocji 100PLN na darmowy zakład

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
maxtoon +5 Punkty
al_capone 6,2K

al_capone

Gangster
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Chicago
Wszystko działa ;) Spróbuj wyczyścić ciasteczka albo na innej przeglądarce.

tentyp007 11

tentyp007

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
U mnie nie działa, zmieniłem przeglądarke i nic ;/. Co to może być?

M 15

maciekgks

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gdansk
Czy przy obrocie kurs 1.6 musi mieć pojedynczy zakład, czy może na to być AKO 1.6?

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Też nie możecie się zalogować na Unibet?
Napisałem do nich czy mają jakiś problem techniczny - ale zanim odpiszą to wolę spytać.
A nie, już można - sorry za bezcelowy post.

bo86bo 2,4K

bo86bo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Ksiestwo Slupskie
a ja mam pytanie czy oni obsługuja przelewy24 bo u nich na chat sie wbić to cud, strona strasznie muli

enriquess 697

enriquess

Farmaceuta
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bullerbyn
Godfather mógłbyś podać kod promocyjny na unibet ? Nigdzie nie mogę znaleźć. Może poprostu nie trzeba go wpisywać, żeby zgarnąć ten bonus ?

pan-kracy 116

pan-kracy

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nie trzeba.

Ja dziś właśnie przez Liverpool wtopiłem i troche sporo czekam na zwrot. Na live chacie powiedzieli że za chwilę a dalej nie mam.

al_capone 6,2K

al_capone

Gangster
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Chicago
Godfather mógłbyś podać kod promocyjny na unibet ? Nigdzie nie mogę znaleźć. Może poprostu nie trzeba go wpisywać, żeby zgarnąć ten bonus ?
Jeśli się rejestrujesz z linku promocyjnego, który jest podany na forum to nie musisz wpisywać kodu promocji.

zabek 3,6K

zabek

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Obrócić trzy razy trzeba tylko jeśli się przegra ten zakład bez ryzyka? A jeżeli się go wygra to nie trzeba, dobrze rozumiem? Jaka minimalna kwota wpłaty?

al_capone 6,2K

al_capone

Gangster
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Chicago
Tak, obracasz tylko w przypadku przegranego pierwszego zakładu.
Minimalna kwota wpłaty przez przelewy24 to 20zł.

L 0

laffi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
hmm a w przypadku kiedy nie gram singla to wszystkie inne typu muszą być po kursie +1,6 czy tylko ten 1 ?

al_capone 6,2K

al_capone

Gangster
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Chicago
Chodzi o AKO, czyli jeden typ 1.60 lub np. 3 typy po 1.2 = AKO = 1.72. Jest spełniony wymóg.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
laffi +1 Punkty (pomoc)
rav91 0

rav91

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Mam pytanie. Zarejestrowałem się, wpłaciłem kasę i skąd mam mieć pewność że teraz jak obstawie pierwszy zakład w razie nie powodzenia zostanie mi zwrócona stawka ?
Ed. Pytanie nie aktualne.

kalolina 15

kalolina

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
tą koszulkę dostajemy po zagraniu za 150zł czy tylko będziemy uczestnikami konkursu?
na tych zdjęciach wygląda jak podróba z allegro, można jakieś inne zdjęcia

al_capone 6,2K

al_capone

Gangster
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Chicago
tą koszulkę dostajemy po zagraniu za 150zł czy tylko będziemy uczestnikami konkursu?
Będziesz brał udział w losowaniu.
na tych zdjęciach wygląda jak podróba z allegro, można jakieś inne zdjęcia
To jest oryginał. Jakie chcesz dodatkowe zdjęcie? Metki z ceną?

T 4

talented

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bialystok/Warszawa
Promocja tylko dla nowych użytkowników, którzy dokonają depozytu za pomocą karty lub przelewu. Można także wpłacić środki w 15 minut klikając &quot;Przelewy 24&quot;.
To znaczy że jak przelejemy kasę przez przelewy24 to bierzemy udział w promocji czy nie?
Jeszcze jedno pytanie: klikając w link promocyjny przenosi mnie normalnie na stronę główną unibetu. W adresie mam https://pl.unibet.com/betting
Teraz powinienem zwyczajnie kliknąć &quot;zarejestruj się teraz&quot; i będę objęty bonusem?
Sorry za takie niby śmieszne pytania, ale zależy mi na szansie wylosowania tej koszuliny ????

al_capone 6,2K

al_capone

Gangster
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Chicago
To znaczy że jak przelejemy kasę przez przelewy24 to bierzemy udział w promocji czy nie?
Bierzemy udział w promocji.
Teraz powinienem zwyczajnie kliknąć &quot;zarejestruj się teraz&quot; i będę objęty bonusem?
Dla pewności wyczyść ciasteczka. Wejdź na stronę z linku podanym w pierwszy poście &gt;kliknij i zarejestruj się &lt; i załóż konto. Dokonaj depozytu i wykorzystaj zakład bez ryzyka.

Status
Zamknięty.