>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Promocja w Betsafe - Europejska Oferta - 2 bonusy na START, aż do 370PLN + koszulka!

Status
Zamknięty.
al_capone 6,2K

al_capone

Gangster
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Chicago
250pln x 12
120pln x 6
Pomnóż, dodaj i otrzymasz kwotę potrzebną do obrócenia.
Wczoraj bonusy zostały dopisane.
Kolejne jutro koło godziny 16:00
Nie zwlekaj! Nie rób lipy! Odbierz 2 bonusy &gt;&gt; ZAREJESTRUJ SIE JUŻ DZISIAJ!! &lt;&lt;

Odbierz unikalną koszulkę Hardcorowego Koksa gratis!!!

K 0

kermit84

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Mimo spełnienia warunków (depozyt, wysłanie do Was maila 10 kwietnia) do dzisiaj nie otrzymałem bonusu. Dlaczego?

E 0

enek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja również powinienem dzisiaj dostać bonus, a go nie dostałem. Zgłoszenie wysłałem w środę wieczorem ????

al_capone 6,2K

al_capone

Gangster
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Chicago
Ja również powinienem dzisiaj dostać bonus, a go nie dostałem. Zgłoszenie wysłałem w środę wieczorem
Zgłoszenia środa-piątek ostatecznie nie zostały zasilone, ponieważ manager dzisiaj musiał zakończyć pracę wcześniej.
Nic się nie martwić, kasa pojawi się we wtorek. Aktualnie możecie grać i obracać oficjalny bonus ;) Weekend, więc jest co grać ????
Mimo spełnienia warunków (depozyt, wysłanie do Was maila 10 kwietnia) do dzisiaj nie otrzymałem bonusu. Dlaczego?
W regulaminie jest zapis:
  • Promocja od pierwszej wpłaty dotyczy tylko Użytkowników zarejestrowanych w Polsce przez serwis forum.bukmacherskie.com po 01 kwietnia 2014.

Twoja rejestracja odbyła się w marcu, dlatego bonusu nie otrzymałeś.
Przykro nam, ale takie są zasady.

K 0

kermit84

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Przecież ten temat został założony 8 marca i wtedy data w regulaminie była inna. Proszę o dopisanie bonusu zgodnie z obowiązującym WTEDY regulaminem.

A 0

awftt

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Generalnie nie polecam ani bonusu ani bukmachera. Wpłaciłem 500 zł, wziąłem oba bonusy. Po pierwszym (sic!) zakładzie zacząłem być limitowany. Teraz niektórych meczy nie jestem w stanie obstawić wcale, niektóre za 2 zł, a maksimum jakie mam to 31 zł. Powodzenia z obrotem 3720 zł jeśli maksymalna stawka to 30 zł ;)

K 21

kokimbo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
W jakie dni tygodnia są dodawane te bonusy od was? chodzi o ten 100% do max 120zł.

K 0

kermit84

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nadal nie otrzymałem bonusu. Proszę o dopisanie go do mojego konta Betsafe

A 0

awftt

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Teraz doszło to już do poziomu totalnego absurdu. Maksymalna stawka to 7 zł, większości rynków nie mogę postawić wcale, bądź za złotówkę! Złodziejski bukmacher, omijać szerokim łukiem.

M 4

marcin0147

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Czy jeżeli zarejetruje się dzisiaj to załapie się na promocje i czy bedzie ona przedłużona na maj ?

B 0

bialy-wilk

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
W zeszły czwartek/piątek zrobiłem rejestrację, wpłatę, wysłanie maila i odebrałem bonus z ich strony ( 50% wpłaty). Bonusu forumowego jeszcze nie dostałem ( bo managera nie ma) ale zrobiłem już cały obrót normalnym bonusem i teraz moje pytanie: Czy mogę wypłacić pieniądze i po 5 maja dostanę bonus forumowy czy muszę czekać z wypłatą aż otrzymam bonus 120zł ?

Status
Zamknięty.