>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Promocja w Betsafe: Bonus 100% do 100 zł dla nowych graczy!

relakzstyle 0

relakzstyle

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
To jak powie ktoś jak to jest z tym dzwonieniem? O co się pytają ?

T 50

tomex11

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
do mnie nic nie dzwonili bo podałem z rozpędu stary numer, skan chciałem wysłać napisali, że nie musze

a o co się moga pytać pewnie czy dane sie zgadzają imie nazwisko adres itd

S 8

sweetkokos

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
przesiadam sie na tego buka;] wszysko szybko sprawnie ;] jak nie dadza zadnych limitow to na stale tu bede gral;]

B 0

barteks90

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
przesiadam sie na tego buka;] wszysko szybko sprawnie ;] jak nie dadza zadnych limitow to na stale tu bede gral;]

???? Betsafe. Zmienaja stawki jak za duzo wygrasz. Dla mnie jest to chore!

T 50

tomex11

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
nie wiem wygrałem ponad 5 koła w jakieś 3 tygodnie u nich z wpłaty 100, kasa juz wypłacona i dalej gram średnio po 400 pln na kupon i nic mi nie ograniczają

nawet skana nie chcą

ostanio jakis Polak trafił u nich kurs 186 000 z hakiem podobno rekord w bukmacherce z 9 meczy miał 5 remisów ( sama polska pierwsza i druga liga)

doniooo 1

doniooo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kalisz
mozna gdzies sprawdzic, ile juz sie obrocilo, bo nie umiem znalezc? Chyba, ze samemu trzeba liczyc?
W tym wypadku chyba zostaje Excel... Nie widzialem tam takiej opcji.

S 8

sweetkokos

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
wplacalem przelewem24. pozniej placilem 25zl MB i dzis zlecilem wyplate 800zl na probe na MB , kasa juz na koncie jest. bede u nich grac do czasu az nie dadza mi limitow;]

endriu 361

endriu

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
wplacalem przelewem24. pozniej placilem 25zl MB i dzis zlecilem wyplate 800zl na probe na MB , kasa juz na koncie jest. bede u nich grac do czasu az nie dadza mi limitow;]

tylko nie rób taśmy bo przypadkiem siądzie i będą problemy heh

swoją drogą to też bym tam wpłacił, lecz na kuponie musi być meczyk z kursem 1.50 a niestety moja specjalizacja to over 1.5 a w nim niestety takiego kursu pewnego nie znajdę :kwasny4565:

unique- 32

unique-

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
pytanie pewnie idiotyczne ale zapytam na wszelki wypadek - single powyżej kursu 1,50 wliczają się do obrotu ?

adizg 6

adizg

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Zgierz
Bardzo fajna promocja, wplacilem przez przelewy24, pieniazki od razu na koncie, po 10 min dostalem bonus ????

batoniq 64

batoniq

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
cybeRPrzestrzen
Stanowczo nie polecam tego bukmachera ! Wpłaciłem do nich wczoraj pieniądze poprzez przelewy24, najpierw czekałem ponad godzinę czasu aż tam dojdą,zagadałem na czacie i nagle od razu znalazły się moje pieniądze... bonus dostałem po ok 15 minutach, ale ! i właśnie tutaj się zaczyna... Postawiłem wczoraj kupon za 100 zł i wygrałem 376,84 zł po czym dzisiaj znów chciałem postawić kolejny kupon za 100 zł z ako: 5,13 i okazuje się, że już mi nałożyli limit :/ i mogę go jedynie postawić za 35 zł, a reszte stawki będą sobie ustalać ręcznie ! to nie jest Betsafe tylko BetSyf !!! u innych bukmacherów normalnie takie kwoty gram, nawet czasami większe i nigdy z takim badziewnym rozwiązaniem się nie spotkałem ! Stanowcze NIE dla Betsafe !

K 0

kamil6

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
z tymi limitami to trochę szaleją za bardzo, coraz bardziej zastanawiam się czy z nich nie zrezygnować, a chciałem tam wpłacić troche siana.
Zastanawiam się jakimi stawkami pozwalali grać koledze: tomex11 że uzyskał ponad 5 tysięcy.
Chyba wolę iść do Betsson.

cygeiro 486

cygeiro

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
z tymi limitami to trochę szaleją za bardzo, coraz bardziej zastanawiam się czy z nich nie zrezygnować, a chciałem tam wpłacić troche siana.

Zastanawiam się jakimi stawkami pozwalali grać koledze: tomex11 że uzyskał ponad 5 tysięcy.
Chyba wolę iść do Betsson.

Betsson tez szybko limituje przy regularnych wygranych (przynajmniej dwa lata temu tak bylo) wiec jesli chcesz regularnie wyciagac jakas kaske przyzwoita to pomysl o bet365 lub unibet z polskojezycznych bukow

batoniq 64

batoniq

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
cybeRPrzestrzen
dokładnie ja polecam Unibet, gram tam cały czas i jest zaje*** ???? wszystko bardzo dobrze zrobione, kursy też są dobre, oferta również jest dobra ???? a BetSyf to jest porażka z tymi limitami, chyba że ktoś gra kupony za 10-20 zł to może sobie tam grać śmiało ;) pozdrawiam