>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Promocja Expekt - Free bet 50 zł

vader 2,5K

vader

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Galante peFFki
Promocja w Expekt
PROMOCJA: Free bet 50 zł na start!

1. Zaloguj się do swojego konta gracza, złóż depozyt zawrzyj zakład za sumę minimum 10 PLN.
2. Jeżeli zakład okaże się wygrany - oczywiście otrzymasz wygraną na konto gracza.
3. Jeżeli twój zakład okaże się przegrany - wypełnij poniższy formularz zgłoszeniowy, podając swój numer ID gracza.
Zwrócimy Tobie stawkę przgranego zakładuaż do 50 PLN (€12), w przeciągu 48 h.
&gt;&gt;&gt;&gt;&gt; Kliknij tutaj aby zarejestrować swoje konto gracza &lt;&lt;&lt;&lt;&lt;

Warunki i przepisy:
1.1 - Ta oferta welcome bonus w zakładach sportowych dotyczy pierwszego zakładu bez ryzyka (free bet). Jeżeli pierwszy złożony zakład okaże się przegrany, my zwrócimy Ci zainwestowaną w niego stawkę, aż do maksymalnej kwoty 50 PLN (12 EUR). Przykład zakładu: Manchester United (1X2), wygrana po kursie 1.75 za stawkę 40 PLN.
1.2 - Aby być upoważnionym do skorzystania z tej oferty powitalnej, stawka za pierwszy zakład musi wynosić co najmniej 10 PLN, (lub równowartość w innej walucie) i zakład musi zostać złożony z wpłaconego na konto gracza depozytu. Dla uniknięcia jakichkolwiek wątpliwości, środki z bonusu otrzymanego w innym produkcie nie mogą zostać wykorzystane do wzięcia udziału w tej promocji.
1.3 - Oferta jest ważna wyłącznie dla graczy rezydujących w: Polsce.
Inne oferty powitalne są dostępone dla klientów będących rezydentami: Belgii, Chorwacji, Republiki Czech, Danii, Finlandii, Grecji, Niemiec, Norwegii, Słowacji, Słowenii and Szwecji.
Jeżeli przebywasz w innym kraju nie jesteś upoważniony do skorzystania z tej promocji. Rezerwujemy sobie prawo do zmiany, przedłużenia bądź wycofania oferty w każdym czasie, wedle własnego uznania.
1.4 - Zwrot stawki jest prawdziwymi środkami i nie wymaga żadnego obrotu.

2.1 - Jeżeli Twój pierwszy zakład okaże się wygrany, nie możesz skorzystać z tej oferty.
2.2 - Promocja ta nie może być łączona z żadną inną ofertą promocyjną / bonusową.
2.3 - Jeżeli gracz kiedykolwiek wcześniej otrzymał jakikolwiek bonus, NIE MOŻE skorzystać z tej oferty.
2.4 - Tylko jedne zwrot jest możliwy na jedną osobę/domostwo/ adres IP.
2.5 - Jakiekolwiek naruszenie przepisów promocji będzie skutkowało zablokowaniem konta gracza. W takim przypadku wpłacony depozyt nie zostanie zrefundowany. Rozpatrywanie takich spraw jest indywidulane i wyłącznie wedle własnego uznania Firmy.
2.6 - Rezerwujemy sobie prawo do wstrzymania wypłaty w przypadku naruszenia bądź domniemanego naruszenia regulaminu oferty przez gracza. Rozpatrywanie takich spraw jest indywidulane i wyłącznie wedle własnego uznania Firmy.
2.7 - Rezerwujemy sobie do wystosowania prośby o przesłanie kopii dowodu osobistego, kopii jakiegokkolwiek rachnku potwierdzającego dane osobowe oraz adresowe (jeżeli zajdzie taka konieczność) oraz kopii potwierdzenia dokonanej na konto gracza wpłaty.
2.8 - Konto gracza w expekt.com jest personalne i powinno być używane wyłącznie przez osobę, której dane zostały na nim zarejestrowane. Naruszenie tego będzie skutkować zablokowaniem konta gracza i natychmiastowym wykluczeniem z promocji.
2.9 - Powyższe przepisy i warunki są uzupełnieniem Ogólnych Przepisów i Warunków Mangas Gaming Malta Limited. Rezerwujemy sobie prawo do zmiany Przepisów i Warunków i/lub wycofania promocji w dowolnym czasie bez wcześniejszego o tym powiadomienia. Po stronie graczy leży odpowiedzialność sprawdzania przepisów i warunków, jak również śledzenie dokonywanych w nich zmian.
2.10 - W przypadku jakichkolwiek rozbieżności pomiędzy polską a angielską wersją językową powyższych przepisów i warunków - obowiązującą jest wersja angielska.
2.11 - Rezerwujemy sobie prawo do wstrzymania wypłaty kwoty bonusowej jeżeli mamy podstawę do stwierdzenia naruszenia przepisów i warunków promocji, bonusu, serwisu, bądź w przypadku stwierdzenia zawierania zakładów przeciwstawnych na to samo zdarzenie. Decyzja Firmy w tej kwestii jest finalna.
2.12 - Firma rezerwuje sobie prawo, wyłącznie wedle własnej woli i uznania, do zażądania zwrotu warości bonusu i/lub zadecydowania o wprowadzeniu zakładu z poprawnymi kursami i/lub uznania za nieważne free bets i/lub uznania za nieważny zakład zawarty z bonusowej kwoty, jeżeli zostanie stwierdzone, że zakład ten bądź zakłady zostały złożone przez gracza lub grupę graczy, w sposób umożliwiający im i gwarantujący pozyskanie nierelatywnych profitów i niezależnie od zysków ze spotkania. Ponadto, zakłady składane w ten spsób, badź zakłady przeciwstawne nie będą wliczane do wymaganego promocją obrotu.
Oferta Powitalna Expekt
Data Publikacji: 2010-06-07 00:00 CET.
Data Wygaśnięcia: 2010-11-30 23:59 CET.
Wersja Numer: 1.1

&gt;&gt;&gt; Poprzedni temat- Promocja w Expekt nawet 150zł gratis &lt;&lt;&lt;

M 14

michal777

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
czyli jak juz skorzystalem z bonusu 100 % to juz nie moge skorzystac z tej promocji tak ? ;p

vader 2,5K

vader

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Galante peFFki
czyli jak juz skorzystalem z bonusu 100 % to juz nie moge skorzystac z tej promocji tak ? ;p
1.1 - Ta oferta welcome bonus w zakładach sportowych dotyczy pierwszego zakładu bez ryzyka (free bet). Jeżeli pierwszy złożony zakład okaże się przegrany, my zwrócimy Ci zainwestowaną w niego stawkę.

Nie będzie to Twój pierwszy zakład... Tym samym nie możesz skorzystać z tej free betu.

S 0

saszarks

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
czy promocja tylko dla nowych użytkowników?

vader 2,5K

vader

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Galante peFFki
czy promocja tylko dla nowych użytkowników?
1. Przyłącz się, zaloguj do swojego konta gracza i złóż zakład za stawkę co najmniej 40 PLN (£9, $15, bądź równowartość w innej walucie)
1.1 - Ta oferta welcome bonus w zakładach sportowych dotyczy pierwszego zakładu bez ryzyka (free bet).
Tak. Dla nowych użytkowników.

M 0

maarek91

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Zwrot 50 zł w promocji Expekt dla przegranego
Witam
Postawiłem dzisiaj na Estradę 50 zł to był mój pierwszy zakład, więc niby nic nie tracę bo w razie przegranej oddadzą mi 50 zł które postawiłem.
Tylko będę musiał wykonać jakiś obrót tych zwróconych pieniędzy na czym to polega?

expekt-betclic 293

expekt-betclic

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
London
Oznacza to, iż musisz postawić za łączną stawkę 50zl kupon(y) z kursem (AKO) 1,50, aby móć wypłacić.

xivu 0

xivu

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam. Jeżeli ktoś z rodziny(to samo IP co ja) ma założone konto w Expekt, ale nie korzystał jeszcze z żadnego bonusu, to gdy ja założę konto czy mogę skorzystać z tego bonusu ?

kasztaneiro 362

kasztaneiro

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
&#39;Jedno konto na jedno gospodarstwo domowe, IP...&#39;

lancev 984

lancev

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Rybnik
Okej, jestem trochę niekumaty więc wolę się spytać niż potem tracić.
Wpłacam sobie 100 zł na nowo zarejestrowane konto. -&gt; stawiam pierwszy zakład za stawkę 40 złotych z DOWOLNYM KURSEM? -&gt; przegrywam -&gt; stawiam drugi zakład za 40 zł -&gt; wygrywam -&gt; zwracają mi kasę za pierwszy zakład. -&gt; mogę robić co chce
Tak to wygląda ? A jak nie to czego nie rozumiem ? ????

al_capone 6,2K

al_capone

Gangster
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Chicago
Tak:
Wpłacam sobie 100 zł na nowo zarejestrowane konto. -&gt; stawiam pierwszy zakład za stawkę 40 złotych z DOWOLNYM KURSEM? -&gt; przegrywam -&gt; dostajesz od Expekt 40zł---&gt; Stawiasz te 40zł (lub sume kuponów za 40zł) z kursem AKO min 1.50.---&gt; możesz robic co chcesz czyli np. wypłacić, grać kupony z Ako 1.20 etc

L 237

lookash

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jeżeli zakład okaże się przegrany, wypełnij formularz zgłoszeniowy zamieszczony poniżej, a my zwrócimy Ci zainwestowaną w pierwszy zakład stawkę (wyłącznie jeżeli będzie on przegrany) aż do 50 PLN, w ciągu 48 godzin!

nie widzę nigdzie tego formularza do wypełnienia...czy poprostu muszę czekać aż sami mi dopiszą sami ?

edit: plus dla expekta, po kontakcie po połgodzinie kasa na koncie ????

P 1

pawelok

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Czy jak np. wpłacę 40 zł --&gt; stawiam pierwszy zakład za stawkę 40 złotych ( przegrywam) --&gt; otrzymuje zwrot 40 zł .. i czy mogę je wypłacić. ? Czy muszę obracać. ? ????

P 0

peterk69

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Moze jutro sie juz skonczy ten beznadziejny freebet

A 0

adamek1232

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
No mi sie wydaje ze narazie sie nie skonczy ,,,moze na MŚ dadzą jakies ciekawe promo

G 0

gienek_

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam, mam pytanie odnośnie jeszcze tych obrotów zwróconą kwotą za pierwszy zakład (jeżeli jest przegrany). Jestem w tym początkujący więc wolę się upewnić. Czy jeżeli buk zwróci mi dajmy na to te 40zł, to jako obrót mogę zrobić tak?:
np. 40zł na jedno wydarzenie z kursem minimum 1,50
lub
np. 20zł na jedno wydarzenie z kursem min. 1,50 i 20zł na inne wydarzenie z kursem min. 1,50
lub
np. 20zł na dwa wydarzenia z kursem AKO min 1,50 i 20zł na dwa inne wydarzenia z kursem AKO min. 1,50
itd. Czy w każdej z tych sytuacji zostanie to zaliczone jako obrót zwróconą kwotą bonusową zgodnie z regulaminem? Dobrze rozumuję? Proszę o odpowiedź.
Edit: dzięki za odpowiedź (post niżej).

al_capone 6,2K

al_capone

Gangster
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Chicago
Tak, dobrze interpretujesz.
Najważniejsze aby AKO było min 1.50, stawki nie mają znaczenia.

D 0

damian921013

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
pytanko
czy ta promocja dotyczy kuponów?? tzn. czy jeśli zagram kupon kombinacyjny z AKO 6 i go przegram, to czy w tedy pieniądze zostaną wrócone?

al_capone 6,2K

al_capone

Gangster
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Chicago
czy ta promocja dotyczy kuponów?? tzn. czy jeśli zagram kupon kombinacyjny z AKO 6 i go przegram, to czy w tedy pieniądze zostaną wrócone?
Dokładnie, masz racje, zostaną zwrócone w przypadku przegranego pierwszego zakładu.