>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Progresja- remis

G 0

grand123

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam byc moze juz na forum byl ten temat ale porusze go jeszcze raz:

Mianowice chodzi mi o rogresje na remisy w pilce

Wybieram sobie jeden zespol taki ze srodka tabeli i w kazdym kolejnym meczu stawiam na remis......srednio kurs na remis to 3,25

Lp.-stawka-wygrana. zysk na poszczegolnych etapach
1- 2- 6,5zl 4,50
2- 5- 16,25zl 9,25
3- 12- 30zl 11
4- 30 - 97zl 48
5- 70 - 230 101

Co o tym myslicie??? tyle ze chyba dopieor na 4 stopniu wygrana jest sensowna;/ Byc moze lepsze by byly wieksze skoki stawki w kolejnych etapach??

rafaldyn 1

rafaldyn

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam !!!
Nie wiem, czy kiedyś grałeś progresją, ale napewno musisz zrobić więcej etapów.
Z tego wynika, że musisz mieć sporo kasy i grać z dużą dyscypliną. Opuścisz mecz a tu był remis. Jeżeli mogę radzić to daj sobie spokój z progresją, ale jeżeli chcesz grać życzę powodzenia.

deniak 0

deniak

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wybieram sobie jeden zespol taki ze srodka tabeli i w kazdym kolejnym meczu stawiam na remis......srednio kurs na remis to 3,25
tyle ze chyba dopieor na 4 stopniu wygrana jest sensowna;/ Byc moze lepsze by byly wieksze skoki stawki w kolejnych etapach??
Ehhh, chłopie zanim postawisz złamany grosz na jakąkolwiek progresję poczytaj wszystko o tym temacie, a gdy skończysz to przeczytaj jeszcze raz. No chyba, że masz opór kasy i sponsoring buka to dla Ciebie nie problem.

jasiek09 0

jasiek09

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ocen swoje mozliwosci , ustal budzet i najpier zacznij grac progresja na AKO 2 i w zaleznosci jak Ci bedzie szło, moze zmienic po jakims czasie na progresje na AKO 3 (o wiele bardzie oplaca sie grac niz na remisy). tyle wiadomo jak grasz na AKO 2 to stawke mnozysz razy 3. jak ja mialem czarna serie to najpozniej trafilem ako 2 za 6 razem ale wtedy to pech mnie przesladowal ;]

B 0

bebeto

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam ! Ja równiez mysle o progresji na remis w piłce. Moj budżet to 3 000 zł, rozpisałem to do 10 poziomu.

Mam na oku takie zespoły: Real Betis, OSG Nice, PSG, Monaco, Lille, Aston Villa(tutaj chyba jednak nie bo liga angielska jest nieprzewidywalna)

Prosze o ewentuale propozycje co do ekip ktore są &quot;własciwe&quot; , o jakies ciekawe mozliwosci rozpisania budżetu 3000 zł na wiecej poziomów niz 10. bo 10 to moze sie okazać nie dużo,choć to mało prawdopodobne, jednak wolał bym nie robić w portki przy 9, 10 podejsciu ????

Ewentualnie wszelkie wskazówki, pułapki jakie niesie za sobą ten system beda mile widziane, dlaczego mowicie o &quot;sponsoringu buka&quot; i dlaczego odradzacie, z gory dziekuje za odpowiedzi !!!! pozdrawiam !

G 32

ghs

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Odradzam(y) dlatego, że prawdopodobieństwo podwojenia swoich pieniędzy jest mniejsze, niż prawdopodobieństwo bankruta.

typper 2

typper

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
NIE MA łatwiejszej drogi do bankructwa niż PROGRESJA im szybciej każdy zda sobie z tego sprawę tym lepiej dla niego i jego pieniędzy. Jak masz 3 tysiaki to graj sobie single za X procent z całości budżetu i będzie dobrze. Co do remisów - nie pamiętam sezonu, ale Schalke po 11 spotkaniach było jedyną drużyna w niemieckiej, a zremisowali w 15 czy 16 spotkaniu. Sport jest nieprzewidywalny i nie ma reguły, że do 10 poziomów progresja się zakończy. Na najlepszym forum w Polsce koleś gra progresją na AKO i ostatnio jechał 13 poziom. Zdecydowanie odradzam ten sposób grania. Co zrobisz to już zależy od Ciebie;]

nalokson 26

nalokson

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Opole
Na najlepszym forum w Polsce koleś gra progresją na AKO i ostatnio jechał 13 poziom. Zdecydowanie odradzam ten sposób grania. Co zrobisz to już zależy od Ciebie;]

Mam pytanko. Na jakie AKO jechał tą progresją? Bo nie sądzę, żeby dojechał do 13 poziomu przy AKO ok. 2.0 lub nieco wyższym.

typper 2

typper

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Mam pytanko. Na jakie AKO jechał tą progresją? Bo nie sądzę, żeby dojechał do 13 poziomu przy AKO ok. 2.0 lub nieco wyższym.
AKO ponad 2 przeważnie 2.2 do 2.6

nalokson 26

nalokson

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Opole
AKO ponad 2 przeważnie 2.2 do 2.6

Trudno mi w to uwierzyć :-?

Pewnie albo:
1) stawia kilka zdarzeń na kuponie np. o kursie 1,1
2) nie analizuje spotkań i gra na chybił trafił
3) ma okropnego pecha!

Trzynasty poziom...
Przy kursie ponad 3 ok, ale ponad 2? :kwasny4565:

Aż się boję...
Ja mam progresję rozbitą na 10 poziomów. Oby nigdy nie spotkało mnie nic podobnego!

G 32

ghs

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Kurs 3,25 oznacza, że szansa na trafienie wynosi ok. 28%.
Tak więc prawdopodobieństwo, że spudłujesz wynosi 100% - 28% = 72%.
Szansa na dwa pudła pod rząd = 52%.
Szansa na trzy pudła pod rząd = 37%.
Szansa na cztery pudła pod rząd = 27%.
......
Szansa na dziesięć pudeł pod rząd = 3,7%. Wynika z tego, że jedna na 27 progresji o kursie 3,25 doprowadzi Cię na 11 poziom.
Ile wygrasz, zanim zbankrutujesz za 27 razem? Najczęściej będziesz trafiał za 3 razem, więc 26 progresji * 11 zł = 286 zł. Nawet jeśli trafiałbyś zawsze za 4 razem (większy zysk), to 26 progresji przyniosłoby Ci 26 * 48 zł = 1248 zł zysku.
Reasumując: masz 3.000 zł (max 10 poziomów). Jedna na 27 progresji dojdzie do 11 poziomu (bankrut). W ciągu 26 progresji wygrasz około 1000 zł. Wniosek wyciągnij sam.

Oczywiście to są wyliczenia statystyczne. W rzeczywistości możesz trafić na czarną serię już za 10 razem, albo może Cię ona omijać przez 50 progresji. Jednak na dłuższą metę szczęście traci na znaczeniu i do głosu dochodzi matematyka. To się po prostu nie opłaca.

nalokson 26

nalokson

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Opole
Moim zdaniem progresja na remis jest dobra, ale do czasu. Prędzej, czy później trafimy na zespół, który nie zremisuje przez dłuższy czas i cała kasa leci!

Moim zdaniem bardziej prawdopodobne będzie wejście kuponu z tym samym AKO niż trzymanie się progresji na remis!

Myślę, że tutaj nie możemy polegać w 100% na matematyce i statystyce. Jak wiadomo to jest sport i to, czy spotkanie wejdzie, czy nie - zależy wyłącznie od tych, którzy biegają po boisku!

Ale jeśli już się tego trzymamy - jakie jest prawdopodobieństwo przegranej na AKO z kursem nie wyższym niż 2.5 przy 10 poziomach?

ghs wypowiedz się ????

G 32

ghs

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Sam sobie policz:
1. Dzielimy 1 przez kurs: 1 / 2,5 = 0,40 czyli 40%.
2. Ponieważ buki doliczają swoją marżę, odejmujemy jakąś 1/10 lub 1/20: 40% - 1/10*40% = 36%.
3. Szansa na pudło to 100% minus to wyliczone wcześniej: 100% - 36% = 64%.
4. Żeby sprawdzić, jakie jest prawdopodobieństwo pudła 10 razy pod rząd, podnosimy szansę na pudło do potęgi 10 (np. Windowsowym kalkulatorem): 64% ^ 10 = 0,64 ^ 10 = 1,15%.
5. Tak więc co 60-70 progresja (1/0,015) zakończy się dalej, niż na 10 poziomie.

nalokson 26

nalokson

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Opole
Sam sobie policz:
1. Dzielimy 1 przez kurs: 1 / 2,5 = 0,40 czyli 40%.
2. Ponieważ buki doliczają swoją marżę, odejmujemy jakąś 1/10 lub 1/20: 40% - 1/10*40% = 36%.
3. Szansa na pudło to 100% minus to wyliczone wcześniej: 100% - 36% = 64%.
4. Żeby sprawdzić, jakie jest prawdopodobieństwo pudła 10 razy pod rząd, podnosimy szansę na pudło do potęgi 10 (np. Windowsowym kalkulatorem): 64% ^ 10 = 0,64 ^ 10 = 1,15%.
5. Tak więc co 60-70 progresja (1/0,015) zakończy się dalej, niż na 10 poziomie.

Wielkie dzięki ;)

G 2

giancardi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Czemu piszecie, że taki zły system. Złe drużyny wybieracie. Bierze się jakąś ligę, gdzie jest sporo remisów np 2 francuska czy Championship. Małe prawdopodobieństwo, że wyjdzie stopień 7 i większy.

B 0

bebeto

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam!
Dziekuje za wszystkie odpowiedzi, bardzo sie przydaly, zrobilem rownież wlasna symulacje gry progresja, drużyna OSG NICE 1 liga FRA, Dlaczego NICE ? -&gt; Srednia remisów w ostatnich 7 latach 14,14 przy 38 kolejkach ligowych,to daje remis co 2,7 kolejki, najdłuższa passa bez remisu wciagu tych 7 lat to własnie 10. (chyba 2006r.)

I tak : zawsze odrzucajac kilka ostatnich kolejek po remisie przed koncem sezonu tj. pada remis w 5 kolejce przed koncem - koniec progresji na ten sezon(na wszelki wypadek). Zysk wyniosł około 1500 zł przez 3 lata, to daje 500 zł na sezon, wyraźnie nie jest to opłacalne, juz lepiej wrzucac codziennie 2 zł do skarbonki, niż ryzykować strate pieniędzy.

Szkoda :/ chyba zrezygnuje z bukmacherki, bo nie widze innych systemów przy ktorych nie trzeba być ekspertem i mieć do tego DUZO szcześcia zeby coś konkretnie wygrać.

Pozdrawiam

G 2

giancardi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
bebeto a myślałeś o progresji trójkowej? Z takim budżetem można pograć trochę. Zależy jeszcze na jakie zyski liczysz. Jak na 200-300zł miesięcznie to spokojnie możesz ugrać.

krzysiek5680 12

krzysiek5680

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Olsztyn
Grałem kiedyś progresją na remisy i nie polecam ci tego zbankrutowałem i przeciągu miesiąca.Lepiej zagraj progresją z ako 2, jeden gość w vip typach gra tą progresją i niezłą kase na tym czepie.Ale trzeba także pamiętać o odpowiednim dobieraniu zdarzeń.

deniak 0

deniak

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Lepiej zagraj progresją z ako 2, jeden gość w vip typach gra tą progresją i niezłą kase na tym czepie.Ale trzeba także pamiętać o odpowiednim dobieraniu zdarzeń.

Obserwuj uważniej tematy bo wprowadzasz w błąd innych. Aktualnie to vipy jadące progresją na AKO2 zanotowały małe wyjepki i musieli odbijać straty na live, albo też, po cichutku, zarzucić ten sposób gry. Taka prawda.

G 32

ghs

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Progresja jest dobra pod warunkiem duzego wkladu, od kilku miesiecy mam na oku pozyczke mieszkam w szwecji pracuje legalnie od 2lat brakuje mi kilku miesiecy do otrzymania takowej 200tys. KR = 80tys PLN
rozpisalem 18poziomow ktore kosztuja 40tys PLN
jedyna dla mnie wada jest czas
NIE RÓB TAKIEGO BŁĘDU! Można się pozbijać z gości, którzy grają progresję, ale u Ciebie to się robi zbyt poważne — branie tak dużej pożyczki za progresję to jest bardzo, bardzo duża pomyłka!