>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Program

B 14

bartekczl

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Czy posiada ktoś program lub arkusz Excela, w którym będę mógł wpisać wyniki konkretnych spotkań i na tej podstawie otrzymać procentowe szanse wygranej?

yar000 1,5K

yar000

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Nie wiem.
Nie trzeba się zbytnio wgłębiać w ten Dział aby dostrzec, że są Osoby posiadające takie (tzn. generujące procentowy rozkład &quot;szans&quot;) programy i zamiast pytania wystarczyłoby już najpierw, nawet powierzchowne &quot;przepatrzenie&quot; Działu.
Fakt, że istnieją Osoby, o których mowa nie oznacza jednak automatycznego i publicznego dostępu do omawianych programów.

B 14

bartekczl

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Prowadzę stronę jednej z drużyn i chciałbym do statystyk przedmeczowych dodać procentowe szanse wygranej na podstawie ostatnich spotkań.

yar000 1,5K

yar000

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Nie wiem.
Prowadzę stronę jednej z drużyn i chciałbym do statystyk przedmeczowych dodać procentowe szanse wygranej na podstawie ostatnich spotkań.

Rozumiem ... a koniecznie musisz mieć ten rozkład szans w procentach? Jeśli nie, to może sięgnij po jakąś zabawkę w postaci Pewniak2007 albo coś podobnego ;)

yar000 1,5K

yar000

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Nie wiem.
Tutaj chyba po Forum krążył gdzieś ogólnie dostępny lub udostępniony przez forumowicza (jego autorski) &quot;Analizator&quot;?
Jest jeszcze program , który zawiera w swojej nazwie bodajże słowo &quot;toto&quot; ale nie pamiętam jego pełnej nazwy. Dostępny w necie za free.

B 14

bartekczl

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ten Analizator trochę dziwny, a Pewniak podaje tylko na co postawić. Najlepiej to taki, który jeszcze poda kursy.

w0jtek 199

w0jtek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Gdyby tak łatwo było ocenić procentowe szanse drużyn na zwycięstwo według ostatnich spotkań to bukmacher dawno by poszedł z torbami ;)

yar000 1,5K

yar000

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Nie wiem.
Ten Analizator trochę dziwny, a Pewniak podaje tylko na co postawić. Najlepiej to taki, który jeszcze poda kursy.
.. No tak ...a idealny to taki, który poda 100% wyniki i jeszcze kawę zaparzy ;)

B 14

bartekczl

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miło by było jakbyś się domyślił. Na jakiejś zasadzie działa ta stronka, nieprawdaż?

w0jtek 199

w0jtek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Na jakiejś na pewno, ale czy procent, który wyliczy ta zasada zgadza się z realnym prawdopodobieństwem? Tak samo mogę też sobie sam analizować, dogłebnie lub pobieżnie, i ocenić szansę drużyny A na 40% a wg. buka szansa wynosi 20% - w takim razie mam valuebeta- fajnie. Rzeczywistość jest jednak taka, że jedynie buk, w większości przypadków, potrafi wycenić szansę drużyny obrazując to kursem. O to mi chodziło. Ciężko więc wycenić procent szans, a jeśli ktoś posiada jakiś super algorytm to nie udostępnia go publicznie ???? . Bo gdyby ktoś (lub program) potrafił wycenić samodzielnie szansę drużyny i by to się zgadzało na dużej liczbie typów, może ta osoba zgarniać ładną kasę. A taki procent jak podaje ta stronka to można sobie liczyć na różne sposoby, ale zapewne na dłuższą metę grając te przewidywania byłbyś na minus. ????

B 14

bartekczl

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Za głęboko weszliśmy, a mnie chodziło tylko o rozgrywki 6. ligi.

yar000 1,5K

yar000

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Nie wiem.
Tutaj chyba po Forum krążył gdzieś ogólnie dostępny lub udostępniony przez forumowicza (jego autorski) &quot;Analizator&quot;?
Jest jeszcze program , który zawiera w swojej nazwie bodajże słowo &quot;toto&quot; ale nie pamiętam jego pełnej nazwy. Dostępny w necie za free.
Dokładnie .... Program, o którym wspomniałem to &quot;To-To&quot; ???? a konkretnie &quot;To-To 2005&quot;. (Znany jest chyba jeszcze pod jakąś inną nazwą ... &quot;Toto 13&quot; czy coś podobnego).
Dosyć ciekawy ...
Jest ponoć oparty na sieciach neuronowych a na pewno na jakichś algorytmach ...
Jednak nie posiada on chyba - jak sięgam pamięcią - funkcji, które Cię interesują. Nie dam sobie jednak czegokolwiek uciąć, że nie ma tam typów w rozkładzie procentowym. Nie pamiętam.
Edit:
Jest tam opcja nawiązująca do prawdopodobieństw procentowych nazwana &quot;przeskalowaniem&quot;. Można przy jej pomocy &quot;zaburzać&quot; prawdopodobieństwa w jedną czy w drugą stronę aby osłabić lub wzmocnić szansę określonej drużyny ...
W tym programie do Użytkownika należy chyba ustawienie określonego prawdopodobieństwa ...