>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

program BUKMACHER

M 0

master2303

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
witam
czy korzystał już ktoś z tego programu??
jeżeli chodzi o opis to wydaje się świetny ale zawsze lepiej skorzystać z porady jakiegoś użytkownika

snajp 290

snajp

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
POLSKA
Mówiąc szczerze dwa razy go kiedyś zamawiałem przez internet,ale nigdy do mnie nie dotarł???Chciałem go po prostu sprawdzić,wydaje mi się że najlepsze programy mamy w naszych mózgach...:-D
Pozdrowionka

B 4

bongo84

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
to co pisze na str internetowej ciekawie sie prezentuje a jak jest rzeczywiscie nie wiem

M 0

master2303

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Szkoda byłoby 40 zł w błoto wywalić. Może któś go już kupił wtedy mógłby go rozesłać jakoś wrzucając na jakąś stronke a jeśliby sie spodobał to wtedy można byłoby go kupić żeby było legalnie. Na stronce niestety nie pomyśleli o jakiejś wersji tygodniowej na test.

B 4

bongo84

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
jest info, że niby wygrał test w czasopiśmie komputer swiat nr 11/05. Szukałem z ciekawości w necie tego nr i niestety nie znalazlem na zadnym forum, nawet legalnei zamowic ten nr nie mozna bo wyczerpaly sie zapasy.

M 0

master2303

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
wysłałem na tej stronce maila z pytaniem o wersję testową
zobaczymy
ważne żeby chociaż odpisali to wtedy będzie wiadomo że ta stronka jest aktywna

snajp 290

snajp

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
POLSKA
jest info, że niby wygrał test w czasopiśmie komputer swiat nr 11/05. Szukałem z ciekawości w necie tego nr i niestety nie znalazlem na zadnym forum, nawet legalnei zamowic ten nr nie mozna bo wyczerpaly sie zapasy.
Bla,bla,bla same pierdoły tam były napisane,pamiętam to dokładnie i właśnie chciałem to sprawdzić kupując ten program,ale dwa zamówienia nie doszły do skutku

snajp 290

snajp

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
POLSKA
Jak dla mnie to właśnie o ten:-D Spróbujcie go zamówić,ciekawe czy dostaniecie odpowiedż :confused:

M 0

master2303

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
właśnie ;P
ten program akurat posiadam.
ten o którym rozmawiamy jest do układania kuponów z wytypowanych meczy tak, żeby nawet w przypadku 2, 3 błędów było na plus. Nie służy do analizy jak soccerbet

M 0

master2303

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Spoko. Ja sie zdecyduje tylko czekam na maila od nich bo wysłałem z zapytaniem.

doberman 4,1K

doberman

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Ja proponuję panowie się zastanowić i przemyśleć zakupów takich &#39;&#39;programów&#39;&#39; wszystko tkwi w naszej głowie i najlepiej właśnie nią się posługiwać a nie programami które nie mają sensu moim zdaniem.

M 0

master2303

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
wczoraj zacząłem razem z 2 kolegami prace nad takim program. Chcemy go po prostu sami napisać. Jeżeli ktoś ma doświadczenie w tych sprawach to chętnie przyjmiemy jego pomoc. Chodzi nam tu głownie o znajomość i doświadczenie a algorytmach. pozdro

E 0

eksajtin

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z daleka
w czym robicie ten program? czy może to będzie rozbudowany kalkulator ikselowski?

M 0

master2303

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja zajmuje sie tutaj matematyka. Piszą moi dwaj koledzy w języku Python. Algorytm już mamy . Teraz tylko pisać program. Pierwsza wersja będzie za około tydzień jednak już potrzebuje ok 10 adresów mailowych osób którzy chcieliby to testować

B 4

bongo84

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ja tam zawsze chętny moge potestować :-D