>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Problem

T 0

tiban

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Opole
Ja też nie mogę się zalogować. Poza tym źle mi rozliczyli kupon. Miałem zdarzenie Partizan Belgrad z Radnicki Kragujevac. Mecz się zakończył 81-76 ( oglądałem ) a mi go rozliczyli 75-76. Pozostałe zdarzenia rozliczyli dobrze, ale kupon uznali za nietrafiony.

M 8

matryks20

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Co raz to gorzej dziala ten unibet, mi dzisiaj rozliczyli kupon jako wygrany, szkoda, ze kasy nie dodali... pojawilia sie kilka godzin pozniej. TO zdarzenie bylo postawione na zywo, gdzie z reguly kasa pojawia sie po kilku sekundach.

bonk87 15

bonk87

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Mi z kolei usunęli z zawartych kuponów na live zdarzenie, które zagrałem, jeszcze w trakcie trwania meczu. Dorwałem handicap -11.5 w meczu koszykarzy z Barcelony po kursie 3.80 za 300 zł, oglądam mecz, pięknie odskoczyli i zorientowałem się, że stawka wróciła na moje konto, a po kuponach nie został nawet ślad. Typ oczywiście wszedł. Jak czytam o problemach, jakie ostatnio stwarzają, to może być gorzej, ale prawie 900 zł na czysto piechotą nie chodzi. Miał ktoś kiedyś podobny problem?

T 0

tiban

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Opole
Mi przez złe rozliczenie kuponu 100 zł przepadło (?)... Mam nadzieje że zweryfikują wynik meczu Partizan - Radnicki na taki jaki był w rzeczywistości. Oglądam mecz, pełen emocji, wynik końcowy korzystny, loguję się na konto po tym jak pozostałe zdarzenia też weszły a tam w rozliczeniu błąd.Irytuje mnie to. Parę lat grałem na BAH, potem trochę Betclic, jednak miałem tam pecha. Zainteresowałem się Unibetem i chyba sobie z nim teraz dam spokój.

M 8

matryks20

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
tak, najgorsze ze wszystko tam wolno dziala... chcialbys sie skontaktowac z supportem to pewnie odpisza po kilku dniach, chat oczywiscie offline, powinna byc opcja jak na betsafe.... support nie odpisze w 15 minut... daja 30 zl, wtedy przestaliby olewac ludzi.

bludek 367

bludek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
powinna byc opcja jak na Betsafe.... support nie odpisze w 15 minut... daja 30 zl, wtedy przestaliby olewac ludzi.

Zobaczyłbyś to 30 zł jak świnia gwiazdy...

T 0

tiban

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Opole
bonk87, zdaję się że w zakładach Live maja prawo odrzucić zakład bez podania przyczyny. Ja kiedyś na live wyhaczyłem stawkę na Wolfsburg 25-1. Dodam że była druga połowa i Wolfsburg wygrywał. Anulowali mi zakład tłumacząc się błędem. Innym razem z kolei grałem tenisa live. Stawiałem grubsze sumki na wygranie gema przez serwujacego. Pomylili się i dali wyższą stawkę na serwującego niż na odbierającego. Weszło po grubej stawce ;)