>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

problem ze skrillem(depozyt)

bzyq 191

bzyq

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
pyrlandia
Siema
Robiłem depo na skrilla z ing poprzez rapidskrill/rapidtransfer. Pierwszy raz skorzystałem z tej opcji( wczesniej trustly). No i problem polega na tym że pieniadze z konta bankowego poszly ale nie ma ich na skrillu. Ktoś tak miał wcześniej? Wydaje mi sie że jutro powinny wejsc na skrilla, bo ing w niedziele nie wypuszcza przelewow(choc jak wczesniej ladowalem przez trustly w niedziele to normalnie od razu byly na koncie). Ktoś tak miał? Chyba nie przepadly w wirtualnej rzeczywistości?

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Mi tą metodą wczoraj szły 2 godziny, o ile ta informacja na coś się przyda.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
bzyq +7 Punkty
bzyq 191

bzyq

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
pyrlandia
Mi tą metodą wczoraj szły 2 godziny, o ile ta informacja na coś się przyda.
Ja miałem komunikat że płatność nie powiodła się ale z banku pobralo..
Dzieki za odp
napisalem do skrilla i do tych od rapidskrilla maila ale wiadomo jak oni odpisuja

czarnykot02 5

czarnykot02

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z neta
Miałem kiedyś podobnie i okazało się, że transakcja została zablokowana na poziomie banku, miałem po prostu środki zablokowane więc zadzwoń do swojego banku i spytaj czy operacja przeszła czy nie.

bzyq 191

bzyq

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
pyrlandia
poyebany ten skrill sie zrobil. kasy nadal nie ma na koncie. potwierdzenie dowodu wplaty wyslalem, zaraz zazadali zdjecia z dowodem przy mordzie(co jest dla mnie po prostu zenujace) a najlepsze że napisali że mam drugie konto na skrillu z konta mailowego na interii co jest totalnym nieporozumieniem
konto na skrillu mam jakies 5-6 lat
dodzwonic sie do nich nie idzie
mial ktos ostatnio z nimi jakies problemy?