>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Problem z wypłata z MB do Mbanku

E 0

eliot21

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
zagan
Chce pierwszy raz przelac pianiazki z MB do Mbanku na konto moje...jestem zweryfokowany i po zalogownaiu i wpisaniu tych wszystkich informacji czyli NRB i numeru konta...wyskakuje mi info&quot;To konto banknowe jest juz uzywane&quot;i dalej nie moge przejsc do finalizacji tranzakcji...Dlaczego??

kamil00 34

kamil00

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
wyglada na to ze to konto jest juz uzywane na innym koncie moneybookers

E 0

eliot21

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
zagan
To znaczy ze ktos jeszcze uzywa mojego konta z innego komputera??

E 0

eliot21

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
zagan
Co oznacza informacja po wpisaniu numery konta w Mbanku&quot;To konto jest juz uzywane&quot; i dalej nic nie moge zrobic???

kamil00 34

kamil00

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
kolego wyglada na to ze twoje konto mbank jest juz uzywane na innym koncie moneybookers i nic z tym nie zrobisz najlepiej wpisz inny numer konta jesli taki posiadasz,pozdro

E 0

eliot21

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
zagan
Te konto w MBanku przypisane jest do platnosci PAyPAL w ebay...czy o to chodzi???bo nie rozumiem tego ze jest uzywane...Platnosci z Mooneybookers realizuje za posrdnictwem MBanku...czyli najpierw przelewam z MBanku do MB a potem place za usługi...np.w Ebay...ale w druga strone juz nie moge???Cczyli jak ktos mi zwrocił albo wpłacił pieniadze do MB ...nie moge ich przelac spowrotem do MBanku???O co tu chodzi z tym ze ejst uzywane..bo kompletnie nie kleje tego stwierdzenia???

E 0

eliot21

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
zagan
Przeciez ja nie mam dwóch kont na Mooneybookers....wiec nei rozumiem skad ta wiadomosc...???

E 0

eliot21

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
zagan
NO nie ma problemu ,bo mam drugiie konto w PKOBP,i tam mi przyjeło wpłate...ale nie rozumiem dlaczego nie moge przelac kasy do MBanku....???

what 1

what

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
bo moneybookers szuka darmowych pieniędzy na premie dla pracowników.