>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

problem z wypłatą

baku996 69

baku996

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam wszystkich, panowie problem polega na tym iż w piąte wypłaciłem środki o godzinie bodajże 15, i nie mam ich do dnia dzisiejszego. U innych buków zdążyłem juz po 2-3 razy wpłacić i wypłacić a tam dalej cisza. Dałem wypłąte na Skrilla tak jak u pozostałych buków gdzie czas oczekiwania to 12h. Czy ktoś coś może pomóc w tej sprawie ;/ ?

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
luk-asz +1 Punkty (Evans 3 set :))
calanau +5 Punkty (dzieki za link do NBA :))
scotratez +9 Punkty (hazard to zlo pamietaj)
D 0

danielllooo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Oczywiście. Widać że chyba nie grałeś dawno na bwinie albo w ogóle. Jeśli zleciłeś w piątek wypłatę na skrill , to otrzymałeś w piątek na email tylko potwierdzenie zlecenia. Zatwierdzą Ci wypłatę maksymalnie do środy. (z doświadczenia wiem). Ale uważam że to raczej nastąpi do wtorku. Więc przyjmując wariant że otrzymasz approved(zatwierdzona) wypłaty na email we wtorek, więc kasę będziesz miał w środę o godzinie bardzo wczesnej rano na skrillu. Mam nadzieję że pomogłem.

deportivo1 48

deportivo1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
rio
Nie wiem co im w bwin się porobiło. Zleciłem wypłatę we wtorek o 16:50 i do dzisiaj czekam. Wypłata Skrill.
Przecież oni w ten sposób sami sobie kasują klientów. Mam nadzieję, że dzisia pieniądze zostaną w końcu wysłane, bo już mnie to zaczyna denerwować.
Znajomy wypłacał 200 zł wczoraj i po 3 godzinach miał pieniądze u siebie na koncie Skrill.
Na infolinii kobieta mówi mi, że tak robią, że kwoty mniejsze wypłacają szybciej, bo niby przy większych kwotach dokładniejszą weryfikację prowadzą. Śmieszy mnie już ten bukmacher i odradzam go każdemu !