>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Problem z wpłatą !

J 16

jojof16

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Panowie zleciłem wczoraj wpłatę 280 zł na moje konto MB przez natychmiastowy przelew internetowy. Pieniądze powinny przejść od razu, na pekao24 nie mam już tych 280 na koncie i na MB konto też nie zasilone ? Miał ktoś kiedyś podobny problem? Napisałem do supportu, załączyłem im potwierdzenie przelewu ale nie mam odpowiedzi : (

favago 69

favago

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wschód
Spokojnie, pieniądze dotrą na pewno. Zazwyczaj pojawiają się następnego dnia kilka minut po północy. Choć muszę przyznać, że ostatnio musiałem czekać jeszcze dłużej - pieniądze pojawiły się na koncie po dwóch dniach.
Podobnie jak Ty, zgłosiłem sprawę w supporcie. Odpowiedź dostałem już po tym, jak miałem pieniądze na koncie. Także nie licz na nich. Zresztą nie mają jak tego przyśpieszyć. Problem leży chyba w dużej mierze po stronie banku (Peako24).
Podsumowując: nie ma powodów do paniki, pieniądze dotrą na pewno. Pozostaje cierpliwie czekać. Wiem, wiem, łatwo powiedzieć ;)

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
jojof16 +6 Punkty
J 16

jojof16

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Ok problem rozwiązany, pieniądze przeszły minutę po północy ale oczywiście support do tej chwili nie raczył odpowiedzieć. Problem definitywnie leży po stronie MB bo kontaktowałem się z obsługą klienta w banku i miła pani stwierdziła, że to konto MB jest zarejestrowane w pekao więc pieniądze przechodzą na nie natychmiast. Dzięki za pomoc : )

M 176

michal93

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
a ja dalej nie mam pieniędzy na koncie MB ,dokonałem przelew w czwartek wiec do cholery pieniądze już powinny być. Mam potwierdzenie z mBanku dokonania przelewu z datą zaksięgowania 20.01 100 zł ,a na koncie MB saldo 0,00 .Napisałem do nich wzoraj o 15 co jest ale nadal bez odpowiedzi.Co jeszcze moge zrobić ?? a może zachachmęcili to dla siebie??

favago 69

favago

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wschód
Zgłoś swój problem przy pomocy formularza, który znajdziesz:
CENTRUM OBSŁUGI KLIENTA &gt;&gt; Wpłaty &gt;&gt; [rodzaj płatności wykonanej przez Ciebie]

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
michal93 +1 Punkty (pomoc)
seba_radka 0

seba_radka

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Ja wysłałem 3 dni temu i do tej pory nie ma, może to przez weekend. No nic, należy czekać ???? .

josef39 1,3K

josef39

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Używam Skrilla ze względu na to że jest szybko.Rozumiem że nieraz od buka się czeka na kasę dzień czy dwa ale w druga stronę?Mogę zrozumieć że komuś się nie spieszy ale żeby aż tak?

seba_radka 0

seba_radka

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Wysłałem formularz do MoneyBookers i pomogło. Tak, że warto czasami się przypomnieć ;).

josef39 1,3K

josef39

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wysłałem formularz do MoneyBookers i pomogło. Tak, że warto czasami się przypomnieć ;).
Warto to używać Przelewy24 i kasę masz od 5 do 20 minut na koncie bez przypominania się. ????

mrfrey 0

mrfrey

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lódz
Mam podobny problem. Wysłałem z konta mBanku do Skrilla 500 zł i nie otrzymałem tych pieniędzy na koncie MB. Zwróciłem się do mBanku o wyjaśnienie całej sytuacji. Jestem zaniepokojony tym faktem, ponieważ nie miałem nigdy takich problemów. Na dodatek numer konta dialcom był inny niż zwykle.

waska 122

waska

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Torun
Wczoraj prawdopodobnie Dialcom mial jakies problemy techniczne , mialem to samo co ty, ale juz dzis o 7.00 pieniadze wpłyneły na konto moneybookers

mrfrey 0

mrfrey

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lódz
Ja jeszcze ich nie otrzymałem... mam nadzieje że odzyskam pieniądze. A co najlepsze chwile później zrobiłem przelew i wszystko było ok...