>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Problem z walutą

kojak_kr 0

kojak_kr

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Zarejestrowałem się w gamebookers, już chciałem wpłacić kaske gdy zobaczyłem, że moje konto jest w walucie USD. Byłem na 100% pewien, żę w czasie rejestracji wybrałem rozliczenia w PLN, wiec stąd moje pytanie czy konto automatycznie po wpłaceniu złotych polskich bedzie w polskiej walucie czy czeka mnie przeliczanie kasy po niekorzystnym kursie na dolara.

al_capone 6,2K

al_capone

Gangster
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Chicago
Najlepiej napisz do supportu prośbę o zmianę waluty.

vader 2,5K

vader

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Galante peFFki
Zarejestrowałem się w gamebookers, już chciałem wpłacić kaske gdy zobaczyłem, że moje konto jest w walucie USD. Byłem na 100% pewien, żę w czasie rejestracji wybrałem rozliczenia w PLN, wiec stąd moje pytanie czy konto automatycznie po wpłaceniu złotych polskich bedzie w polskiej walucie czy czeka mnie przeliczanie kasy po niekorzystnym kursie na dolara.
Zdaje się, że przy pierwszej wpłacie dokonujesz wyboru waluty. Automatycznie system widzi USD. Ale jak będziesz chciał wpłacić to wybierzesz walutę, Wtedy możesz wybrać PLN.

al_capone 6,2K

al_capone

Gangster
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Chicago
Ze strony GB:
Czy mogę zmienić walutę konta po jej ustawieniu? Tak. Należy przejść do sekcji „Twój profil” i wybrać opcję „Edytuj”, która znajduje się obok pola „Waluta konta”, a następnie wybrać preferowaną walutę i kliknąć przycisk „Potwierdź”.
Walutę konta można zmienić jeden raz. Jeśli chcesz drugi raz zmienić walutę konta, skontaktuj się z Biurem Obsługi Klienta.
Pamiętaj, po każdej zmianie waluty konta musisz uiścić opłaty oparte na bieżącym kursie wymiany.