>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Problem z Rejestracja. Help!!!

golas_12 0

golas_12

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
okolice Czestochowy
Mam problem z rejestracja. Moja data urodzenia ktora podaje podczas rejestracji nie zgadza sie mimo to ze mam juz ukonczone 18 lat. Po wpisaniu mjej daty urodzenia (15.12.1987) obok kolumny z data pojawia sie wykrzyknik i nie moge dokonczyc rejestracji. Próbowalem wpisac inny rok urodzenia i wszystkie inne daty powżej 1982 roku sa niepoprawne. Gdy wpisuje date ponizej 1982 np. 16.08.1980 to wszystko pasuje. Nie wiem co jest grane. Prosze was o pomoc i z góry dziekuje za odpowiedz.

golas_12 0

golas_12

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
okolice Czestochowy
Po wpisaniu daty urodzenia 15.12.1987r ( przy ktorej pojawia sie wykrzyknik ktory wskazuje na to ze nie mam ukonczonych 18 lat albo na to ze nie podalem daty) i próbie zarejetrowania sie Pojawia mi sie komunikat: Wpisz datę urodzenia. Aby móc się zarejestrować, musisz mieć ukończony wymagany minimalny wiek (18 lat) lub być starszym.

doberman 4,1K

doberman

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Jak wspomniał przedmówca musisz podać rocznik aby zgadzało się że masz ukończony 18 rok życia ponieważ od takiego wieku można zawierać zakłady bukmacherskie

golas_12 0

golas_12

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
okolice Czestochowy
tak sie skalda ze podalem moj rocznik( wedlog niego mam 20 lat i powinienem sie bez problemu zarejestrowac) a wykrzyknik i tak sie pojawia.

golas_12 0

golas_12

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
okolice Czestochowy
no musialo im cos nawalic. Wyslalem maila z screen shootem mojego problemu i z opisem to kazali mi wyslac jeszcze raz. Chcialbym sie zarejestrowac jak najszybciej i powoli trace cierpliwosc. Jak sie wku...e ( przepraszam za wyrazenie) to zarejestruje sie gdzies indziej. hmmm co mi proponujecie??? Ktory buk jest najlepszy????

jasiek09 0

jasiek09

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
wg mnie najlepszy jest unibet ale tyle juz padlo takich pytan ze odpowiedzi znajdziesz w wyszukiwarce ???? ???? pozdro