>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Problem z otwarciem strony Sportingbet

houston4 184

houston4

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
Witam.
Mam prośbę, czy ktoś mógłby sprawdzić czy otwiera mu się normalnie strona Sportingbet? Bo ja po wpisaniu przeglądarki strony pl.sportingbet.com os razu zostaje przekierowany na stronę http://www.miapeusta.com (i tak za każdym razem i to gdy używam Firefox&#39;a czy IE). A co ciekawe jak próbuję otworzyć tą stronę na telefonie korzystając z hot spot&#39;a to mi się normalnie otwiera Sportingbet.
I mam też pytanie do znawców tematu. Czy to wina może być po mojej stronie (np. przeglądarki) czy raczej powinienem mieć pretensję do providera?

al_capone 6,2K

al_capone

Gangster
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Chicago
Chyba dawno nie robiłeś porządków na komputerze.
Na 100% jakiś robaczek u Ciebie grasuje.
Proponuje przeskanować:
HijackThis &lt;- usunąć ewentualne złe lub zbędne wpisy
CCleaner - przeskanować i przeczyścić rejestr
Możesz użyć:
combofix
Dr.WEB CureIt! przeskanować

_radekkk14 156

_radekkk14

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
Witam.
Mam prośbę, czy ktoś mógłby sprawdzić czy otwiera mu się normalnie strona Sportingbet? Bo ja po wpisaniu przeglądarki strony pl.sportingbet.com os razu zostaje przekierowany na stronę www.miapeusta.com (i tak za każdym razem i to gdy używam Firefox&#39;a czy IE). A co ciekawe jak próbuję otworzyć tą stronę na telefonie korzystając z hot spot&#39;a to mi się normalnie otwiera Sportingbet.
I mam też pytanie do znawców tematu. Czy to wina może być po mojej stronie (np. przeglądarki) czy raczej powinienem mieć pretensję do providera?

strona otwiera się normalnie ;)
najpierw skasuj całą historię przeglądania w przeglądarkach, wszystkie ustawienia skasuj, musi zadziałać.
p.s. ja wolę wpisywać sportingbet.pl, tak jest szybciej ;p