>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Problem z kontem

D 0

dzieciol100

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Elblag
Chodzi o to ze mam konto na skrillu,ale jeszcze nie weryfikowalem go(list przyszedl mi do domu) ale problem jest tego typu, ze chce zalozyc nowe bo e-mail ktory jest na koncie zablokowali mi i chce zmienic maila lub zalozyc nowe konto i je zweryfikowac. I tu moje pytanie , czy moge zlozyc nowe konto na te same dane i je zweryfikowac ,nie bedzie zadnych problemow ?

josef39 1,3K

josef39

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dodaj do konta inny mail.

D 0

dzieciol100

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Elblag
A jak ten list zgubilem ? to moge zalozyc nowe konto ? Na te same dane co wczesniej ?

M 18

marian123415

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Ryki
Nie mozesz. Przynajmniej wg. przepisów. Ja kiedyś miałem podobna sytuacje i w pewnym momencie zakładania nowego konta wyskoczyła właśnie informacja ze w myśl przepisów nie mozna miec 2 kont.
Napisz do nich i powiedz o swoim problemie.

pete1989 1,1K

pete1989

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
To ja się podepnę pod problem z kontem.Mianowicie chcę wpłacić kasę do b365(do innych buków też sprawdzałem),mam na koncie kwotę którą chcę wpłacić i kiedyś jak otwierało mi się okno, zawsze było na górze &quot;zapłać z bieżącego salda&quot;,a teraz mam od góry listę banków.Na dole mam Depozyt pieniędzy najpierw przez naszą witrynę. (bieżące saldo konta: PLN (tu kwota powyżej wielkości depozytu,który chcę złożyć)),a jak kliknę to przekierowuję mnie do listy banków:-| Miał ktoś podobny problem?
E:Widzę,że jest wesoło.Dostałem kasę od buka,saldo się zgadza,a nie ma tej kwoty w dostępnym saldzie...znowu skrill jedzie na jednym informatyku,który za dużo gra w gry...

sylwek2012 1K

sylwek2012

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Jastrzebie Zdrój
To ja się podepnę pod problem z kontem.Mianowicie chcę wpłacić kasę do b365(do innych buków też sprawdzałem),mam na koncie kwotę którą chcę wpłacić i kiedyś jak otwierało mi się okno, zawsze było na górze &quot;zapłać z bieżącego salda&quot;,a teraz mam od góry listę banków.Na dole mam Depozyt pieniędzy najpierw przez naszą witrynę. (bieżące saldo konta: PLN (tu kwota powyżej wielkości depozytu,który chcę złożyć)),a jak kliknę to przekierowuję mnie do listy banków:-| Miał ktoś podobny problem?
]

Jeżeli nie masz u góry &quot;zapłać z bieżącego salda&quot; to znaczy że kwota na twoim koncie moneybookers jest mniejsza niż ta którą chcesz wpłacić.

mark 2,3K

mark

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0

E:Widzę,że jest wesoło.Dostałem kasę od buka,saldo się zgadza,a nie ma tej kwoty w dostępnym saldzie...znowu skrill jedzie na jednym informatyku,który za dużo gra w gry...

Witam serdecznie,

Uprzejmie informuję Państwa, że z powod problemu technicznego niektóre transakcje za pomocą Moneybookers MasterCard zosrąły powdójnoie rozliczone. Ten błąd zostanie jak najszybciej skorygowany, a środki zwrócone na konto Skrill Państwa. Bardzo przepraszamy za niewygodę!
W razie następnych pytań, uprzejmie proszę o kontakt.

VIP Business Development Manager
Skrill (Moneybookers) VIP Team

:;/::;/::;/:

pete1989 1,1K

pete1989

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
I dadzą taką lakoniczną regułkę i mogą sobie obracać naszymi pieniędzmi.Całkiem sprytne z ich strony.

sylwek2012 1K

sylwek2012

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Jastrzebie Zdrój
I dadzą taką lakoniczną regułkę i mogą sobie obracać naszymi pieniędzmi.Całkiem sprytne z ich strony.

Albo my ich ;) Czasami działa to w odwrotną stronę tzn wypłacisz pieniądze a one są dalej na twoim koncie. Ale nie bój sie nic nie zginie zwrócą Ci wszystko, tak samo jak ty bys musiał im to zwrócic.

pete1989 1,1K

pete1989

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Już o 14 dostałem maila,że wszystko naprawili i rzeczywiście wszystko wróciło do normy.Ale trzeba przyznać,że za często zdarzają im się takie awarie czy chociażby problemy z wypłatą z bankomatu/płaceniem kartą.Jakoś przez kilka lat w mbanku nie miałem ani jednego takiego problemu,więc jak widać można.