>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Problem z BetGun...kto pomoze??

D 0

djdodo1987

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam! Mam nastepujacy problem:
przegladajac oferte w BetGun trafilem na ciekawe zdarzenie, otóż:

Sporting Gijon-FC Barcelona - dokładny wynik : inny niż : (1-0,0-0,1-1,0-1,0-2,1-2,0-3,1-3)

byly dostepne dwie opcje: 1 i 2.
W moim rozumienii 1 oznacza wynik jakis jest w nawiasie..a 2 inny niz w nawiasie..
Ja zalozylem sie za mala stawke 1,57zl ,ale kurs byl az 128... mialem do wygrania 200zl ,ale przegralem choc Barca wygrala 6:1 czyli wynik zupelnie inny niz ten w nawiasie..
Czy ktos mnie oszukal?
Cy to ja zle myslalem o tym zakladzie..prosze o odpowiedz..
przepraszam jesli temat nie w tym miejscu co trzeba..

izajasza53 266

izajasza53

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
To bukmacher się najwyraźniej pomylił, bo kurs na takie zdarzenie był przeszacowany.
Ogółem promocja najwyraźniej jak chodziło o DW w wyniku końcowym.
Betgun.com może zmienić pierwotnie przyjęty wynik jedynie w przypadku popełnienia błędu
przez agencje informacyjne lub z własnej winy.
Betgun.com ma prawo do unieważnienia zdarzenia w przypadku gdy uzna, ze zdarzenie zostało źle określone przez betgun.com
Ale w przypadku unieważnienia zakładu wszystkie kursy dla zdarzenia przyjmują kurs 1.00
A więc powinni ci przyznać zwrot stawki.
Ale najlepiej napisz w tej sprawie do nich. Może ten zakład dotyczył 1połowy?
Zawsze można walczyć, ale wątpię by to pozytywnie sie skończyło...

izajasza53 266

izajasza53

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
A i jeszcze jedno.
Na zgłoszenie wszelkich reklamacji klientowi przysługuje 7 dni od daty zawarcia zakładu, Reklamacje zgłoszone po tym terminie nie będą rozpatrywane.
A więc nie czekaj z tym. ????

D 0

djdodo1987

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Juz do nich napisalem... Tez sie zdziwilem ze kurs byl az tak wysoki (128) , dlatego postawilem taka mala stawke. Zdarzenie dotyczylo napewno calego spotkania...Wczesniej to samo postawilem na Real Madryt..Real wygral 0:2 , czyli rezultat taki jak byl podany - przegralem prawidlowo... Ale z Barcelona sie nie pomylilem, a mimo to przegralem.. Niewiem czy dobrze zrobilem piszac po polsku? Czy Oni obsluguja w jezyku polskim? Dzieki za wskazowki. Pozdrawiam!

T 2

termii

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
obsluguja Polski, a do tego maja na glownej stronie LIve Chat i zawsze na bierzaco kazdy problem wyjasniaja ????