>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Problem techniczny?

gawlak 289

gawlak

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Mi wogóle strona sts&#39;u się nie ładuje ... :/

ted 9,1K

ted

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
una paloma blanca
nie działa teraz, wczoraj normalnie działała, musisz zaczekać nic nie zrobisz ????

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
tom91ek +1 Punkty
T 3

tom91ek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Marki/Warszawa
To tak jak myślałem , że nie tylko ja cierpie ;) dzieki za szybkie info ;) oby tylko nie kominowali przy bonusie bo właśnie ze względu na niego konto chce założyć

J 1

juve29

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Chojnów
Już dzisiaj rano po meczu Wozniackiej nie działała. Mam nadzieje, ze ogarna to w maire szybko :p

S 39

szopenkoks

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nie wiem czy bana na ip nie nałożyli. Moim znajomym stronka działa, przez telefon też, pinguje się, ale przez żadną przeglądarkę nie furzy. Ktoś komu stronka nie działa miał multikonta ?
update: Gamonie ze znajomych. Stronka im działa tylko główna, a po przełączeniu na ofertę lub inne opcje w menu się wywala.

M 0

mecenas12

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gniezno
Szanowni państwo,

Informujemy że pracujemy nad rozwiązaniem problemów z dostępem do naszego serwisu.

Na chwilę obecną wiemy, że problem jest związany z wymiana ruchu między operatorami internetowymi.
W związku z czym część klientów może się połączyć z naszą stroną, a cześć niestety nie. Same serwery firmy STS działają prawidłowo i wszystkie zakłady rozliczane są na bieżąco.

Jednocześnie informujemy że stacjonarne punkty przyjmowania zakładów pracują bez żadnych problemów.
Oficjalne info z Facebooka.

R 0

rachfus

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
probelm z zarejestrowaniem sie
Witam, ja natomiast mam problem z zarejestrowaniem sie na serwisie sts. Wpisuje wszystkie dane jak najbardziej poprawnie, zmieniam rozmiaru zdjec i rozszerzenia, nawet przegladarki bo tak mi poradzili przez maila ale nadal nic. Czym moze być to spowodowane??
chodzi o to ze gdy klikam zarejestruj sie znikaja tylko zdjecia z dowodem i hasło. a na poczatku wszystko jest zaznaczone na zielono. po prostu nie pojawia się pomyslna rejestracja. czy to ma cos wspolnego z przegladarka??
Próbowałem na firefoxie , chrome i na intrent explorer. Pomocy!

T 15

temp

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miałem podobny problem i wywnioskowałem, że jest problem hasłem. Dopiero jak ustawiłem na 10 znaków (tylko litery i cyfry), to rejestracja przeszła. Po zarejestrowaniu możesz zmienić hasło na dłuższe i użyć znaków specjalnych.

dawidek3555 92

dawidek3555

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Mam problem probuje sie zarejestrowac wpisuje wszystkie dane wszystko w porzadku biore rejestruj sie strona sie odswieza i nic sie nie dzieje nie ma zadnego potwierdzenia ani nic na e-mail tez nic nie przychodzi mógłby mi ktoś pomóc?

doberman 4,1K

doberman

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Mam problem probuje sie zarejestrowac wpisuje wszystkie dane wszystko w porzadku biore rejestruj sie strona sie odswieza i nic sie nie dzieje nie ma zadnego potwierdzenia ani nic na e-mail tez nic nie przychodzi mógłby mi ktoś pomóc?
Śmiało zagadaj na gg jakoś poradzimy. ;) Wyczyść ciasteczka itd.

T 3

tom91ek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Marki/Warszawa
Mój staż w bukmacherce jest krótki, ale po raz kolejny drażni mnie niedostępna strona ;/ często im sie to przytrafia ?

M 0

mkestragar

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ja mam na firefoxie od kilku dni informacje ze strona jest nie zaufana, nie ma zweryfikowanego certyfikatu ;///

T 15

temp

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Mój staż w bukmacherce jest krótki, ale po raz kolejny drażni mnie niedostępna strona ;/ często im sie to przytrafia ?
Informowali na stronie głównej że będzie niedostępna. Następne wyłączenie dzisiaj o 21:00, do 7:00.

W 0

willy1972

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nie mogę się zalogować w aplikacji STS cały czas wyskakuje komunikat że jest przerwa techniczna proszę spróbować później w piątek wszystko działało a od wczoraj nic

jozzy22 12,8K

jozzy22

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Skawina
cytat z dnia 5 kwietnia 2020 13:31 przez willy1972Nie mogę się zalogować w aplikacji STS cały czas wyskakuje komunikat że jest przerwa techniczna proszę spróbować później w piątek wszystko działało a od wczoraj nic

No i w czym problem? Skoro przerwa techniczna tzn. że coś robią