>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Prośba o pomoc w rozstrzygnięciu kuponu

oskarox 95

oskarox

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Orlik
Dzień dobry wszystkim ???? Prosiłbym Was o ocenę rozliczenia kuponu, które wywołało u mnie małe zdziwienie. Chciałbym jednak podkreślić, że nie mam tutaj na celu atakowania kogokolwiek, gdyż chciałbym jedynie uzyskać poradę.
Otóż kilka dni temu obserwowałem jedno ze spotkań w turnieju Challenger. Dosyć długo się nad tym zastanawiałem i gdy zawodnicy byli podczas rozgrzewki - postanowiłem postawić symboliczną kwotę na zwycięstwo jednego z nich. Po meczu okazało się, że kupon został anulowany
http://screenshot.sh/ofrVAX3DbM3Hi
Stawka, jak widać, była bardzo niewielka, dlatego nie wywołało to u mnie szczególnej złości, jednak postawowiłem skonsultować zainstniałą sytuację z pomocą techniczną. Miły Pan konsultant udzielił mi następującej informacji:
http://screenshot.sh/mMFxX69lF4Y34
Nie ukrywam, że taka sytuacja jest dla mnie dość dziwna, ponieważ zawodnicy byli wówczas w trakcie rozgrzewki, która w moim rozumieniu nie jest częścią spotkania. W związku z tym nie sądzę, aby zakład został zawarty ,,po rozstrzygnięciu&quot;. Dlatego prosiłbym o informację, czy bukmacher miał prawo anulować taki zakład. Jak już wspomniałem, nie chodzi tutaj o pieniądze, bardziej o regułę zachowania.
Dziękuję ????

ted 9,1K

ted

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
una paloma blanca
U tego buka to dość częste, dlatego po postawieniu kuponu trzeba wejść w zakładkę moje kupony i sprawdzić czy jest zaakceptowany czy anulowany. Czasem mają np mecz w ofercie do godz 14:00 a zawodnicy zaczynają grać czy się rozgrzewać od 13:55 i bukmacher unieważnia kupon.

oskarox 95

oskarox

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Orlik
Dziękuję Ted za odpowiedź. Sęk w tym, że w momencie postawienia zakładu miałem odpaloną zakładkę z wynikami i tam widniał komunikat iż, zawodnicy są w trakcie rozgrzewki, a więc zakład został zawarty przed zagraniem pierwszej piłki. Jak sądzisz - jest sens pisania reklamacji?

ted 9,1K

ted

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
una paloma blanca
Nie ma ???? Dla nich rozpoczęciem meczu może być kiedy zawodnicy pojawią się na korcie.

oskarox 95

oskarox

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Orlik
No to niecodzienna sprawa, jak dla mnie. No ale cóż. Dzięki jeszcze raz za wyjaśnienie ????