▶ 16:00 Fulham FC - Manchester United 2
1,40
Dlaczego ?
dlatego że: Man Utd przegrał ostatnio 4:1 z Liverpoolem musi uciekać gdyż Chelsea i Liverpool
mają tylko 4 pkt straty do liderującego właśnie Manchesteru Utd Manchester chce mieć mistrza co im do niego potrzeba ?
ZWYCIĘSTW !!
▶ 16:00 Tottenham Hotspur - Chelsea FC 2
1,90
co tu dożo się rozpisywać zacznę jak zawsze Chelsea pod wodzą nowego trenera gra skutecznie w defensywie i wygrywa oto mecze pod wodza Hiddinka
Aston Villa - Chelsea 0:1
Chelsea - Juventus 1:0
Chelsea - Wigan 2:1
Portsmouth - Chelsea 0:1
Coventry - Chelsea 0:2
Juventus - Chelsea 2:2
Chelsea - Man. City 1:0
6 zwycięstw 1 remis nie rozumiem dlaczego na Chelsea taki wielki kurs ale jestem przekonany ze ekipa Chelsea poradzi sobie z "kogutami"
Chelsea tak jak Man Utd i Liverpool ma szanse na tytuł tak ze rachunek jest prosty chcesz być mistrzem musisz wygrywać.... ????
▶ 17:00 Liverpool FC - Aston Villa 1
1,45
Liverpool po ostatnich 2 okazałych zwycięstwach nad Man Utd i Realem udowodnił ze jest jednym z najlepszych klubów świata wg mnie klub ten znajdzie się w finale
LM a moze nawet ją wygrać cóż tu dużo mówić chcesz mieć mistrza musisz gonić Man Utd 4 pkt straty da sie odrobić wg mnei ten mecz spokojnie wygra Liverpool
Wielka
trójka Liverpool Chelsea Man utd każdy z tych klubów chce być mistrzem Anglii zostanie nim tylko jeden ale wg mnie w tej kolejce kazdy z nich wygra swoje mecze :spokodfhgfh: