>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

PPP wyplata

superman125 0

superman125

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
wczoraj wygralem troszke kasy w turnieju i chcialbym ja wyplacic ale jak chce wyplaic to pisze ze nie mam aktywnych form wyplaty?? co mam zrobic aby wyplacic kase??

superman125 0

superman125

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
a PPP to dobra firma?? nie bedzie pozniej problemow z wyplata po depozycie??

iron77 2

iron77

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
dobra (o ile mowa o Paddy Power Poker oczywiscie)

M 0

maddog

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
mozesz sprobowac wplacic i wyplacic... jedno jest pewne... nie pytaj o wyplate na live chacie itd. bo tez wygralem troszke kasy tam i po zagadaniu na chacie dowiedzialem sie ze tylko czekiem moge wyplacic...

nikifor 402

nikifor

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Oberschlesien
mozesz sprobowac wplacic i wyplacic... jedno jest pewne... nie pytaj o wyplate na live chacie itd. bo tez wygralem troszke kasy tam i po zagadaniu na chacie dowiedzialem sie ze tylko czekiem moge wyplacic...
Czekiem możesz wypłacić, gdy nie wpłaciłeś depozytu i tym samym nie odblokowałeś sobie możliwości wypłaty tą samą drogą (przez Moneybookers np.). Tak więc wpłać minimalny depozyt i zleć wypłatę ;).
Co do samej firmy to Paddy Power jest bardzo solidną firmą. Nie musisz się bać o swoją wygraną ;).
Pozdrawiam

superman125 0

superman125

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ale wlasnie chyba mnie nie zrozumieliscie, nie chodzi mi koniecznie o wyplate na MB, wolal bym wyplacic na konto w banku. Wiem ze na MB trzeba najpierw zrobic depozyt a jak jest z wyplata na konto bankowe??