>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

potwierdzenie wyplaty

kaczor44 0

kaczor44

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Sosnowiec
czy jesli zleca sie wyplate z GB to wysylaja jakies potwierdzenie bo zlecilem wyplate w sobote a dzisiaj jest poniedzialek i do tej pory nic od nich nie dostalem, aha i czy trzeba im wyslac scan dowodu jesli weryfikacja karty byla w porzadku??

kaczor44 0

kaczor44

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Sosnowiec
nie na zwykla konto bankowe (inteligo), ale juz mi wyslali maila i wszystko gra (napisali ze na chwile obecna nie beda potrzebowali scanu dowodu ale zastrzegaja sobie takie prawo na przyszlosc no i ze wyplata zostala zrealizowana 4 grudnia, domniemam wiec ze gdybym nie napisal do nich maila to oni nie wyslaliby potwierdzenia a kasa poprostu znalazlaby sie na koncie, bez zadnych zawiadomien)

krzysztof1985 68

krzysztof1985

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Loodz - tutaj wóde rozlewa sie na sloiki
Może przypomnę CI że żyjemy w 21 wieku (już :? ???? i dzisiaj wszystko wymaga weryfikacji, nawet konto w MB, może być często tak że środki są &quot;zamrożone&quot; na koncie w MB i ich nie widać w saldzie, a pokażą się jak zweryfikują adres lub numer konta bankowego (jak im podasz że wpłacasz ze swojego konta i je podasz i będzie się zgadzało imię nazwisko i adres właściciela konta w banku z tym na MB to reszta weryfikacji jest niepotrzebna).

GB wysyła potwierdzenie na maila że została dokonana wypłata środków pieniężnych (chyba że w opcjach zaznaczyłeś że tego nie chcesz-nie pamiętam teraz).

Przy wypłatach na konto bankowe proszę się uzbroić w:
IBAN (PL XXXXX --gdzie XX to 26 cyfrowy numer konta)
Iban zawsze jest potwierdzony znakiem PL :!:

Kod banku /Swift.

Banki podają go w takiej formie np

PKO BP PL
a GB chce żebyście to wpisali jako PKOBPPL ???? rozumiecie--&gt;bez spacji :!:

kaczor44 0

kaczor44

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Sosnowiec
Może przypomnę CI że żyjemy w 21 wieku (już ) i dzisiaj wszystko wymaga weryfikacji,

dzieki stary ze mnie oświeciłeś, aha i jesli dalszy wyklad byl skierowany do mnie to niepotrzebnie sie fatygowales bo ja to wszystko wiem, jesli natomiast mialo to sluzyc innym uzytkownikom to chwala Ci za to...