>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Potwierdzenie adresu

M 0

mistrzzakladow

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Trochę już u nich wygrałem i wyskoczyło mi w profilu potwierdzenie swojego adresu za pomocą skanu opłaty za prąd gaz itp.
Czy trzeba koniecznie tak potwierdzić ??? Mieszkam z rodzicami więc opłaty są na rodziców i nie wiem czy skanować takie coś bo się mogą przywalić, że nie moje imię ehh...
I gdzie się wysyła skan dowodu osobistego czy zamiast niego mogę wysłać skan paszportu???
Czy trzeba pisać 0 kierunkowy i numer telefonu czy bez zera ja wpisałem 0 przed kierunkowym i potem numer telefonu.

wujamarcin 0

wujamarcin

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z BYDZI
skan dowodu wklej tam co rachunek za gaz czy prąd a póżniej już dadzą ci spokój a jak dużo siana wygrałeś tak z ciekawości?

M 0

mistrzzakladow

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
W 5 dni zrobiłem obrót pieniędzy i bonus się wliczył jako normalne pieniądze miałem wtedy 400 zł na plusie :p
Ale straciłem kasę 7 dnia w poniedziałek niestety zawsze przegrywam w poniedziałki i tak jakoś mi się przytrafiło że skusiłem się zagrać w ten nieszczęśliwy poniedziałek i przegrałem... potem wiadomo chciałem się od razu odegrać zamiast przeczekać takie są normalne odruchy ehhh..
ps niedługo się odegram spróbuje zagrać znowu za miesiąc to napiszę ile wygrałem ????