>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Poszukiwane Ebooki

pirelli 739

pirelli

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków/Arbroath
Halo!! Potrzebuję książek, najlepiej w formie elektronicznej;p na tematy:
- Logistyka transportu wewnętrznego
oraz
- Metoda porównawcza w wycenie wartości przedsiębiorstwa
Poszukiwane tytuły do pozycji 1.
- J.Witkowski : Strategia logistyczna przedsiębiorstw przemysłowych, AE Wrocław, 1995

H. C. Pfohl , Systemy logistyczne Podstawy organizacji i zarządzania, Instytut Logistyki i
Magazynowania w Poznaniu, 1999

Czerska Joanna: Doskonalenie strumienia wartości. Difin Warszawa 2009

Cole J. J., Bardi E. J., Langley Jr . C. J.: Zarządzanie logistyczne. Warszawa, PWN 2002

Council of Logistics Management, 1992

typer36 437

typer36

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
cala Polska
Halo!! Potrzebuję książek, najlepiej w formie elektronicznej;p na tematy:

- Logistyka transportu wewnętrznego
oraz
- Metoda porównawcza w wycenie wartości przedsiębiorstwa

Poszukiwane tytuły do pozycji 1.
- J.Witkowski : Strategia logistyczna przedsiębiorstw przemysłowych, AE Wrocław, 1995

H. C. Pfohl , Systemy logistyczne Podstawy organizacji i zarządzania, Instytut Logistyki i
Magazynowania w Poznaniu, 1999

Czerska Joanna: Doskonalenie strumienia wartości. Difin Warszawa 2009

Cole J. J., Bardi E. J., Langley Jr . C. J.: Zarządzanie logistyczne. Warszawa, PWN 2002

Council of Logistics Management, 1992

W wersji elektronicznej, w szczególności po polsku raczej takich książek nie dostaniesz. Pomijam dlaczego. Udaj się do byle pierwszej biblioteki wydziału Towaroznawstwa jakiejkolwiek uczelni - o logistyce w transporcie wewnętrznym znajdziesz całe multum książek, w których masz gotowe odpowiedzi na mnóstwo zagadnień w formie dyrektyw lub planów wdrażania systemów i podsystemów (czyli droga na skróty) - ostatnio pisałem publikację z pokrewnego tematu to widziałem, że pełno jest pozycji.

Drugą część mógłbym w zasadzie ogólnie opowiedzieć, ale też biblioteka nawet ogólna by wystarczyła

pirelli 739

pirelli

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków/Arbroath
W wersji elektronicznej, w szczególności po polsku raczej takich książek nie dostaniesz. Pomijam dlaczego. Udaj się do byle pierwszej biblioteki wydziału Towaroznawstwa jakiejkolwiek uczelni - o logistyce w transporcie wewnętrznym znajdziesz całe multum książek, w których masz gotowe odpowiedzi na mnóstwo zagadnień w formie dyrektyw lub planów wdrażania systemów i podsystemów (czyli droga na skróty) - ostatnio pisałem publikację z pokrewnego tematu to widziałem, że pełno jest pozycji.
Drugą część mógłbym w zasadzie ogólnie opowiedzieć, ale też biblioteka nawet ogólna by wystarczyła
Dzięki Typer, właśnie będę musiał chyba odwiedzić biblio, a chciałem coś wyszukać w wersji elektronicznej, no ale trudno.
jeszcze raz dzięki