>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<
  • Cześć, Gość!

Aby móc pisać w Kuponach zeStatystykami musisz spełnić następujące warunki:
    • Musisz być zarejestrowany od 2 dni
    • Musisz napisać co najmniej 5 postów

Po spełnieniu tych warunków odczekaj ok 1-2 godziny aby nowe uprawnienia zostały włączone.
  • Zapraszamy na KONKURS: KSW 53: Reborn [11.07.2020] w puli nagród 300zł od Fortuna! Typy oddajemy do 11 lipca do godz. 19:59.

Podejrzane Spotkania Od Manipulationa :)

manipulation 5,6K

manipulation

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bialystok
Witajcie ! ????
Po wielu miesiącach udało mi się uporać z problemami zdrowotnymi i powoli wracam do ,,normalnego&#39;&#39; funkcjonowania,a więc mogę i udzielać się mocniej tutaj ????
Kilka miesięcy temu próbowałem utowrzyć swój temat,ale niestety zdrowie nie pozwoliło aby regularnie Go prowadzić-a więc zaczynam Nowy,Ostatni i Jedyny temat jaki będę tutaj prowadził.
Specjalizuję się w meczach ,,podejrzanych&#39;&#39;-większość z Was nazywa to popularnie ,,ustawkami&#39;&#39;.
Wiele lat spędziłem nad analizami ruchów kursów,ruchów na giełdach bukmacherskich. Wiele lat spędziłem aby pozyskać w miarę ,,zaufane&#39;&#39; źródła i postaram się z Wami nimi podzielić.
Nie ma czegoś takiego w moim słowniku jak ,,płaska stawka,pewniak itd&#39;&#39;-każdy typ może wejść i każdy typ może nie wejść-obstawiając mecz ryzykujemy,ale i inwestujemy jesli mamy ku temu spotkaniu mocne informacje bądź korzystne przesłanki ????
Osoby,które śledzą mnie przez te kilka miesięcy wiedzą,iż jestem w stanie trafiać kursy 5.00 10.00 15.00 czy 25.00.
Zapraszam do obserwacji ????

manipulation 5,6K

manipulation

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bialystok
1.
Dyscyplina: Piłka Reczna-Czechy
Mecz: Frydek Mistek-Plzen
TYP: Frydek Mistek -1.5 Handicap
KURS: 2.15
Bukmacher: Unibet
Godzina: 17:00
Wspomniałem już o tym spotkaniu w ,,Typach Dnia&#39;&#39;. Kolega ,,po fachu&#39;&#39; z Czech przebąkiwał coś o tym,iż Pilzno zwyczajnie ten mecz może oddać. U lokalnych bukmacherów przyjmowane są fajne sumy na wygraną gospodarzy. Co więcej bardzo wysokie spadki kursów z poziomu 3.50-3.90.
Natomiast ja poczytałem nieco więcej o tym meczu i dowiedziałem się rownież iż pierwszy obrotowy,skrzydłowi z Pilzna są kontuzjowani,a więc szanse dostanie kilku rezerwowych zawodników.
Stawka: 7/10. Wynik Koncowy: 24:23 Porazka. -7J ( Pechowo jednym punktem-ale mecz ewidentnie ustawiony tak jak sie spodziewalem )

2.
Dyscyplina: Piłka Nożna-Rumunia
Mecz: Calarasi-AFC Hermannstadt
TYP: Remis
KURS: 3.30
Bukmacher: Marsbet
Godzina: 14.00
Dwie drużyny będące na czele Rumuńskiej 2giej ligii-obie na tę chwilę z awansem do najwyższej klasy rozgrywkowej,a więc po co sobie utrudniać życie? Remis jest jak najbardziej dobrą,a nawet bardzo dobrą opcją w tej chwili dla obu drużyn i znając. Remis dla Calarasi da 5 punktow prezwagi nad 3cia druzyna,a dla AFC 4 punkty przewagi nad 3cią drużyną. Bardzo korzystna opcja ????

Stawka: 4/10 Wynik Koncowy 0:0 Wygrana ???? +9,2J ( Perfidne 0:0 praktycznie bez zadnych akcji )

3.
Dyscyplina: Piłka Nozna-Ekwador
Mecz: Tecnico U-Barcelona SC
TYP: Barcelona SC -1.0 Handicap Azjatycki
KURS: 3.35
Godzina: 18:00
Nie mogę wprost uwierzyć w kursy które widzę. Tecnico wyceniane na ok 1.25 MLN Euro niemal na rowni stawiane z ekwadorską potęgą? Coś tu nie gra. Barcelona w tym sezonie jest w 100% skupiona na domowych rozgrywkach i tutaj powinni poradzić sobie bez większych problemow.
Stawka: 4/10 Wynik koncowy to 0:1 Zwrot.

Pomogłem? Zostaw proszę reputkę ????
Typującym i Grającym życzę Powodzenia ????

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
ekoelk +10 Punkty
jozzy22 +10 Punkty (Ekwador i Rumùnia gites)
luke256 +5 Punkty
leon61 +1 Punkty
manipulation 5,6K

manipulation

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bialystok
4.
Dyscyplina: Koszykówka-Ameryka Mistrzostwa Świata-Kwalifikacje
Mecz: Bahamy-Kanada
TYP: Kanada -17.5 Handicap
KURS: 1.84
Godzina: 02.00
Moim zdaniem ta linia jest śmieszna ???? Kanada w tym momencie jest tutaj bardzo silnym zespołem-Anthony,Benett,Ejim,Landry-to centrzy i PG,którzy prezentuja na prawdę wysoki poziom-zarówno w ofensywie jak i defensywie. Ofensywnie zbierają dużo piłek,co z automatu daje szansę na poprawkę akcji. Przyspieszenie gry,dystans,defensywa-to wszystko jest po stronie Kanadyjczyków.
Co więcej Kanadyjczycy swój ostatni mecz grali właśnie na Bahamach i tutaj przygotowują się do dzisiejszego starcia,więc nie ma męczącej podróży,aklimatyzacji-po prostu trzeba wejść i wygrać mecz ????
Moim zdaniem uczciwy handicap na ten mecz to -22.5, -23.5 w strone Kanady.
Stawka: 9/10. Wynik Koncowy to 67:113 Wygrana +7.56J

5.

Mecz: Bahamy-Kanada
TYP: Kanada -21.5 Handicap
KURS: 2.44
Bukmacher: 1xbet
Godzina: 02.00
Analiza jak wyżej.
Stawka: 4/10 Wynik Koncowy to 67:113 Wygrana +5.76J

Pomoglem? Zostaw prosze reputke ????
Typującym i Grającym życzę Powodzenia !

jedrek56 +2 Punkty
ryczy +11 Punkty
erni1 +2 Punkty (Dzięki za Kanade)
plugin +1 Punkty
blizu89 +12 Punkty (Dobry weekend dzięki Tobie. Pozdrawiam)
manipulation 5,6K

manipulation

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bialystok
6.
Dyscyplina: Piłka Nożna-Grecja
Mecz: Astromitos-Aek Ateny
TYP: AEK -0.25 Handicap Azjatycki ( W przypadku remisy zwrot polowy postawionej stawki )
KURS: 1.91
Bukmacher: Pinnacle
Godzina: 18.30

Zanim napisze cos o tym spotkaniu pomyslmy przez chwile o tym jak wazny jest tytul mistrzowski w Polsce i walka o ten tytul pomiedzy Legia a Lechem-juz pomyslales? To fajnie,a teraz pomysl jaka walka toczy sie miedzy Barcelona a Realem w Hiszpanii-zacieta,prawda? Mozna powiedziec,ze niemal ,,na noze&#39;&#39;.
To powiem CI,ze te dwie ,,pary&#39;&#39; to nic w porownaniu do tego,o czym chce Ci teraz opowiedziec ????
Dlaczego napisalem taki wstep? Abyscie sobie wyobrazili jaka szansa otworzyla sie przed druzyna AEKu-odwieczna Walka z Olympiakosem,Paokiem,wczesniej Panathinaikosem-te wszystkie pary przewyzszaja nienawiscia do siebie druzyny Barcelony z Realem czy Legii z Lechem-chyba jedynie Crvena z Partizanem maja wieksza ,,kose&#39;&#39; ( Serbia ) niz te druzyny w Grecji.
Jak wspomnialem przed Aekiem stoi OGROMNA szansa,aby realnie powalczyc o mistrzowski tytul. Po latach posuchy,biedy,problemow finansowych w koncu moga wskoczyc na fotel lidera greckiej ligii-mecz w kontekscie walki o tytul bardzo,BARDZO wazny. Nie wierze,ze nie dadza tutaj z siebie 110%..
Zarzad Aeku planuje budowe nowego stadionu,nowego osrodka treningowego,nowej akademii-to wszystko jest wazne,ale kluczowy w tym wszystkim bedzie wynik jaki osiagna gracze na koniec sezonu.
Zwyciestwo w Lidze mocno pomoglo by w realizacji wszystkich zalozonych przez zarzad celow.
AEK prezentuje kapitalna forme i u siebie i na wyjezdzie-na wyjezdzie nie przegrali bodajze od 5ciu spotkan,a dzis motywacja by siegnac po wygrana jest wielka.
Co do Astromitosu to nie bede ukrywal,ze rowniez jest to druzyna solidna,z bardzo ulozona defensywa,wiec o wygrana nie bedzie latwo ( stad pobralem asekuracyjny handicap ). Jednak Astromitos w tym meczu nie ba zbyt wysokiej motywacji-miejsce w tabeli 4te-przwaga nad 5ta druzyna to az 10 Punktow-wiec w tej chwili sa bardzo bezpieczni ????
Dla AEKu natomiast jest to mecz z serii ,,must WIn&#39;&#39; ???? Znajac Grecje moge sie pokusic o stwierdzenie,ze za ,,kilka srebrnikow&#39;&#39; Astromitos moglby ten malo wazny mecz sprzedac.
Stawka: 5/10. Zwrot 1/2

7.
Dyscyplina: Piłka Nożna-Mecze Towarzyskie
Mecz: Arabia Saudyjska-Moldawia
TYP: Arabia Saudyjska -1.0 Handicap Azjatycki
KURS: 2.02
Wysokie prawdopodobienstwo usawionego spotkania. Niestety kursy juz nieco zbite ( nie moglem wrzucic wczesniej z powodu niedzialajacego forum ). Wysokie spadki na druzyne Arabii-na handicap nawet z poziomu 2.80-3.00. A wiec moze byc cos na rzeczy ????
Co wiecej udalo mi sie doczytac,ze Moldawia bedzie tutaj w ,,zmienionym&#39;&#39; skladzie i na ten mecz trener zabiera wylacznie graczy grajacych w tamtejszej lidze.
Stawka: 4/10. Koncowy wynik to 3:0 Wygrana +4.08J

8.
Dyscyplina: Koszykowka-Mistrzostwa Swiata Kwalifikacje
Mecz: Litwa-Kosovo
TYP: Litwa -33.5 Handicap
KURS: 1.90

Handicap niezwykle wysoki,jednak nie bez szans powodzenia ???? Litwa nie jest tutaj najmocniejszym skladem i to jest fakt o ktorym trzeba pamietac,jednak po nie najlepszym ostatnim ich meczu sadze,ze przeciwko druzynie KOsova pokaza przed wlasna publicznoscia chociaz troszke lepszy Basket i nie zawioda swoich fanow,ktorzy prawdopodobnie bardzo licznie wypelnia lokalna hale aby dopingowac drugi garnitur swojej narodowej druzyny.
Wszyscy doskonale wiemy,ze koszykowka na Litwie to sport ,,religia&#39;&#39; i koszykarze druzyny narodowej przed wlasna publicznoscia powinni zawodnikow Kosova rozstrzelac. Defensywa Litwinow jest co najmniej o 5-7 poziomow lepsza niz defensywa,a raczej jej brak u Kosova. Dystans to rowniez przewaga Litwinow,ktorzy maja w swojej ekipie co najmniej niezlych Shooterow. Pod koszem dominacja centrow z Litwy.
Handicap wysoki,ale jesli Litwini zagraja chociaz na 60-70% to bedzie to ich wysoka wygrana.
Stawka: 3/10. Koncowy Wynik to 106:50 Wygrana +2.7J

9.
Dyscyplina: Piłka Nożna-Holandia
Mecz: Jong Utrcht-Jong Ajax
TYP: Ajax -1.5 Handicap Azjatycki
KURS: 1.98
Bukmacher: Marathonbet
Godzina: 20.00
Nie duzo mam Wam tutaj do powiedzenia. Po wczorajszym flustrujacym meczu druzyny seniorow Ajaxu dzis sklad Juniorow jest wzmocniony kilkoma niezlymi zawodnikami i oczekuje,ze przeciwko najslabszej druzynie w lidze pokaza chociaz 10% swojego ofensywnego potencjalu,ktory jest ogromny ( jeden z najlepszych na swiecie ) i wygrana roznica dwoch bramek powinna byc wtedy tylko formalnoscia.

Stawka; 3/10 Wynik koncowy to 1:2 Porazka -3J

10.
Dyscyplina: Piłka Nożna-Holandia
Mecz: Jong AZ-Jong PSV
TYP: Powyzej 3.5 Bramek
KURS: 2.18

Dwie druzyny,ktore sa w wybitnych ofensywnych formach-co wiecej-druzyna PSV jest dzis wzmocniona ofensywnie-Lammers,Mallen,Gakpo-bardzo wartosciowi,szybcy i dynamiczni zawodnicy. Ale z drugiej strony kilku zabraknie,rowniez w defensywie. Nie zobaczymy dzis chociazby Rosario,Lundqvista,Obispo,Rigo.
Oba zespoly graja ostatnio futbol bardzo otwarty i ofensywny. 4 bramki to duzo,ale tutaj moze tyle pasc.
Stawka; 3/10. Wynik koncowy to 1:2 Porazka -3J

Typujacym i Grajacym zycze Powodzenia ????

jedrek56 +2 Punkty
tondi +6 Punkty
manipulation 5,6K

manipulation

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bialystok
11.
Dyscyplina: Koszykowka-Mistrzostwa Swiata Kwalifikacje
Mecz: Jordania-Syria
TYP: Jordania -20.5 Handicap
KURS: 1.77
Godzina: 18.00
Podejrzane spotkanie-Azja bije mocno i zbija handicap w strone Jordanii. Wczoraj -18.5 a dzis na popularnych bukach juz nawe pod -24.5. Warte ryzyka.
Stawka: 4/10 Wynik koncowy to 87:62 Wygrana +3.08J

warka121 +12 Punkty
manipulation 5,6K

manipulation

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bialystok
12.

Mecz: Paragwaj-Argentyna
TYP: Argentyna -22.5 Handicap
KURS: 1.87
Bukmacher: William Hill
Godzina: 01.00
Azja juz mocno zbija linie. Bardzo wysokie sumy sa przyjmowane na ten zaklad i niektorzy bukmacherzy mocno ucinaja handicapy. Bardzo podejrzane.
Stawka: 7/10 Porazka -7j
Typujacym i Grajacym zycze Powodzenia !

manipulation 5,6K

manipulation

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bialystok
13
Dyscyplina: Pilka Nozna-Boliwia
Mecz: Oriente Petrolero-Sucre
TYP: Wygrana Oriente i ponizej 2.5 Bramek w meczu
KURS: 4.55
Godzina: 01.30
Ciekawe kursy widze na te spotkanie. Wszyscy ktorzy mnie znaja to wiedza,ze ja za Underami w Boliwii nie przepadam,jednak tutaj chetnie sprobuje i gram Under,a do tego doloze wygrana Oriente. Dlaczego? Petrolero Oriente Club to zespol,ktory zawsze ma wysokie ambicje-w Libertaores nie poszlo z lokalnym rywalem Wilstermann,troszke upokarzająca porażka z Destroyers-pora brac sie do roboty i robic to co umieja najlepiej-a wiec zelazna defensywa. Strzelaja malo-tutaj rowniez nie widze gradu bramek,ale te 1:0 czy 2:0 jest jak najbardziej realne.
Na ostatnie 5 czy 6 meczy miedzy tymi ekipami na terenie Oriente padly 3 czy 4 wyniki po 1:0 raz 2:0 i bodajze 0:0 ( lub podobnie-pisze z pamieci ).
W ciagu ostatniej godziny zaczynaja sie zagrania wlasnie na Under na gieldach.
Typujacy i grajacym zycze Powodzenia !
Stawka: 1/10 pORAZKA -1j

manipulation 5,6K

manipulation

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bialystok
14.
Dyscyplina: Pilka recznna-Polska
Spotkanie: Chrobry-Gornik Zabrze
Typ: Gornik -1.5 Handicap
Kurs: 1.95
Analiza:
Bardzo wysokie zaklady przyjmowane od wczoraj na gornik-kursy na wygrana zbite z poziomu 2.50 na 1.60. Plaga kontuzji w Chrobrym.
Gornik powinien ten mecz wygrac.
Stawka: 7/10 Wygrana +6.95J
15.
Dyscyplina: Pilka recznna-Polska
Spotkanie: Chrobry-Gornik Zabrze
Typ: Gornik -3.5 Handicap
Kurs: 3.10
Analiza:
Stawka: 3/10 Wygrana +6.3J

Pomoglem? Zostaw prosze Reputke ????

manipulation 5,6K

manipulation

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bialystok
16
Dyscyplina: Siatkowka-Liga Mistrzow Kobiety
Spotkanie: Volero Zurich-Alba
Typ: Volero -10.5 Handicap Punktow
Kurs: 1.80
Analiza:
Ktos tam w typach dnia poruszal ten mecz i napisal kilka glupot,ale to nie moja sprawa. Prawda jest taka,ze Alba jest juz w kolejnej rundzie,a Volero walczy z Galata i Novara o miejsce w dalszej fazie.
Jednak aby to zrobic potrzebuje tutaj wszystkich punktow a wiec tylko wygrana 3:0 / 3:1 ich tutaj interesuje. Jak wspomnialem Alba bez wiekszej motywacji ( nie wiem jak zagraja,ale powinno byc kilka rotacji-na pewno zabraknie 1wszej libero ). Co wiecej Zurich zakontraktowal 3 niezle zawodniczki-Bjelice,Carillo i Blanco. Sadze,ze dzis Zurich zawalczy o komplet punktow.
Stawka: 5/10. Wygrana ???? +4J

17.
Dyscyplina: Siatkowka-Liga Mistrzow Kobiety
Spotkanie: Volero Zurich-Alba
Typ: Volero Wygra 3:0
Kurs: 2.80
Analiza:
Ktos tam w typach dnia poruszal ten mecz i napisal kilka glupot,ale to nie moja sprawa. Prawda jest taka,ze Alba jest juz w kolejnej rundzie,a Volero walczy z Galata i Novara o miejsce w dalszej fazie.
Jednak aby to zrobic potrzebuje tutaj wszystkich punktow a wiec tylko wygrana 3:0 / 3:1 ich tutaj interesuje. Jak wspomnialem Alba bez wiekszej motywacji ( nie wiem jak zagraja,ale powinno byc kilka rotacji-na pewno zabraknie 1wszej libero ). Co wiecej Zurich zakontraktowal 3 niezle zawodniczki-Bjelice,Carillo i Blanco. Sadze,ze dzis Zurich zawalczy o komplet punktow.

Stawka: 1/10 Wygrana +1.80J
Pomoglem? Zostaw prosze reputke.

Typujacym i Grajacym zycze Powodzenia.

jedrek56 +2 Punkty
adamek04 +1 Punkty (Szacun)
manipulation 5,6K

manipulation

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bialystok
18.
Dyscyplina: Koszykówka-Brazylia
Mecz: Campo Mourao-Botofago
TYP: Botofago -1 Handicap
KURS: 2.10
Bukmacher: 5dimes
Godzina: 00.15
Ciekawe ruchy kursow na gieldach. Spadki na Botofago-bardzo podejrzane. Zerknalem na fora brazylijskie i na tabele i rzeczywiscie-Botofago wciaz w grze o Play Offy,natomiast Campo no coz-raczej najpewniejszy kandydat do spadku. Minusem tego typu jest gra na wyjezdzie Botofago-w Ameryce Poludniowej wiekszosc punktow zdobywa sie na wlasnym terenie.
Stawka: 2/10 Porazka -2J
Pomoglem? Zostaw prosze reputke ;)

manipulation 5,6K

manipulation

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bialystok

19.
Dyscyplina: Pilka Nozna-Nicaragua
Mecz: Real Madriz-Real Esteli
TYP: Esteli -1.0 Handicap Azjatycki
KURS: 2.05
Bukmacher: AsianOdds

Widze tutaj podpuche ze strony bukmacherow. Kursy na Madriz nieznaczenie spadaja-ja jednak nie widze w tym wiekszego sensu.
Real Esteli idzie w tym sezonie jak burza. Nie doznali jeszcze zadnej porazki-sa druzyna najbardziej bramkostrzelna oraz najlepsza defensywnie. Bilans po 6 kolejkach to 16 goli strzelonych i 4 stracone. 5 wygranych oraz 1 remis. Real Madriz Bilans 2W/2L/1D/,a wiec przecietnie. Bilans goli 5 strzelonych i 9 straconych,a wiec fatalny.
Ciekawe H2H. Na 10 spotkan miedzy tymi ekipami WSZYSTKIE 10 wygrala druzyna Esteli. Dzis sadze,ze bedzie podobnie ????
Stawka: 3/10 Zwrot.

20.
Mecz: Real Madriz-Real Esteli
TYP: Esteli -2.0 Handicap Azjatycki
KURS: 3.60

Widze tutaj podpuche ze strony bukmacherow. Kursy na Madriz nieznaczenie spadaja-ja jednak nie widze w tym wiekszego sensu.
Real Esteli idzie w tym sezonie jak burza. Nie doznali jeszcze zadnej porazki-sa druzyna najbardziej bramkostrzelna oraz najlepsza defensywnie. Bilans po 6 kolejkach to 16 goli strzelonych i 4 stracone. 5 wygranych oraz 1 remis. Real Madriz Bilans 2W/2L/1D/,a wiec przecietnie. Bilans goli 5 strzelonych i 9 straconych,a wiec fatalny.
Ciekawe H2H. Na 10 spotkan miedzy tymi ekipami WSZYSTKIE 10 wygrala druzyna Esteli. Dzis sadze,ze bedzie podobnie ????
Stawka: 1/10 Porazka -1J

21.
Mecz: Diriangen-Juventus Managua
TYP: Diriangen -1.0 Handicap Azjatycki
KURS: 2.30
Godzina: 03.00
Tutaj z kolei zaczynaja mocno bic w Diriangen. I ja sie do tego przychylam. Diriangen w tym sezonie zapowiadalo walke o czolowe lokaty i tak tez sie przynajmniej do tej pory dzieje. 2gie miejsce w tabeli,bilans 14:5 w bramkach-druga najlepsze ofensywa i 3cia defensywa i jak o tej pory tylko jedna bolesna wpadka.
Juventus natomiast jest najgorsza druzyna ligii w tym momencie i nie widze na ten moment szans aby powalczyli z Diriangen na wyjezdzie.
Stawka: 3/10

22.
Mecz: Diriangen-Juventus Managua
TYP: Diriangen -2.0 Handicap Azjatycki
KURS: 4.16
Bukmacher: BetOlimp
Godzina: 03.00

Tutaj z kolei zaczynaja mocno bic w Diriangen. I ja sie do tego przychylam. Diriangen w tym sezonie zapowiadalo walke o czolowe lokaty i tak tez sie przynajmniej do tej pory dzieje. 2gie miejsce w tabeli,bilans 14:5 w bramkach-druga najlepsze ofensywa i 3cia defensywa i jak o tej pory tylko jedna bolesna wpadka.
Juventus natomiast jest najgorsza druzyna ligii w tym momencie i nie widze na ten moment szans aby powalczyli z Diriangen na wyjezdzie.
Stawka: 1/10

23.
Dyscyplina: Pilka Nozna-Libertadores
Mecz: Colo Colo-Atletico Nacional Medellin
TYP: Atletico Nacional +0.25 Handicap Azjatycki
KURS: 1.95
Bukmacher: Oddsring

Moim zdaniem nieco zawyzone kursy na jeden z najwiekszych kolumbijskich klubow. Atletico Nacional spedzilo miesieczny okres przygotowawczy TYLKO dla Copa Libertadores. Sa bardzo zdeterminowani,aby w tym roku zajsc jak najdalej. Trener zapowiada defensywna gre w oparciu o kontrataki-Colo Colo nie potrafi grac z druzynam poukladanymi defensywnie. Owszem-potencjal ofensywny jakis tam jest,ale nie sadze aby byli w stanie ograc dzis kolumbijskiego potentata.
Stawka: 3/10 Wygrana +2.85J

manipulation 5,6K

manipulation

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bialystok
24.
Dyscyplina: Piłka Reczna-Polska
Mecz: MTS Kwidzyn-Azoty Pulawy
TYP: Azoty -1.5 Handicap
KURS: 1.80
Bukmacher: BetCruise
Godzina: 17:00

Ewidentnie cos sie dzieje-kursy na Azoty zbite z poziomu 2.50 na 1.50-1.60. Uwazam,ze to bardzo madry ruch ze strony bukmacherow,gdyz faworyzowanie Kwidzynia tutaj ( mimo,ze sa gospodarzami ) to moze okazac sie nieporozumienie.
Azoty to 3cia sila polskiej ekstraklasy i tak na prawde grajac na 100% czy nawet 80% moga przegrywac z Kielcami,Wisla czy Gornikiem,ale nie z Kwidzyniem. Mimo porazki w EHF Cup uwazam,ze zaprezentowali sie bardzo dobrze. Koshovy zostal nawet MVP spotkania,takze forma poszczegolnych zawodnikow jest fajna.
Co do Kwidzynia to jest to zespol,ktory nie potrafi utrzymac tempa spotkania przez caly mecz-gra chwilami,15 minut fajnie i 10 minut jakby wyszedl na boisko inny zespol-a ostatnie minuty jakby nie chcialo im sie juz grac.
Obserwujac spadki kursow oraz forme poszczegolnych graczy mysle,ze Azoty te spotkanie dzis wezma ????
Stawka: 7/10. Porazka -7J

25.
Dyscyplina: Piłka Reczna-Polska
Mecz: Stal Mielec-Wisla Plock
TYP: Stal +14 Handicap
KURS: 1.90
Godzina: 18:00
Moim zdaniem handicap zdecydowanie za wysoki. Mimo iz Wisla to druga potega polskiej ligii,to nie sadze aby w tym meczu -dla Wisly o przyslowiowa pietruszke zagrali na 100 czy nawet na 80%. Beda rotacje. Dlaczego? Wisla w weekend gra piekielnie wazny i ciezki mecz na wyjezdzi z Vardarem w Lidze Mistrzow i ten tydzien zdecydowanie ustawiaja pod ten mecz. W tej chwili sa w Play Offach i z pewnoscia nie beda chcieli wyjsc z tej strefy,stad mam prawo sadzic iz dzis zagraja ,,lajtowo&#39;&#39;-powinni wygrac,ale czy 15stoma punktami? Watpie.
Stawka: 3/10 Zwrot.

mankiecik +8 Punkty (ok)
plugin +1 Punkty (.)
manipulation 5,6K

manipulation

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bialystok
26.
Dyscyplina: Koszykówka-Lotwa
Mecz: Betsafe/Liepaja-Riga
TYP: Riga -17.5 Handicap
KURS: 1.80
Bukmacher: Asianodds
Nic nie mam tutaj szczegolnego do powiedzenia-podejrzane spotkanie-handicapy zaczynaja wzratac. Sportowo Riga dwie klasy wyzej od Ljepaji.
Stawka: 5/10 Wygrana +4J

27.
Dyscyplina: Pilka Nozna-Boliwia
Mecz: Guabira-Jorge Willstermann
TYP: Wygrana Guabiry
KURS: 1.97
Bukmacher: LeonBets
Godzina: 20.30

Jorge dzis delikatnie oslabione+Guabira to druzyna typowo wlasnego boiska. Zaczyna byc bite w strone gospodarzy-przychylam sie ku temu.
Stawka: 4/10 Porazka -4J

28.
Dyscyplina: Pilka Nozna-Austria
Mecz: Salzburg-A.Klagenfurt
TYP: Powyzej 4.5 Bramek
KURS: 1.83
Godzina: 19.30
Ogromna roznica klas-jednak Salzburg dzis bez kilku defensorow. Co moim zdaniem moze zwiastowac overowe spotkanie ????
Stawka: 3/10 Wygrana +2.49J

29.
Dyscyplina: Pilka Reczna-SEHA
Mecz: Celje-Dinamo
TYP: Celje -12.5 Handicap
KURS: 1.82
Bukmacher: Marathinbet
Godzina: 19.45
Informacja z otatniej chwili-3 zawodnikow Dinama wylecialo z powodu kontuzji. Celje nawet w nie najmocniejszym skladzie moze wygrac to roznica 15+.
Stawka: 3/10 Wygrana +2.40J

30.
Dyscyplina: Koszykówka-Lotwa
Mecz: Latvijas-Valga
TYP: Valga Wygrana
KURS: 3.20
Bukmacher: Betway
Godzina: 19.00

Spadki niemal u wszystkich bukmacherow na Valge.
Stawka: 3/10 Wygrana +6.6J
Pomoglem? Zostaw prosz reputke.

wrong +3 Punkty
manipulation 5,6K

manipulation

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bialystok
31.

Dyscyplina: Pilka Nozna-Nikaragua
Mecz: Managua FC-Chinandega
TYP: Chinandega Remis Nie ma Zakladu
KURS: 4.10
Bukmacher: B365
Godzina: 22.00
Bardzo dziwne wahania kursow. Kursy raz spadaja na Chinandege,a raz rosna-ja postanowilem zagrac taki zaklad ????
Stawka: 1/10 Porazka -1J

kreatywnie 1,6K

kreatywnie

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Prosiłbym administrację, by wyróżnić ten wątek działem VIP.
Temat jak najbardziej zasługuje na wyróżnienie, mimo niedużej historii.
Wszystko co dobry typer powinien posiadać, jest tutaj na miejscu.
Prosiłbym dorzucić jeszcze jakieś dwa tematy, ponieważ zamierzamy, być gratyfikowani za pierwszą trójkę.
Brawo Manipulation!

ted 9,1K

ted

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
una paloma blanca
Regulamin oraz procedury działu VIP każdego obowiązuje.
Możesz ten temat nam zgłosić, jeśli go pominiemy pod koniec miesiąca.

Gy_Gy_Craveel +22 Punkty (Zakłady manipulanta sa z witryny Blogabet , sa skopiowane , czy on ma jakieś pojęcie o zakładach ? O kopiowaniu tak ... :))))
kreatywnie +3 Punkty (Dzięki za info. Chciałbym ten temat zgłosić.)
manipulation 5,6K

manipulation

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bialystok
33.
Dyscyplina: Koszykówka-NBA
Mecz: Dallas Mavericks-Oklahoma City Thunder
TYP: Oklahoma -4.5 Handicap
KURS: 1.92
Godzina: 02.30
Nie jest to oczywiscie jakies mocno podejrzane spotkanie,bo wiemy-NBA-liga bogata,najlepsza,bogowie koszykowki,ale co przecietny zjadacz chleba taki jak ja ma myslec,kiedy trener czy tam GM druzyny mowi publicznie,ze jego celem do konca tego sezonu jest przegranie jak najwiekszej ilosci meczy ( tankowanie ),aby pobic sie o lepsze picki.. No come on.. Do tego dostal kare 500 czy 600 tysiecy dolarow ( moge sie mylic w sumie pieniazkow ) za te slowa od Ligii. Jaka musi byc atmosfera w druzynie? Az nie chce mi sie myslec. A na przeciwko staje druzyna,ktora w koncu ma pake aby osiagnac sukces i w kazdym meczu beda chcieli demonstrowac swoja sile-zwlaszcza RW ( Westbrook ),ktory na powaznie gral nawet w Allstars.. Moim zdaniem zobaczymy tutaj wygrana Oklahomy.

34.

Dyscyplina: Koszykówka-NBA
Mecz: Atlanta Hawks-Indiana Pacers
TYP: Indiana -4.5 Handicap
Bukmacher: Wiliam Hill
Tutaj z kolei nie sadze,aby Atlanta ( chyba najslabsza ekipa ligii ) postawila sie Indianie. Indiana z Oladipo wyglada bardzo dobrze,natomiast Atlanta? Szkoda gadac-od czasu oddania Howarda i Millsapa graja tylko momentami. Natomiast Indiana za pewne podrazniona porazka z wyzej wymienionymi Mavs,postara sie dzis o to,aby pokonac przekonujaca outsidera ligii. Poza Shroderem nie ma zadnego zagrozenia ze strony Atlanty,a wiec droga do wygranej otwarta.

35.
Mecz: Bauru-Sorocabana
TYP: Bauru -16.5 Handicap
Bukmacher: 188Bet
Godzina: 00.00

Azja zbija handicapy niemilosiernie-sumy przyjmowane na handicapy Bauru wysokie. I nie ma co sie dziwic temu. Na Brazylijskim forum wyczytalem,iz w Sorocabanie zabraknie dzis az 5ciu waznych graczy: Drudi,Mineiro,Raphael,Lucao. Wazne ogniwa druzyny,ktorych dzis zabraknie. Spodziewany jest wysoki blow out i ja sie ku tej tezie przychylam. Bauru walczy o top4,natomiast Sorocabana to najslabsza ekipa ligii i razem z Campo raczej z niej wylecą.
Stawka: 8/10 Wygrana +7.26J

36.

Mecz: Bauru-Sorocabana
TYP: Bauru -21.5 Handicap
KURS: 2.36
Bukmacher: Babibet
Godzina: 00.00

Azja zbija handicapy niemilosiernie-sumy przyjmowane na handicapy Bauru wysokie. I nie ma co sie dziwic temu. Na Brazylijskim forum wyczytalem,iz w Sorocabanie zabraknie dzis az 5ciu waznych graczy: Drudi,Mineiro,Raphael,Lucao. Wazne ogniwa druzyny,ktorych dzis zabraknie. Spodziewany jest wysoki blow out i ja sie ku tej tezie przychylam. Bauru walczy o top4,natomiast Sorocabana to najslabsza ekipa ligii i razem z Campo raczej z niej wylecą.
Stawka: 3/10 Wygrana +4.08J

37.
Mecz: Delfin-Bolivar
TYP: Bolivar +0.5 Handicap Azjatycki
KURS: 2.01
Bukmacher: Oddsring
Godzina: 01.45

Trudny mecz do typowania,jednak ja nie widze tutaj porazki Bolivaru-w lidze w ostatniej kolejce pauzowali i leczyli kontuzje niemal wszyscy podstawowi gracze-grala cala rezerwa i juniorzy. Dostepni dzis sa wszyscy Ci wazni pilkarze ktorych ostatnio nie widzielismy na boiskach a wiec: Romel Quiñonez, Raldes, Conejo Arce, Callejón, Riquelme. Sa to wazne,a byc moze i najwazniejsze ogniwa Bolivaru,ktorzy moim zdaniem moga znaczaco pomoc niebieskim w wywiezieniu dzis chocby punktu z Ekwadoru.
Stawka: 3/10 Wygrana +3.03J

38.
Mecz: Millonarios-Corinthans
TYP: Millonarios -0.25 Handicap Azjatycki ( Zwrot w przypadku remisu )
KURS: 2.00
Bukmacher: B365
Godzina: 01.45

Szczerze mowiac trudno mi zobaczyc tutaj czysta wygrana Brazylijczykow. Dlaczego? Po pierwsze-beda dzis grac prawie 2900 m.n.p.m co stanowczo moze utrudnic im bieganie,poruszanie sie czy oddychanie. Warunki dosc trudne dla przecietnego zawodnika do gry w pilke. Po drugia forma wyjazdowa Corithans jest daleka od idealu i moim zdaniem ich glownym celem beda mecze domowe ( nie twierdze ze ten mecz odpuszcza,jednak na takiej wysokosci w tej fazie sezonu moze byc trudno o wygrana ). Ponadto Millonarios dzis w najsilniejszym skladzie.
Stawka: 2/10 Zwrot 1/2

psychol32 +3 Punkty
manipulation 5,6K

manipulation

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bialystok
39.
Dyscyplina: Tenis-Challenger Kobiety
Mecz: Ahn K-Errani S
TYP: Wygrana Ahn K
KURS: 3.06
Godzina: 19:00
Nie bede zgrywal znawcy tenisa,bo na pewno takowym nie jestem,jednak natrafilem na ciekawa informacje. Errani nie wyszla dzis na kort ( właściwie wczoraj chyba ). Prawdopodobnie ( na 90%) doznala kontuzji nogi i jesli wyjdzie wieczorem na kort to z pewnością nie będzie to Errani w najlepszym wydaniu. Obejrzałem kilka meczy tej Ahn i potrafi zaskoczyć,przyspieszyć takze kontuzjowana Errani moze ograć. Moim zdaniem warte próby.
Pomogłem? Zostaw proszę reputke ????
Typujacym i Grającym życzę Powodzenia ????

manipulation 5,6K

manipulation

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bialystok
Bez Analiz-bardzo sie spiesze-wybaczcie.
40.
]Dyscyplina: Piłka Reczna-Rumunia
Mecz: HC Vaslui-Fagaras
TYP: Vaslui -1.5 Handicap
KURS: 1.86
Godzina: 17.30
Stawka: 4/10 Wygrana +3.44J
41.
]Dyscyplina: Piłka Reczna-Rumunia
Mecz: Timisoara-Bucarest
TYP: Bucarest Wygrana
KURS: 2.50
Godzina: 16.00
Stawka: 3/10 Wygrana +4.5J

42.
Dyscyplina: Piłka Reczna-Rumunia
Mecz: CSM Bucuresti-Focsani
TYP: Bucuresti -4.5 Handicap
KURS: 1.99
Godzina: 16.30
Stawka: 3/10 Wygrana +2.97J

Pomoglem? Zostaw prosz reputke ????
W drugim meczu chodzi oczywiście o mecz Timisoary a nie Iasi-edytowalem. Ale mam nadzueje,ze bylo to zrozumiale-na Iasi kurs wynosił 10,wiec musial to byc ten drugi mecz. Moja pomylka-mecz dwóch Politechnik i spieszac sie wkradl sie blad.

wrong +3 Punkty
gliwiczanin +3 Punkty
koshinhoo +2 Punkty
manipulation 5,6K

manipulation

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bialystok
43.
Dyscyplina: Piłka Reczna-Szwecja
Mecz: IK Savehof-Karlskrona
TYP: Saverhof-6.5 Handicap
KURS: 1.75
Godzina: 19.00

Informacja: W druzynie Karlskrony zabraknie kilku wazniejszych zawodnikow: Hallen,Madsen,Lars wylecieli w ostatniej chwili. Prawdopodobnie zabraknie rowniez 1wszego trenera-zlapal jakas wirusowke.
Saverhof toz zespol duzo lepszy-mozliwa tutaj jest nawet ich wygrana roznica 10+.
Stawka: 3/10 Porazka -3J