>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Podarty kupon ;/

K 33

kovalem

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam. Wczoraj podarłem swój kupon ( przez mecz Kortijk - St Liege, miałem overa ) . Wchodząc rano widzę wynik 2-1 czyli wygrałem ????
Jednak wcześneij podarłem swoj kupon, dziś go posklejałem. Widać kod kreskowy, tylko raczej pod maszynę odczytującą nie wejdzie ( taśma klejąca przeszkadza, no i trochę krzywo przyklejone ???? )
Czy przyjmą kupon i wypłacą ?

Wszystkie mecze widać, kod da się odczytać i wpisać ręcznie.

A 220

andrzej78

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Pulawy
Na przyszłość nie rwij tylko pomiętol. Zawsze łatwiej wyprasować niż posklejać ????

paint12 130

paint12

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Nysa
Na następny raz to ma pamiętać ze mecz trwa do ostatniej sekundy a nie kończy się równo w 90 minucie ^^

krzych88 5

krzych88

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lancut
Na przyszłość nie rwij tylko pomiętol. Zawsze łatwiej wyprasować niż posklejać ????
No nie wiem, ja raz chciałem wyprasować kupon z totomixa to w momencie kontaktu z gorącym żelazkiem sczerniał, lol. Na szczęście było jeszcze jako tako widać kod, to pani ręcznie wklepała.

doberman 4,1K

doberman

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Najważniejszy jest kod kreskowy reszta mało istotna. Wszystko zależy także od kasjerki/kasjera przeważnie nie robią problemów kupony przyjmują i wypłacają.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
neverum +3 Punkty
paint12 130

paint12

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Nysa
Facet powiem Ci tak ^^ po co się pytasz tak czy siak trzeba iść i się zapytać czy Ci przyjmą xP

A 220

andrzej78

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Pulawy
Kupony Totolotka są termiczne dlatego pod wpływem ciepła czernieją.

chodziło mi bardziej o prasowanie typu wkładamy w ksiażke i siadamy na niej ???? Nie byłem pewny ale widze że jak piszecie to papier totolotkowy ma takie właściwości jak niektóre rodzaje papieru do kas fiskalnych

panti1801 29

panti1801

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
tak, papier do kas fiskalnych jest papierem termicznym ( nie jest potrzebny toner, tusz ani nic takiego ). Kolor czarny pokazuje się podczas zetnknięcia z czymś ciepłnym.

stskarol 49

stskarol

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Google.pl
Ja miałem podobną sytuację tylko ze kupon STS i miałem chyba 250zł do wygrania a podarty kupon na 3 części poszedłem do punktu a tam miła pani z która mam spoko kontakt dała mi nawet taśmę i pomogła skleić ale teraz już nie drę tylko odkładam do koperty gdzie zrobiłem sobie kolekcję przegranych ????

edi8 8,7K

edi8

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Kupony Totolotka mają numer podany dwukrotnie: pod kodem paskowym i pod górnym napisem TOTOLOTEK...
P.s: kolega podarł kiedyś kupon z ew. wygraną trochę ponad 1400zł, gdyż zawierzył wynikowi podanemu na jakimś livescorze, nie konfrontując tego z innymi źródłami - a był to mecz zamykający mu kupon.
Po 2 dniach przeglądając statystyki dostrzegł że jednak wynik był inny - lecz śmieci były już wyrzucone....

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Village Montana
najważniejszy jest kod jak kod jest zdarty na max - nie da rady odzyskać kuponu już, ale jak jest widoczny na podartym kuponie jest gicior ; )

doberman 4,1K

doberman

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
hm i po co to piszesz 5 miesięcy później.

krisbarca_92 481

krisbarca_92

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
chyba 17 miesiecy ... to juz chyba lekka przesada oO