>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Pisanie artykułów

mathieudepologne 0

mathieudepologne

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kuznia Raciborska
Znacie może jakieś stronki internetowe o tematyce sportowej dla której można pisać artykuły? Czy otrzymuje się za to jakieś pieniądze, bo słyszałem kiedyś że są takie strony. Z góry dziękuje za odpowiedź.

mathieudepologne 0

mathieudepologne

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kuznia Raciborska
Ponawiam pytanie ;)
W sumie ostatnio więcej piszę, ale głównie dla młodzieżeowej Gazety Internetowej, a chciałbym też do jakiegoś poważniejszego pisma sportowego, gdzie mógłbym pisać o tenisie ;)

pokerface 69

pokerface

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
K1
Ponawiam pytanie ;)
W sumie ostatnio więcej piszę, ale głównie dla młodzieżeowej Gazety Internetowej, a chciałbym też do jakiegoś poważniejszego pisma sportowego, gdzie mógłbym pisać o tenisie ;)

Witam, pamiętam kolega raz mówił mi coś na temat pisania artykułów. Pieniądze, On dostawał 20 zł od napisanego artykułu, za każdy błąd minus 2 zł, ale to chyba nie będzie problemem, teraz jest tyle programów:cool:. Jaki to był portal to Ci nie powiem bo sam nie wiem,ale jakiś mały który dopiero zaczynał swoją karierę

olo 2,2K

olo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gdansk
pokerface 69

pokerface

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
K1
Jasno z nich wynika, że chodzi o tenis.

Znacie może jakieś stronki internetowe o tematyce sportowej dla której można pisać artykuły? Czy otrzymuje się za to jakieś pieniądze, bo słyszałem kiedyś że są takie strony. Z góry dziękuje za odpowiedź.

Chyba że ja to zle rozumiem.

fabik10 106

fabik10

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
WWA
Napisał, o tematyce sportowe, a później wyszczególnił tenis, dla mnie to jasne.
do usuniecia.

uzytkownik-7288 4

uzytkownik-7288

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lowicz
Skoro chcesz zarabiać poprzez pisanie to dowiedz się co to są Presell Pages (Precle) i wystaw aukcje na allegro, że napiszesz kilka(naście) wstawiasz wtedy kilka przeważnie ok 3 odnośników do kluczowych słów i albo sam dodajesz do katalogów, ale kupujący się tym zajmie.

mlody-8934 3

mlody-8934

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Mógłby ktoś podać serwisy, które płacą za pisanie artykułów ?