>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

PILNE ! prosze o pomoc

gdn 0

gdn

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
3miasto
witam, czytałem sporo o MB, ze robia jakies szopki ze skanami, blokada konta itd. Otoz osobiscie moj skan moge wyslac, a co jesli bede uzalezniony od osoby ktora kiedys mi wplacila pieniadze a jej kompletnie nie znam i nie zechce im wyslac dowodu ? Dlatego tez mam pytanie, u ktorego buka mozna wplacic pieniadze przez MB, nawet moge zagrac za pare zł, a nastepnie wyplacic na konto bankowe. Pilne, prosze o odpowiedzi.

nikifor 402

nikifor

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Oberschlesien
witam, czytałem sporo o MB, ze robia jakies szopki ze skanami, blokada konta itd. Otoz osobiscie moj skan moge wyslac, a co jesli bede uzalezniony od osoby ktora kiedys mi wplacila pieniadze a jej kompletnie nie znam i nie zechce im wyslac dowodu ? Dlatego tez mam pytanie, u ktorego buka mozna wplacic pieniadze przez MB, nawet moge zagrac za pare zł, a nastepnie wyplacic na konto bankowe. Pilne, prosze o odpowiedzi.
U większości bukmacherów ;). Na pewno: Unibet, Sportingbet, BAH

S 0

szyjka_66

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Rowniez Bwin czy expekt, a co do MB to serdecznie Ci ich odradzam ???? Na tam apre dyszek to ok, ale w przyszlosci, gdy bedziesz gral o grubsze pieniadze to odradzam Ci ich

gdn 0

gdn

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
3miasto
no zastanawiam sie nad netellerem, ale czytalem ze drogi.

S 0

szyjka_66

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja tam bym Ci radzil zalozyc sobie konto w mbanku czy inteligo i przelewy bedziesz robil przez Przelewy24(przelew idzie do paru minut), ale rob jak chcesz;)

gdn 0

gdn

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
3miasto
mam konto ;) przeczytaj uwaznie moj pierwszy post ;)

A 2

algorytm

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
betgun naprzyklad idealny bo kasa rano zlecona na konto jest na nim po 15 ????