>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Pilkarz nie wystapil a obstawilem ze strzeli gola, co teraz?

P 0

pieper

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Mam pytanie czy jeżeli postawiłem, że dany piłkarz strzeli gola, a wogole nie wystapi on w meczu i nie ma go w kadrze meczowej czy zakład jest nieważny czy liczą mi kurs zdarzenia jako 1.00?

doberman 4,1K

doberman

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Re: Piłkarz
Mam pytanie czy jeżeli postawiłem, że dany piłkarz strzeli gola, a wogole nie wystapi on w meczu i nie ma go w kadrze meczowej czy zakład jest nieważny czy liczą mi kurs zdarzenia jako 1.00?
zalicza po kursie 1,00 z tego co mi wiadomo

w@llace 0

w@llace

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Tez mam pytanko odnosnie piłkarza ???? postawiłem, że Konoute strzeli bramke ( w millenium nie było nic napisane, że liczy się 90 min) - strzelil w 105 minucie czyli w dogrywce. Na zdrowy rozum przeciez to dalej jest mecz... Jak to bedzie? Uznaja mi ten typ?

doberman 4,1K

doberman

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Tez mam pytanko odnosnie piłkarza ???? postawiłem, że Konoute strzeli bramke ( w millenium nie było nic napisane, że liczy się 90 min) - strzelil w 105 minucie czyli w dogrywce. Na zdrowy rozum przeciez to dalej jest mecz... Jak to bedzie? Uznaja mi ten typ?

Prawdopodobnie nie bo mecz zawsze jest liczony bez dogrywki ale radze sprawdzić ale na 99 % zostnaie to nie uznane