Liga Mistrzów -
eliminacje
KRC Genk vs Maccabi Hajfa
Typ: Wygrana Genk
Kurs: 2.00
Totomix
Szansa: 8/10
23/08/2011 20:45
WYNIK: 2-1 i dogrywka , wynik daje wygraną w podstawowoym czasie co daje nam

A więc do dzieła... Kurs według mnie moooooooocno zawyżony z racji tego ze Genk gra u siebie , a Hajfa że tak powiem nic nie gra na wyjeździe

.Motywuje mnie do tego wynik 2:1 z wyjazdu dla Maccabi , Genk ma bramke wyjazdową co im daje uprzywilejowana sytuacje , a przynajmniej 2 bramki powinnie strzelić ( można jeszcze over 2.5 postawić ale wole wygraną

) , Maccabi co najwyzej 1 przy dobrych wiatrach... W lidze ostatnio przegrali mecz 3:2 z głównym składem Cercle Brugge , grali w tym meczu praktycznie samą rezerwą która potrafila się dobrze postawic drużynie z Brugi , co by bylo gdyby zagrali głównym ???? . Zmieżam do tego że trener zostawił prawie wszystkich głównych zawodników aby wypoczeli przed dzisiejszym spodkaniem. Maccabi zdobywa w lidze pkt na wyjeździe ale jeżeli przychodzi im już grać z klasowym przeciwnikiem na wyjeździe zaczynają się sypać

.
A zapomniał bym

na stadionie pojawi się około 13-16 tysięcy kibiców gospodarzy co im mocno podniesie morale ^^
co do wypowiedzi poprzednika .. informacje zbieralem wczoraj spiacy

mogłem nie zauważyć lub jeszcze nie było ???? co nie zmienia faktu że dzękuje za uwage ;D byle więcej takich ^^
do "Bartuś" , na priv nie mogę odpowiedzieć bo.. od 10 postów ???? troszke to denerwujące . Domyślam się że stawiasz że Apoel wygra do zera ale niewydaje mi się , osobiście bym nie zaryzykowal , ale jeżeli masz możliwość to zawsze można spróbować ???? , w piłce wszystko jest możliwe , przykład mamy w ostatnich rundach eliminacyjnych Odense - Villareal 1:0 ???? , gol wpadl przez katastrofalny błąd obrońcy , a przez cały mecz Villa przeważało ???? (zszedlem troche z tematu

)ja jednak zostaje przy moim typie 1:1 lub 2:1 ????