>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Piłka Nożna .. by Snice

snice 457

snice

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam wszystkich , jestem nowy na forum. Bukmacherką zajmuję się od jakiś 2 lat , typy bede podawal tylko i wyłącznie z Piłki Nożnej .Stawek dokładnych nie będę dawał , aby każdy sobie dopasowal , dam np. 1/10 czyli 10% daje na wejście kuponu ;) przważnie będą to single , czasami duble , od święta treble. Wszelkie uwagi mile widziane ???? Skuteczność będzie podliczana co około 20 meczków
Jeżeli skorzystaliście z typów i się udało kliknijcie &quot;dzięki&quot; was to nic nie kosztuje a mnie ucieszy ^^

snice 457

snice

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Piłka
2 Runda Carling Cup

Bournemouth vs West Bromwich Albion

typ : West Bromwich Albion
Kurs : 1.90 Bet365
Szansa: 8/10
23.08.2011 20:45

WYNIK: 1:4 dla Albionu ...
✅✅✅

Mecz 18 drużyny Premier League z 20 drużyną League One. Albion zajmuje 18 miejsce tylko dlatego że w 2 pierwszych meczach trafil na 2 angielskie potęgi... Chelsea oraz ManU.Pierwszy mecz z diabłami przegrali pechowo.. West Bromwitch przważał przez częśc meczu lecz miał praktycznie zerową skuteczność i strzelili po błędzie De Gei , manu doprowadzilo do remisu. W 2 połowie wygrali tylko poprzez przebłysk geniuszy nowego nabytku Ashleya Younga..:p(82 minuta czy jakos tak :p nie pamiętam dokladnie) , z Chelsea do przerwy bodajże prowadzili 1;0 :p , trzymali się dzielnie ale potem sie skruszyli troszke i się skończyło niestety 2:1 ... ???? .Bournemouth z kolei sprawuje się słabiutko , w niższej klasie rozgrywkowej zajmują 20 miejsce na 24.. z bilansem 4-8 a więc miejsce nad spadkową , zaczeli sezon słabo . Udało im się wygrać z nieco mocniejszym Sheffield Wednesday na własnym stadionie 2:0 potem było już coraz gożej ???? . Koniec :p

To mój 1 typ więc mogą być jakieś niedociągnięcia :p , dodał bym obrazki ale niestety potrzeba 10 postów :p

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
parravon +1 Punkty
snice 457

snice

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
2 Runda Carling Cup

Northampton vs Wolverhampton
Typ: Wolverhampton
Kurs :1.80 Bet365
Szansa: 7/10

WYNIK : 0:4 dla wilczków ;D
✅✅✅

Kurs również zawyżony jak w meczu wyżej. A więc do dzieła.Mecz 1 z 4 ligowcem . Wolverhampton zaczeło bardzo dobrze sezon (w poprzednim prawie spadek) , zaczeli od 2 wygranych z myślę silniejszymi klubami od siebie a mianowicie 2:1 z Blackburn oraz 2:0 z mocnym Fulham , staneli z bilansem 4:1 na 3 miejscu Premier League.Northampton jest 4 ligowym klubem zajmującym 17 miejsce (na 24) z bilansem 1-1-2 oraz bramkami 4-5. Wygrali z porównywalnym Aldershot oraz zremisowali z Acrington , sa to 2 kluby porównywalne do Northamptonu. Gdy przyszło im grać z nieco lepszymi przeciwnikami nie zdobyli ani punktu... przegrali z średniakiami ligi Bristol Rovers (2:1) oraz z Cheltenham Town:razz ???? 2:3)​

snice 457

snice

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Kwal. Do ligi Mistrzów

Zürich vs Bayern Monachium
Typ: Bayern
Kurs:1.50 bet365

WYNIK: 0:1 dla Munchen ????
✅✅✅

Kurs nieco niski ale się skusze :p Mecz 3 drużyny Bundesligi z 7 drużyną Superligi(Szwajcaria), goście na Letzigrund przyjażdżają z 2 bramkową zaliczką. W lidze Bayern sprawuje się bardzo dobrze , po 3 meczach z 6 punktami i bilansem 6-1 zajmują 3 miejsce , punkty stracili po niezasłużonej porażce 1:0 z Borussią M.gladbach , potem juz było tylko lepiej , 1:0 z wilkami na wyjeździe i bardzo obiecujący wynik w ostatniej kolejce a mianowicie 5:0 z HSV.Co do Zurychu .. 6 meczów , 2 wygrane i 4 przegrane co jak na drużyne grającą w pucharach nie przystaje , ratuje ich w tym meczu własny stadion oraz pozytywny bilans bramkówy w lidze (11-9) po wygranej aż 6:0!! w derbach nad Grasshoppers Zürich , lecz i tak myślę że Bayern jest na tyle klasową drużyną i bez problemu wygra ten mecz.Bayern wychodzi głównym składem więc nie powinno być z tym problemu.

Składy:

FC Zurich : Leoni - P. Koch, Barmettler, Teixeira, Rodriguez - Schönbächler, Aegerter, Buff, Djuric - Mehmedi, Chermiti

FC Bayern : Neuer - Rafinha, Boateng, Badstuber, Lahm - Luiz Gustavo, Schweinsteiger - Robben, T. Müller, Ribery - Gomez​

snice 457

snice

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Liga Mistrzów - eliminacje

Apoel Nikozja vs Wisła Kraków :cool:
Typ: Awans Wisły
Kurs: 1.52 Bwin , nieco mniejszy bodajże 1.48 w Bet365
Szansa: 4-5/10 .. malutko:p

WYNIK: 3-1... no niestety miało być tak pięknie a skończyło się jak zawsze :/
⛔⛔⛔

Rozum mówi Apoel lecz serce Wisła ????

Kurs powinien być nieco wyższy ale cuż :p na wstępie obstawiam w tym meczy wynik 1:1 lub 2:1 dla Apoelu co daje awans Wiśle ;P , a więc do rzeczy.Wisła przyjeżdża na cypr w pełni skoncentrowana i w prawie pełnej kadrze ( brak Małeckiego, wypoczęty Melikson oraz w pełni sił Lamey , odpuszczone 2 ostatnie spotkania przez ostatniego).Biała Gwiazda nie powinna przestraszyć się klimatu jaki panuje na cyprze oraz fanatycznych kibiców do których sa na codzień przyzwyczajeni ;) .Myślę że zagrają defensywnie + kontry , w Krakowie mądra gra pokazała nam że można zremisować z Apoelem a nawet wygrać ^^. Apoel chcąc atakować pewnie odkryje swoją defensywe i stąd domysły że skończy się takim wynikiem a nie innym :p.W drużynie apoelu zabraknie Estebana Solariego i Aldo Adorno co nie jest jakimś dużym osłabieniem , po zawieszeniu do drużyny wraca Savvas Poursaitidis. Myślę że maskant da w końcu wykazać się Bitonowi i ściągnie kaleke Genkova ????​

snice 457

snice

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0

KRC Genk vs Maccabi Hajfa
Typ: Wygrana Genk
Kurs: 2.00 Totomix
23/08/2011 20:45

WYNIK: 2-1 i dogrywka , wynik daje wygraną w podstawowoym czasie co daje nam
✅✅✅

A więc do dzieła... Kurs według mnie moooooooocno zawyżony z racji tego ze Genk gra u siebie , a Hajfa że tak powiem nic nie gra na wyjeździe :cool:.Motywuje mnie do tego wynik 2:1 z wyjazdu dla Maccabi , Genk ma bramke wyjazdową co im daje uprzywilejowana sytuacje , a przynajmniej 2 bramki powinnie strzelić ( można jeszcze over 2.5 postawić ale wole wygraną :p) , Maccabi co najwyzej 1 przy dobrych wiatrach... W lidze ostatnio przegrali mecz 3:2 z głównym składem Cercle Brugge , grali w tym meczu praktycznie samą rezerwą która potrafila się dobrze postawic drużynie z Brugi , co by bylo gdyby zagrali głównym ???? . Zmieżam do tego że trener zostawił prawie wszystkich głównych zawodników aby wypoczeli przed dzisiejszym spodkaniem. Maccabi zdobywa w lidze pkt na wyjeździe ale jeżeli przychodzi im już grać z klasowym przeciwnikiem na wyjeździe zaczynają się sypać :p.
A zapomniał bym :p na stadionie pojawi się około 13-16 tysięcy kibiców gospodarzy co im mocno podniesie morale ^^

co do wypowiedzi poprzednika .. informacje zbieralem wczoraj spiacy :p mogłem nie zauważyć lub jeszcze nie było ???? co nie zmienia faktu że dzękuje za uwage ;D byle więcej takich ^^

do &quot;Bartuś&quot; , na priv nie mogę odpowiedzieć bo.. od 10 postów ???? troszke to denerwujące . Domyślam się że stawiasz że Apoel wygra do zera ale niewydaje mi się , osobiście bym nie zaryzykowal , ale jeżeli masz możliwość to zawsze można spróbować ???? , w piłce wszystko jest możliwe , przykład mamy w ostatnich rundach eliminacyjnych Odense - Villareal 1:0 ???? , gol wpadl przez katastrofalny błąd obrońcy , a przez cały mecz Villa przeważało ???? (zszedlem troche z tematu :p)ja jednak zostaje przy moim typie 1:1 lub 2:1 ????​

snice 457

snice

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0

Udinese vs Arsenal Londyn
Typ:1DNB
Kurs:1.61 Bet365
Szansa: 6/10
24/08/2011 20:45

WYNIK: 1:2 ... ;/ nie staneli niestety na wysokości zadania
⛔⛔⛔

Już w pierwszym meczy na Emirates Udinese mogło wywalczyć remis albo nawet wygraną lecz pech chciał i przegrali 1:0. Udinese jeszcze nie zaczeło ligi co daje im przewage &quot;kondycyjna&quot; o zgranie ich się nie martwie. Arsenal kompletnie zawalił okienko transferowe , odszedl można powiedzieć szkielet zespołu Francesc Fabregas , lada dzień Emirates opuści Samir Nasri a więc 2 czołowych zawodników , Arsen Wenger zbagatelizował sprawe i nie sprowadził żadnego klasowego zawodnika oprócz średniego Gervinho co poskutkowało falstartem w lidze.. remis 0:0 z Newcastle na wyjeździe oraz ... no właśnie zdażyło się coś co niepowinno mieć miejsca a mianowicie porażka 2:0 z Liverpoolem przed własną bublicznością co nadszarpnęło ich morale. kadra Udniese jest w praktycznie najsilniejszym składnie , natomiast w Arsenalu występy Thomasa Rosicky’ego, Kierana Gibbsa oraz Armanda Traore , a napewno nie wystąpi Laurent Kościelny , jeden z głównych obrońców . Najprawdopodobniej a nawet napewno nie wystapi Samir Nasri ponieważ jeżeli by zagrał nie mógłby grać w kolejnych meczac Ligi Mistrzów w barwach City.No i pozostaje jeszcze jedno ale ???? z którego się bardzo ciesze , Arsen Wenger dostał kare na 2 mecze UEFY i nie będzie mógł wspomagać swoich podopiecznych ;)

Przypuszczlna kadra kanonierów : Szczęsny , Sagna , Vermalen , Djourou, Jenkinson , Song , Wilshire , Ramsey , Gervinho , Van Persie , Walcott​

snice 457

snice

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
2 Runda Carling Cup

Crystal Palace vs Crawley Town
Typ:1
Kurs:2.37 Bet365
Szansa: 6/10
23.08.2011 20:30

Wynik 2:0 Dla Palace
✅✅✅ ????

Mecz 5 drużyny Championship z liderem League Two Crawley Town.Kurs w tym meczu uważał za lekko zawyżony , obstawiam w tym meczy 1:0 , 2:0 lub 2:1 dla Palace.Crawley po 4 meczach z 10 pkt i bilansem bramek 10:3 zajmuje fotel lidera 4 ligi angielskiej , Crystal natomiast po 4 meczach zajmuje 5 miejsce z 9 punktami i bilansem 6:3.Oba kluby czesto ze sobą grały i, przeważnie padał wynik remisowy lub wygrana Crystal , raz zdażyło się że crawley wygrało na własnym obiekcie 1:0 w lipcu ubiegłego roku. Z racji tego że jest to mecz pucharowy i crystal podchodzi do tego powanie + własny obiekt dają im jeszcze większą przewage psychiczą nad słabszym przeciwnikiem , dlatego myślę że crystal powinno spokojnie wygrac z Crawley​

arsenal789 +2 Punkty (dobre typy , trzymaj tak dalej :])
snice 457

snice

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Liga Mistrzów - Kwalifikacje

Sturm Graz vs Bate Borisov (1:1)
Typ: Awans Bate
Kurs: 2.20 Toto-mix
24.08 20:45

Wynik : 0:2 dla Bate czyli mamy awans ????
✅✅✅

Rewanżowe spodkanie między tymi klubami , w Borysowie zakończyło się 1:1 co daje awans sturmowi ale chyba wszyscy wiedza jak się gra u siebie ???? .Bate wychodzi pełnym składem do tego meczu , w lidze mają spokojną sytuacje , 9 pky przewagi nad 2 Shakhterem . Ich bilans meczy to 14-6-2 z bilansem ... 37:10 i tutaj widać ich mocną defensywe ???? . Atak również mają dobry , ma kto strzelać m.in Radionov czy Renen oraz kilku innych :p.Od początku byli faworytami do awansu lecz niedortunnie zremisowali na wyjeździe.Bez problemu powinni awansować :razz:.Co do Sturmu mam odmienne zdanie... w porównaniu do tamtego sezonu w lidze sprawują się katastorfalnie , zajmują dopiero 7 miejsce na 10 po 5 mecach z bliansem bramek 5:7 .. :/.Zremisowali 1:1 z Josko Ried (8miejsce) oraz 2:2 z Mattersburgiem(10 miejsce), następnie dostali aż 3:0 od słabego Kapfenberg (9miejsce) , następnie cudem wygrali z rapidem , chyba ich najlepszy mecz w sezonie .No i na koniec remis 1:1 z Red Bulem , warto tu dodać że w redbulu nie grało 7 zawodników z powodu jakiegoś wirusa :p.Warto tu dodać że BATE poznało już smaczek elitarnych rozgrywech i niedopuszczam do swojej myśli aby mogli odpaść gdzy są tak bliska z tak katastrofalnie grającym Sturmem ...:]​

snice 457

snice

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
J-League

Gamba Osaka vs Kashiwa Reysol
Typ: Wygrana Gamby
Kurs: 1.66 Bet365 lub 1.70 Totomix
24.08.2011 12:00

WYNIK : 2:0 dla Gamby
✅✅✅

Mecz na szczycie ligi japońskiej , oba kluby po 44 pkt , a więc walka o fotel lidera a może i nawet o mistrzostwo.Gamba u siebie nie przegrała w tym sezonie , zajmują 1 miejsce z bilansem bramek 55:41 , ostatni mecz przeciwko Kashiwie na wyjeździe wygrali 2:4 a więc o czymś to świadczy ???? .Forma Kashiwy z meczy na mecz spadam i tu upatruję moją szanse. Kashiwa ostatnio na wyjeździe wygrała 26 Czerwca a więc kawałek czasu , na wyjazdach sprawują sie katastrofalnie (pkt głównie u siebie zdobywają) a z tak klasowym przeciwnikiem powinni przegrać 2:0 , 3:0 lub 3:1 ;) takie moje typki ;p. Ostatni mecz wyjazdowy przegrali aż 6:1!!!!! ze średniakiem ligi z 10 miejsca , Jubilo Iwata.​

radek123 +3 Punkty
snice 457

snice

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Mecz Towarzyski

Real Madryd vs Galatasaray
Typ: Obydwie drużyny srzelą gola
Kurs: 1.80 Bwin
Szansa: 6-7/10
24.08.2011 22:30

WYNIK : mecz trwa , 39 minuta ale mam już 1;1 ????
✅✅✅

Mecz towarzyski i w tym upratruję swoją szanse.Mourinho zabiera na mecz wszystkich swoich zawodników + kilku młodziutkich rezerwowych , prawdopodobnie Real Wyjdzie w mocno rezerwowym skadzie(nie znaczy że słabym...) + prawdopodobnie zostanie wystawionych 2 nowych zawodników m.in Sahin i Varen.Galatasaray beż żadnych kontuzji przystępuje głównym składem do meczu , przy rezerwowym składzie tacy zawodnicy jak Milan Baros , Johan Elander (2 nowe nabytki) i kilku starych napastników , a więc ma kto strzelać , warto dodać że galatasaray ma również mocną linie defensywną , w bramce pozyskany Muslera , obrona :Tomas Ujfalusi , Eboue , Cetin i Balta .Myślę że to zestawienie wystarczy na rezerwy realu i nie wpadną więcej niż max 2 bramki .Z racji tego że real wychodzi częścią składu rezerwy a Galata wychodzi głównym składem upatruję tutaj szanse na strzelenie przynajmniej 1 gola .Upatruję tutaj wynik 1:1 lub 2:1 dla Realu , nooo ewentualnie 3:1 :d każdy chyba wie jak zmienną piłka jest ????​

tomiko +1 Punkty
zax93 +1 Punkty
snice 457

snice

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Liga Europy - Kwalifikacje

Spartak Moskwa vs Legia Warszawa
Typ: Wygra Spartak
Kurs: 1.44 Bet365 , mały ale myślę że pewny
25.08.2011 17:00

Wynik : 2:3.. .Le Fu :d
⛔⛔⛔

Sercem jestem za Legią ale coś czuje że skończył bym jak z Wisłą :p

W 1 meczu przy Łazienkowskiej padły wynik 2:2 , bardzo korzystny dla Spartaka.W meczu Rosjanie zaprezentowalni się od bardzo dobrej strony , mimo szybko straconej bramki potrafili się podnieść i 2 razy odrabiać straty.Spartak prawdopodobnie w meczu wystąpi w pełnym składzie , grając u siebie przed własną publicznością.Legia natomiast to przecięty zespół na tle rywala. Grając na wyjeździe myślę że się pogubi i szybko dostanie 1 bramke...
Warto wspomnieć że legia zagra bez Radovicia i Manu , czyli część ataku jest ostłabiona a na takim meczu ofensywa nie powinna być osłabiona ;P , zagra również Kucharczyk który zaliczył katastrofalny mecz ze Śląskiem , dla odważniejszych również polecam typ over 2.5 na kursie 1.90​

snice 457

snice

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
2 Runda Carling Cup

Scunthorpe vs Newcastle
Typ: wygra Newcastle
Kurs:1.72 Bet365
25.08.2011 20:45
✅/⛔ do 90 minuty 1:1 w dogrywce wygrało 1:2
Mecz 7 drużyny Premier League z 19 drużyną Leagu One( 3 liga) , a więc przepaść :p.Newcastle ma przyzwoity początek sezonu , po 2 meczach (trudnych meczach) ma 4 pkt z bilansem bramek ..1:0 xd.W pierwszym meczu zremisowali u siebie z Arsenalem , w 2 natomiast wygrali na BARDZO trudnym terenie w derbach z Sunderlandem. Przeciwnik natomiast w niskiej 3lidze zaczał sezon bardz średnio , po 4 meczach mają .. 3pkt z bilansem 5:6 , myślę że powinnie mieć 10-12 miejsce , 3 remisy zdobyli z 3 klasowymi zespołami , preston north end , Charlton oraz Wycombe , przegrali natomiast z Oldham Athletic. Myślę jednak że Newcastle pokaże swoją normalną gre i nie da szans 3 ligowcowi.​

snice 457

snice

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0

Na dzisiaj również pojawi się mały &quot;trebelek&quot; ???? upatrzyłem sobię i jakoś mnie przekonało :p

Sevilla FC vs Hannover ][ Spartak - Legia ][ Schalke - HJK helsinki
Typ: wygrana Sevilli , Spartaka i Schalke 3x S ????
Kurs: AKO : 2.57 Bet365
25.08.2011 , Spratak 17:00, Sevilla 21:00 , Schalke 20:20

Wynik: zakńczony mecz spartak - legia :&lt; dzisiajeszy dzien na - niestety ????
⛔⛔⛔

Dodam na początku że są to typy wyniku 1 MECZU , nie mówię tutaj o awansie . Co do mojego typu spartaka uzasadnienie podałem juz wyżej , a więc przejdźmy do kolejnego typu.. Sevilla ???? Wszystkie sparingi z okresu przygotowawczego rostrzygneli na swoją korzyść.Sevilla u siebie gra o niebo lepiej , myślę że troszke się pogubiła w Hannoverze.W meczu typuję korzystny wynik dla sevilli ale nie mówie że awansuje !.Co do Schalke to jestem wygranej w meczu 99% pewien , do awansu już nie tak bardzo :p , HJK zadziwia w tym sezonie ???? . w Helsinkach grali bez Huntelara ,Raula oraz Farfana... czyli całej siły strzeleckiej Schalke. U siebie gracze wracają , czują się świetnie i myślę że dadzą wygraną niebieskim.​

snice 457

snice

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0

Jeszcze coś na dziś znalazłem :p pasuje się odrobić za tą Legie :cool:

Tottenham vs Hearts
Typ: Over 2.5
Kurs: 1.57 Bet365
25.08.2011 21:00

Wynik: 0:0 lul :F
⛔⛔⛔

Mecz &quot;na luzie&quot; . Z tynacastle koguty wywiezły niezwykle korzystny wynik , 5:0!!!.Do meczu rewanżowego na White Hart Lane wychodzą rezerwowym składem. Hearts również na luzie podchodzi do meczu ponieważ wiedzą że nic nie ugrają na trudnym terenie. Tottenham ma na tyle silną rezerwe że powininien spokojnie over wejść , luźna gra , debiutujący zawodnicy = więcej otwartej gry oraz więcej błedów które będą plusowały golami ???? Overkowi daje 95% . Dla nieco odważniejszych Over3.5 z kursem ponad 2 dostępny u innych buków.​

snice 457

snice

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0

Szybciutko bo zachwile mecz ????

Partizan Belgrad - Shamrock Rovers.
Typ: Wygrana Partizana
Kurs:eek:ne:66 Bet365
25.08.2011 20:30

Wynik: 1:2... nie skomentuje tego...
⛔⛔⛔

Pierwszy mecz zakończył się niespodziewanym wynikiem. Partizan jest drużyną która już zna smak pucharów i myślę że przed swoją fanatyczną publicznością pogrąża 2 Drużynę ligi Iralandzkiej która jest bardzo słabiutka , poziom jest tam mizerny.Nie ma co się tutaj rozpisywać bo mecz za kilka minut , typuję tutaj wynik 2:0 , 3:0 lub 3:1 na korzyść gospodarzy.​

snice 457

snice

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
T-Mobile Ekstraklasa

Zagłębie Lubin - Cracovia Kraków
Typ: Remis Lub wygrana Cracovi
Kurs:1.83 bet365
26.08.2011 18:00
Szansa :6/10
Wynik : Było ciężko ale w końcu się udało :p 1:1
✅✅✅
Wczorajszy dzień mocno na ⛔ ... dzisiaj spokojnie aby troszke do przodu :cool:.Zagłębie w ostatnie kolejce w Bielsku-Białej powinno jak dla mnie przegrac 1:0 a może i nawet 2:0 bo niezasłużyło na remis.Ilość strzałów bodajże była 17:3 czy coś takiego na korzyść Miedziowych , no ale co z tego skoro mają kaleczących napastników , a te 3 akcje podbeskidzia były naprawde solide i tylko szczęście uratowało Zagłębie.Co do Cracovi jest to jedyna i niepowtarzalna drużyna bo takiej formy nie ma żadna inna drużyna na świecie xd .Potrafią grać do końca , we wszystkich meczach dotychczas bodajże strzelili bramke , ofensywa według mnie nie zawodni , problem pojawia się gdy przejdziemy do lini defensywnej.. niby wszystko pięknie łanie a jak przyjdzie co do czego to potrafią stracić 1-2 bramki bo amatorskich błędach obrońców , Dałem tutaj podpurke bo duże prawdopodobieństwo jest że również będzie remis .Wydaje mi się że obrona cravoci została trochę ogarnięta i nie popełni już tyle błędów , a jeżeli zagłębie będzie miało taką skuteczność to do spadku panowie do spadku :p

snice 457

snice

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Bundesliga

Herta Berlin vs VFB Stuttgart
Typ: Wygrana Stuttgartu
Kurs:2.80 Bet365
26.08.2011 20:30
Wynik : 1:0... hmm :p
⛔⛔⛔
Nie przepadam za ligą niemiecką ale zdażyło się ze akurat ostatni mecz Stuttgartu z Hannoverem oglądałem , i tutaj narodził się mój typ.Herta jest bardzo przeciętnym klubem i myślę że uplacują się na miejscu poniżej 10 , co jest małym wyczynem.Wracając do Stuttgartu remis z Hannoverem nie powinien mieć miejsca.Nie uznana bramka Stuttgartu , sędziowie pomagający Hercie (przynajmniej tak to odebrałem).Obrona Stuttgarczyków nie należy do najlepszych ale myślę że przynajmniej w jakimś stopniu zapobiegnie ofensywie Herty.Co do ataku jest tutaj sprawa odwrota , z Cacau na czele offensywa zawiera zawodników którzy potrafią strzelać. Myślę że ten mecz zakończy się 2:1 lub 3:1 na korzyść Stuttgartu:cool:

xaryth +3 Punkty
snice 457

snice

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
T-Mobile Ekstraklasa
Wisła Kraków :cool: vs Lechia Gdańsk
Typ: Wygrana Wisły
Kurs:1.50 Bet365
27.08.2011 18:00
Wynik 1:0 .. chyba nie tylko ja się na tym przejechałem xd
⛔⛔⛔
Jak że bym mógł nie postawić na moją Wisełka ???? kurs mocno zawyżony .Wisła po odpadnięciu z Ligi Mistrzów ma chwilę czasu aby nadrobić straty w lidze (do ligi europejskiej jeszcze kawałek czasu ;P) , do meczu Wisła myślę że wyjdzie optymalnym składem bo nie widzę tutaj sensu oszczędzania , pierwsze mecze w lidze europejskiej bodajże są w połowie Września a więc kawałek czasu.Wisła jest zespołem lepszym niż Lechia pod każdym względem , proponuje nie sugerować się tu pozycją Lechi z poprzedniego sezonu bo jest to w ogóle inne oblicze zielonych ???? .Lechia ledwo ratuje remisy ze średniakami ligi , co będzie jeżeli zagra z lepszym zespołem... 2:0 jak dla mnie :p .Dodać warto też że do Krakowa z Lechią nie pojedzie 4 podstawowych zawodników Lechi​

snice 457

snice

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Rosja - Premier League
FC Rostov vs Anzhi Makhachkala
Typ: Wygrana Anzhi
Kurs: 1.72 Bet365
27.08.2011 18:00
Wynik: 1:1 .. niewykorzystane sytuacje lubią się mścić :d
⛔⛔⛔
Mecz 4 drużyny z 15 Rosyjskiej premier league. Anżi z pomocą potężnych sponsorów bardzo się wzmacnia z kolejnymi okienkami transferowymi , co widać w ich grze , widać to również w ostatnim transferze (cały około warty 100 milionów) Samuela Eto&#39;o , który dzisiaj powinnien wejść w 2 połowie lub w końcówce meczu.Rostov jest kandydaten do spadku , ich gra wygląda katastrofalnie w tym sezonie , typuję tutaj wynik 1:2 , 0:2 lub 1:3 na kożyść Anzhi bo żadne argumenty mnie nie przekonują na korzyść Rostova :p

del1010 +1 Punkty