dzis bardziej dla relaksu gram niżli z chęci zysku
a więc lajtowo po 100 zeta na zakład
gdzies bedzie dużo goli dziś
albo tu :
Dortmund Tottenham powyżej 4,5 gola w meczu kurs 4,4 za 100 zł dla relaksu
albo tu
będzie sieczka
Real Ajax powyżej 5,5 gola w meczu kurs 6,6 za 100 zeta dla jeszcze większego odprężenia
:gool::gool::gool: sieczka była zgodnie z przewidywaniami ale jednej bramki zabrakło:wasntme:
na razie nic pewnego nie widze wiec sie pobawię
Mam juz w tej chwili pare slow na temat tenisa.Po pierwsze zamierzam doprowadzic do sytuacji w ktorej wszyscy zaczna wygrywac wylacznie grajac
tenis.Oczywiscie tylko jeden mecz na kupon od swieta dwa.Bedac w "podrozy" rozmawialem z wieloma ciekawymi ludzimi grajacymi progresja,lub grajacymi instynktownie jeden mecz na kupon.Do czego zmierzam poprostu chce tu "pracowac" z ludzmi ktorzy graja progresja tylko
tenis.W poniedzialek otworze odpowiedni temat na ktory zapraszam "ludzi" grajacych tylko single.Jesli nie bedzie chetnych to bede sam prowadzil ten temat,podajac tam swoje rzeczywiste typy tak jak kiedys to bylo.Goscie wprowadzajacy zamet sa tam niemile widziani i tyle.
Oprocz tego mam pare slow do wszystkich.Chodzi mi o zaklady.Rozmawialem niedawno z czlowiekiem ktory gra single prawie przez 10 lat.Z calej mojej rozmowy z nim zapamietalem jedno zdanie ktore powinien kazdy poznac i powtarzac je setki razy dziennie(mowa do tych co zle sobie radza w tym "biznesie"

a oto to zdanie ktore mi bylo oczywiscie znane ale jest dowodem na to iz kazdy kto chce zaczac wygrywac grajac single musi je stosowac: "kontrolujac ryzyko kontrolujesz fakty,kontrolujac fakty kontrolujesz ryzyko"
Pozniej czlowiek ten zadal mi zagadke ktora osobiscie rozwiazalem w przeciagu heeh mrogniecia okiem(bo sam to zagadke znalem i sam do niej doszedlem juz tez jakis kawalek czasu temu)
teraz zadam ta zagadke kazdemu z was.Jesli chcecie mozecie podac odpowiedz,jesli bedzie poprawna to powiem kazdemu z osobna czy tok twojego rozumowania jest z przyszloscia,a to sie nazywa czy grajac single masz szanse wygrywac
a oto ta zagadka:
jest turniej np siatkowki,jest 10 drozyn ktore jak wiadomo zagraja kazda z kazda.Pytanie co masz zrobic aby na 99%(tak te 99% jest gwarantowane w 100% )aby wygrac?
Jesli ktos zna juz odpowiedz to zaczynaj juz od jutra grac bo pieniadze nie lubia czekac.
Mysle ze napewno ktos z was zna juz odpowiedz i to jest klucz do wygrywania szmalu o jakim marzycie.To oczywiscie fajnie brzmi ale sa jeszcze inne czynniki takie jak stres i "nieprzewidziane sytuacje",ktorych nikt przewidziec niemoze.Ale o tym powiem kiedy indziej.
Ok starczy tego gadania wiec od poniedzialku zapraszam tych ktorzy graja tylko single,czy to na intuicje czy progresja i tylko
tenis(z czasem dojda inne ale jak czas ten nadejdzie to dam wam znac)
Po co to pisze moja pasja jest "kontrola hazardu" i ta dziedzina mam zamiar sie tu na forum zajac
Pamietajcie
"KONTROLUJAC FAKTY KONTROLUJESZ RYZYKO I ODWROTNIE"