>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Petycja - urwali psu głowę

b_r_u_t_u_s 229

b_r_u_t_u_s

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Czestochowa
Petycja za zabicie psa ..
a jak dziecko jest gwałcone przez pedofila to co 0 petycji
2 letnie dziecko bite przez rodziców 0 petycji
półtoraroczny Jaś katowany przez ojca 0 petycji
ginie pies PETYCJA
Czego doczekaliśmy sie w Polsce .
żal mi psa ale w lepszy sposób można adresować petycje
ps BRUTUS to mój pies ,,,

assitalia 6K

assitalia

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Verona
B_R_U_T_U_S nikt Ci nie broni tworzyć petycji w innych przypadkach.

Jak dziecko jest gwałcone czy bite to pedofil czy zwyrodnialec idzie siedzieć, a w więzieniu jego &quot;koledzy&quot; z celi odpowiednio go nagradzają.

W tej sytuacji tym gnojkom nic nie będzie bo wszyscy myślą tak jak TY, czyli TO TYLKO PIES. Psu urwali głowę dziś, a jutro urwią ją jakiemuś dziecku.

Na marginesie, http://www.ptroa.co.il/petition/ tu też jest petycja. Nie polecam oglądać filmu osobom o słabych nerwach. Ja taką nie jestem, a mimo to mnie to ruszyło.

b_r_u_t_u_s 229

b_r_u_t_u_s

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Czestochowa
Nigdzie nie użyłem sformowania - ani znaczenia &quot;to tylko pies &quot;
////////////////////////////////////////////////////////
Każdy inaczej może odebrać to co napisałem .
jak na razie mamy wolną Polskę Nigdzie nie użyłem sformowania - ani znaczenia &quot;to tylko pies &quot;
////////////////////////////////////////////////////////
Każdy inaczej może odebrać to co napisałem .
jak na razie mamy wolną Polskę [[ cofam to w tym kraju nic ci nie można
nie za pomne jak z 2 lata temu chciałem przywieść z Walii komleks Wiatrak , aku , rozdzienie &quot;elektrownia wiatrakowa o mocy 4KW&quot; i co poza podatkiem , miesięcznymi opłatami musiał bym oddawać nadwyżkę Energi naszej ELEKTROWNI. A tam stawiasz na podwórku płacisz tylko 1 raz z tego co pamiętam 150f i masz energię za freee
a wracając do tematu psa żal mi go ale wysiłek zaangażowanie powinno być skierowane w inne cele - ale to tylko moje zdanie

assitalia 6K

assitalia

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Verona
Nie uzyłeś takiego sformułowania, ale z Twojej wypowiedzi można się domyślić, że to masz na myśli.

dawid1892 2,1K

dawid1892

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Petycje trzeba pisać do rządu żeby podnieść, i to bardzo kary dla takich śmieci bo nawet jak ich skarzą na maksymalną karę to i tak nie jest ona adekwatna do tego co zrobili!

other 60

other

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Podpisane. Na tej stronce co podał Assitalia również. Śmierć potworom!

assitalia 6K

assitalia

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Verona
Cineck dobrze, że to wkleiłeś. Właśnie też miałem to zrobić. Gość, który to nakręcił zapewne odpowie za swój czyn. Z tego co czytałem to sprawa zgłoszona i mocno nagłośniona, co oznacza, iż w końcu go znajdą. To jest szok. Dziecko, jak dziecko, bawi się, wątpie czy rozumie co tak naprawdę robi, ale ten, który to kameruje na 100% dorosły, który jak widać po wstawkach świetnie się bawi, a na dodatek zapowiada, że to dopiero pierwszy odcinek i że ciąg dalszy nastąpi.. To jest szczyt.

assitalia 6K

assitalia

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Verona
Cineck dobrze, że to wkleiłeś. Właśnie też miałem to zrobić. Gość, który to nakręcił zapewne odpowie za swój czyn. Z tego co czytałem to sprawa zgłoszona i mocno nagłośniona, co oznacza, iż w końcu go znajdą. To jest szok. Dziecko, jak dziecko, bawi się, wątpie czy rozumie co tak naprawdę robi, ale ten, który to kameruje na 100% dorosły, który jak widać po wstawkach świetnie się bawi, a na dodatek zapowiada, że to dopiero pierwszy odcinek i że ciąg dalszy nastąpi.. To jest szczyt.

Właśnie w teleexpresie podali, że gość trafił już w ręce policji, brawo. A kot jest bezpieczny, dodatkowo ci psychole mieli jeszcze kilka innych zwierząt. Wszystkie bardzo boją się ludzi, ciekawe czemu.

dawid1892 2,1K

dawid1892

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ustawa o ochronie zwierząt od blisko pięciu lat za nieuzasadnione lub niehumanitarne zabijanie zwierząt i znęcanie się nad nimi przewiduje karę roku więzienia, ograniczenia wolności lub grzywnę . Za szczególne okrucieństwo można trafić do więzienia nawet na dwa lata (art. 35).

Ten art. pokazuje jakie polskie prawo jest chore... Grzywna, 2 lata?! Za takie bezstialstwo powinny się zaczynać kary od 10 do 25 lat!

robbn 23

robbn

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
inad
2,5 tys. grzywny 2x 10 miesięcy i raz 12 miesięcy (powiększona kara o 2 MIESIĄCE BO GOŚĆ JECHAŁ PO PIJAKU) kpina..
Polskie prawo to jest jakiś wielki niesmaczny żart..

savi 52

savi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
I tak kara nie jest najniższa - często w tego typu wypadkach tacy ludzie w ogóle nie dostają w Polsce kary. pewnie dzięki tej waszej petycji chociaż taką na nich nałożono.