>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

pes 08

bad-motherfucker 0

bad-motherfucker

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
poznan
mam problem, wczoraj musialem przeinstalowac windowsa. i po wgraniu wszyskiego przystapilem do instalacji gry pes 08. gra sie zainstalowala ale przy próbie uruchomienia pliku &quot;Settings.exe&quot; wyskakuje błąd:
&quot;Warning: Your computer does not meet the minimum specification necessary to run this software. You may experience errors during operation.&quot;Po otworzeniu do wybrania mam tylko dwie rozdzielczości 640*480 i 720*480.

Przy próbie uruchomienia gry &quot;PES2008.exe&quot; wyskakuje następujący błąd
&quot;Warning: Your computer does not meet the minimum specification necessary to run this software. You may experience errors during operation. the video card does not have the necessary specification.(VRAM 64MB) Przerwij / Ponów Próbę / Ignoruj.

czy ktos sie z tym spotkal? jak to wyeliminowac?
na zagranicznym forum cos o tym znalazlem ale nie zabardzo rozumiem http://forums.slizone.com/index.php?showtopic=10328

mam kompa
core2 duo e 8400 3,0GHz
4 gb ramu
radeon 4850
asus p5q
sterowniki tez sa dobre bo inne gry dzialaja normalnie

webb4 2

webb4

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
pila
mam problem, wczoraj musialem przeinstalowac windowsa. i po wgraniu wszyskiego przystapilem do instalacji gry pes 08. gra sie zainstalowala ale przy próbie uruchomienia pliku &quot;Settings.exe&quot; wyskakuje błąd:
&quot;Warning: Your computer does not meet the minimum specification necessary to run this software. You may experience errors during operation.&quot;Po otworzeniu do wybrania mam tylko dwie rozdzielczości 640*480 i 720*480.

Przy próbie uruchomienia gry &quot;PES2008.exe&quot; wyskakuje następujący błąd
&quot;Warning: Your computer does not meet the minimum specification necessary to run this software. You may experience errors during operation. the video card does not have the necessary specification.(VRAM 64MB) Przerwij / Ponów Próbę / Ignoruj.

czy ktos sie z tym spotkal? jak to wyeliminowac?
na zagranicznym forum cos o tym znalazlem ale nie zabardzo rozumiem http://forums.slizone.com/index.php?showtopic=10328

mam kompa
core2 duo e 8400 3,0GHz
4 gb ramu
radeon 4850
asus p5q
sterowniki tez sa dobre bo inne gry dzialaja normalnie

jak wcisniesz ignoruj powinno dzialac

patrolinho 143

patrolinho

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bytom
Sterowniki do grafiki wgrane i najnowszy DirectX ? Bo wygląda na to ,że nie... A poza tym jaką masz tą kartę ? Bo jeśli wcześniej na niej chodziło to musi być wina sterów :!:

bad-motherfucker 0

bad-motherfucker

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
poznan
wszystko juz gra, najnowszy patch do gry zalatwil sprawe. na gry.wp.pl byylo napisane ze w grze jest blad i gra zle czyta pamiec karty graficznej na viscie x64 i byl link do latki naprawiajacej ten blad.

T 0

trynia

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
bad moherfucker mam ten sam problem co ty miales :/ Mozesz podac mi link do tego patcha co go zainstalowales? I co juz wszytsko Ci dziala?