>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

PDC: World Series of Darts Final 2016

Status
Zamknięty.
macko18 12,8K

macko18

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
World Series of Darts Finals 2016

Data: 5-6 listopada 2016
Miejsce: Braehead Arena, Glasgow (Szkocja)
TV: ITV Sport Oficjalna strona: http://www.pdc.tv/world-series-of-darts-eventshttp://www.pdc.tv/world-grand-prix
Drabinka turniejowa
Draw Bracket
Michael van Gerwen (1) v Gerwyn Price or Steve Beaton
Raymond van Barneveld (8) v Brendan Dolan or Simon Whitlock
Adrian Lewis (5) v Max Hopp or Cristo Reyes
Dave Chisnall (4) v Jelle Klaasen or Kim Huybrechts
Gary Anderson (2) v Joe Murnan or Joe Cullen
Peter Wright (7) v Daryl Gurney or Josh Payne
James Wade (6) v Benito van de Pas or Michael Smith
Phil Taylor (3) v Mensur Suljovic or Robert Thornton
Formaty gry
1. Runda - Lepszy z 11 legów
2. Runda - Lepszy z 11 legów
Ćwierćfinał- Lepszy z 19 legów
Półfinał - Lepszy z 21 legów
Finał - Lepszy z 21 legów

Plan gier (czas dla Polski +1 godzina)
Saturday November 5
Afternoon Session (12.45pm-5pm)

First Round
Evening Session (7pm-11pm)
Second Round
Sunday November 6
Afternoon Session (12.45pm-5pm)

Quarter-Finals
Evening Session (7pm-11pm)
Semi-Finals
Final
Prize Money
Winner ÂŁ30,000
Runner-Up ÂŁ15,000
Semi-finalists ÂŁ10,000
Quarter-finalists ÂŁ7,500
Last 16 (Second round) ÂŁ5,000
Last 24 (First round) ÂŁ2,500

macko18 12,8K

macko18

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
Dolan-Whitlock 0-3 w 180-tkach
Whitlock over 2.5 180-tki 1.89 betsafe
✅✅✅
Jeden z tych tradycyjnych betów granych w formacie bo11 przy udziale Simona. Często wchodzi, a buki dalej dają tę linię przy kursie bliskim 2.00. Dla mnie bomba i praktycznie z automatu to gram. O Aussiem pisałem już kilka razy ostatnio. Niezła forma, w PC potrafił robić 9-te lotki, sporo maxów i bardzo dobre wyniki. T20 siedzi mu dobrze, a 3 maxy potrafił robić nawet przy wysokich wynikach typu 6-1. Tutaj w 1R dostaje Dolana, którego forma ostatnio podskoczyła do góry. Ograł Pitę w WGP, a ze dwa tygodnie temu zakwalifikował się na Grand Slam eliminując Kima. Oznacza to, że poprawił swoje rzucanie i potrafi kręcić się na 90+. Przez to jestem skłonny uwierzyć w tym meczu nawet w 10 legów, a w 9 to już spokojnie. To tylko pokazuje, że Whitlock powinien mieć sporo czasu na te 3 180-tki, a pokazywał, że potrafi nawet robić b2b, więc dla mnie to bet tej pierwszej serii meczów.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
mikko +3 Punkty (wielkie dzięki za ten typ + za debel Melo/Pospisil. Robisz Macieju genialną robotę ;))
thomasfly +1 Punkty
kukizlfc 813

kukizlfc

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lidzbark
Mensur Suljovic - Robert Thornton
Mensur Suljovic 1,50 ✅
Mensur Suljovic -1,5 1,83 Bet365
✅
Konsekwentnie na Mensura, konsekwentnie przeciwko Thorntonowi. Mensur dopiero co przed tygodniem dotarł do finału European Championship i mam nadzieję, że już na stałe zagości do tej czołówki. Pokonanie m.in. Taylora 10-3 musi robić wrażenie, bo ja dawno nie pamiętam takiej porażki The Powera (a grał na średniej 104!). Do tego poza finałem cały czas średnia około 100 i świetna gra na dablach. Thornton przegrał ostatnie 6 spotkań telewizyjnych grając też średnio w Players Championship i kwalifikując się na Grand Slam gdzie ciężko by było z kimś odpaść (może Gildingiem). W obecnej dyspozycji Mensur jest po prostu klasę lepszym zawodnikiem i szkoda że w drugiej rundzie znowu może trafić na Taylora, bo tak grałbym w ciemno na jego półfinał.
Brendan Dolan - Simon Whitlock
Simon Whitlock 1,40 Bet365 ✅
Whitlock ostatnio odzyskuje swoją świetną dyspozycję, a będąc w gazie jest on realnym zagrożeniem dla każdego, co pokazuje chociażby zeszłotygodniowa porażki 5-6 z Van Gerwenem, gdzie miał lotkę meczową! Chwilę wcześniej wygrał PDPA Players Championship 19, a na Grand Prix doszedł do półfinału także przegrywając z MVG. Dolan niby ładnie wypadł na GP, gdzie wyeliminował Wrighta, ale wiemy, że Grand Prix to jego turniej. Poza nim ostatni okres taki przeciętny, przegrał w pierwszej rundzie ostatniej turnieju ET z Palletem, choć też zakwalifikował się na Grand Slam wyeliminowując Huybrechtsa. Jednak Dolan jest graczem gorszym od Czarodzieja, atym bardziej od Czarodzieja grającego tak jak ostatnimi czasy.

shaquneal +1 Punkty (Dobre typy!)
thomasfly +1 Punkty
darkadi 433

darkadi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Mensur Suljovic vs Robert Thornton - under 4,5 &quot;180- tek&quot; - 1.66 - Bet365 ⛔ Hehe, 2:0 w legach wychodzę do kibla 0:0, wracam po 3 minutach 1:3 w maxach to dziad postanowił w ostatnim legu dorzucić czwartego...
Obu zawodników opisał kolega wyżej. Mensur jest wyjątkowo nieudolny jeśli chodzi o maxy i myślę, że jeśli ma cokolwiek trafić to rzuci 1 lub 2. Ma świetne checkouty, ale jest chyba jedynym z takiej ścisłej czołówki zawodnikiem, który ma czasem problemy z trafieniem nawet w singlową 20 i lotka zapodzieje mu się gdzieś na 1 lub 5. Thornton to dziadyga, która powinna iść już na emeryturę. Jemu wiek nie służy tak jak Taylorowi i co turniej przegrywa z gorszym kaszaniarzem. Tym razem los łaskawy dla niego nie był i od razu wpada na najlepiej grającego w karierze Mensura. Thorn też tych maxów wiele nie rzuca, więc mam nadzieję, że na 2 poprzestanie.

brodaty-zolw 4,8K

brodaty-zolw

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wielen/Poznan
Mensur (-1.5) x Whitlock więcej 180&#39;s
AKO: 2.9/Bet365
✅ Izzi ????
Wiele zostało już napisane i w sumie tylko się powtórzę. Mensur jest bardzo regularny i swoje podanie wygrywa w 90% i dzisiaj raczej też nie powinien dać się przełamać. Jeżeli Thorn będzie zaczynał to będzie musiał go przełamać żeby wygrać swoje spotkanie, a tak z grającym Thornem nie powinien to być żaden problem. Robert w ostatnim czasie gra naprawdę bardzo słabo i nawet jeżeli dwa legi rzuca dobrze to w 3 dostaje defekt mózgu i zaczyna drapać się po tej łysinie i wtedy zaczyna się rzucanie 1,4,5. Takie czegoś Mensur nie wybacza i dzisiaj także powinno być miękko.
Do tego leci becik na więcej maxów Whitlocka. Boję się trochę grać over 2.5 Whitlocka, bo wyczuwam, że Dolan dzisiaj zagra kompletny piach i ugra maksymalnie 2 legi. Jestem zdania, że Irlandczyk zrobi maksymalnie 1 maxa, a Simon przynajmniej te 2 powinien rzucić. Forma &quot;Czarodzieja&quot; w ostatnim czasie jest bardzo wysoka i mam nadzieję, że dzisiaj to udowodni. Powodzonka!

aress155 +1 Punkty
macko18 12,8K

macko18

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
Thornton to dziadyga, która powinna iść już na emeryturę.
Rok temu wygrane WGP, w tym roku potrafił zagrać dobre mecze w Premier League. Ostatni mecz 5 maxów z Reyesem, serio taki dziadyga by tyle zrobił?

ziemba +1 Punkty
darkadi 433

darkadi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Rok temu wygrane WGP, w tym roku potrafił zagrać dobre mecze w Premier League. Ostatni mecz 5 maxów z Reyesem, serio taki dziadyga by tyle zrobił?

Rok temu Smith był jednym z najlepszych darterów i Thornton też był światową czołówką, a w tym szkoda słów aby opisać ich grę, więc nie przywołuje się gry z przed kilki miesięcy, skoro z dnia na dzień gracz potrafi zmienić swoją dyspozycję. A w ostatnim turnieju to każdy rzucał ogrom maksów

kukizlfc 813

kukizlfc

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lidzbark
James Wade - Benito van de Pas
over 3,5 180&#39;s 1,66 Bet365

Najniższa linia na maxy we wszystkich wieczornych pojedynkach, a moim zdaniem para o wcale nie najmniejszym potencjale do rzucania. O Wadzie sporo się pisało, że ostatnio poprawił swoją gre na maxach i tak na prawdę przy dobrej dyspozycji może nawet samemu pokryć tę linię, bo często te 3,4 maxy rzuca. Benito też nie jest tu jakimś ułomkiem, jak próbują go przedstawić. Ostatnio ogólnie niezła dyspozycja mlodego Holendra, ostatnie dwa mecze na dystansie first to 6 to po 3 maxy, także dzisiaj ze Smithem. Każdego z nich spokojnie stać na rzucenie po 3 maxy, może nawet coś extra? Nie spodziewam się braku maxa u któregoś z nich biorąc pod uwagę fakt, że mecz może być wyrównany, a wtedy chociaż jeden niech rzuci swoje.
Phil Taylor - Mensur Suljovic
Mensur +3,5 1,33 ✅
checkout over 112,5 1,83 Bet365
✅

Ile można powielać te same argumenty w kierunku Mensura. Prawilnie przypomnę po prostu, że tydzień temu panowie spotkali się na Grand Prix, także grałem na handicap w stronę Mensura i Austriak wygrał 10-3 niszcząc Taylora grającego na średniej 104. Do tego dziś Suljo już zdążył pokonać Thorna 6-0. Biorę spokojne handi do dubla.
Do tego poszedłbym w stronę wysokiego zamku. Suljovic zawsze świetnie kończy, dzisiaj skończył 120 dwukrotnie i raz 116. Obaj to potrafią, mecz powinien być równy więc i szans do skończenia wiele, biore to.

thomasfly +1 Punkty
macko18 12,8K

macko18

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
RvB-Whitlock 0-3 w 180-tkach
Whitlock over 2.5 180-tki 1.90 b365
✅✅✅
Na start dali 2.00, 1.90 w tych okolicznościach także jest do gry. Ta sama sytuacja, co w popołudniowej sesji, a nawet jeszcze bardziej sprzyjająca temu typowi. Dolan zagrał słabo. Nie stwarzał wielkiej presji. Czasami mu wpadło jakieś 140. Tutaj Barney postawi cięższe warunki. Będzie rzucał te swoje 100, 140, 180, co będzie oddziaływało na Aussiego. Fajnie mu dzisiaj siedziało to t20. Niby tylko 3 maxy, ale wiele 121 etc. Imo znowu to bet tej sesji.

thomasfly +1 Punkty
luxik23 +4 Punkty (mistrz ! czekam na więcej !)
aress155 +1 Punkty
darkadi 433

darkadi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Benito Van De Pas vs Phil Taylor
Benito over 2,5 maxa 1.66 ✅✅✅ TAK JEST. Dubel z Chisnallem wlazł Bet365
Linia trochę śmieszna, zważywszy na to, że dzisiaj grają do 10 wygranych legów, a wczoraj Benito w grze do 6 wygranych potrafił rzucić Wade&#39;owi 3 maxy, a w 1 rundzie ze Smithem również 3, czyli 2 razy mniej legów, a i tak linia pokryta. Moim zdaniem najpewniejszy bet tej rundy

kukizlfc 813

kukizlfc

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lidzbark
Michael van Gerwen - Simon Whitlock
over 14,5 lega 1,61 ⛔
over 15,5 lega 2,10 Bet365
⛔

Ktoś tu chyba ostatnio nie oglądał pojedynków obu panów, albo wcale spotkań Czarodzieja. Tak tylko skrótowo przypomnę, że Whitlock ostatnio notuje bardzo dobre występy z dwoma wygranymi turniejami PDPA players Championship a wczoraj po pierwszym średnim spotkaniu z Dolanem pewnie pokonał van Barnevelda 6-2 z blisko 55% skuteczności na dablach. MVG z kolei do ostatniego lega męczył się z Pricem bo rzucał słabo właśnie dable, co ostatnio zdarza mu się stosunkowo często. W ostatnich 2 miesiącach w turniejach telewizyjnych spotkali się 3-krotnie. Oczywiście 3 razy wygrał MvG, jednak we wrześniu wygrał 6-3, potem forma Whitlocka poszła w górę i tak na Grand Prix wygrał w setach 3-1 po bardzo wyrównanym pojedynku, a później jeszcze padł wynik 6-5 na European Championship, gdzie Simon miał lotkę meczową. Jego forma w ostatnim czasie jest świetna, do tego nie pęka przed MVG już przed meczem i może go tutaj nieźle postraszyć.
Benito van de Pas - Phil Taylor
Benito over 2,5 180&#39;s 1,66 Bet365
✅
Zgadzam się w tytm typie z przedmówcą. Wczoraj także typowałem jego maxy w parze z Wadem i nie zawiodłem się - tak jak w pierwszym meczu ze Smithem rzucił 3 idealnie zestawy. Nie wiem dlaczego od poprzedniej już rundy przedstawiają go jako tak słabego w tym względzie zawodnika, bo kiedy na młodego Holendra linia jest 2,5 maxa, to na inncyh co najmniej 4,5! Do tego uważam, że Benito może się wcale nieźle postawić Taylorowi, a te 15, 16 legów spokojnie zobaczymy, więc okazji do conajmniej 3 180-tek będzie sporo.

brodaty-zolw 4,8K

brodaty-zolw

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wielen/Poznan
Whitlock - MVG
Typ: Over 10.5 180&#39;s - 2.1/bet365
⛔ 10-0, 10 maxów - Whitlock cinko
Linia wystawiona dość wysoko jednak moim zdaniem do gry. Obaj zawodnicy to maszyny do robienia maxów. Whitlock w dwóch pierwszy meczach po 3 sztuki w systemie do 6 wygranych legów. MVG wczoraj strasznie męczył się z Pricem, a mimo tego rzucił aż 6 sztuk. Dzisiaj gramy do 10 wygranych legów i spodziewam się, że Whitlock dzisiaj powalczy i ugra przynajmniej 5 legów a przy takim formacie linia powinna zostać pokryta.

brodaty-zolw 4,8K

brodaty-zolw

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wielen/Poznan
Typ na półfinał:

Phil Taylor - Peter Wright
Typ: Phil Taylor (-2.5) - 1.77/betsson ⛔

Pita mnie zupełnie nie przekonuję od jakiegoś czasu. Wczoraj średnia 98 i wygrana 6-3 z Gurneyem, dzisiaj AVG 99 i 10-7 z Cullenem ale to nadal nie jest ten sam Wright, którego pamiętam sprzed paru miesięcy. Straszna nieregularność się pojawiła w jego grze. Jednego lega potrafi kończyć w 4 turze a potem męczy do 6/7. W spotkaniach z Taylorem nie można takiego czegoś robić co zresztą uświadczył dzisiaj Benito, który dostał solidną lekcję od doświadczonego Anglika. &quot;The Power&quot; dzisiaj generalnie bardzo dobre spotkanie z Holendrem, średnia ponad 100 oraz ponad 60% na kończących. Phil w dłuższych formatach legowych radzi sobie bardzo dobrze głównie dzięki temu, że rzuca dość regularnie czego nie można powiedzieć o Wrighcie, który jest strasznie falowy. Osobiście spodziewam się dobre spotkania jednak dla mnie faworytem jest Taylor a handi powinien pokryć po 1/2 breakach. Spojrzałem sobie jeszcze na H2H, który jest miażdżący w stronę Taylora. Jak dla mnie najlepszy bet na półfinał.

Status
Zamknięty.