Witam, tak jak kolega u góry podam kilka singli na dziś godnych uwagi.
Chisnall - Barneveld
Barneveld win 1,80 | Bet365
Polecam tutaj typ na zwycięstwo Barniego, fajny format gramy do 10 wygranych legów. Barnie w MS doszedł do półfinału przegrywając ze swoim rodakiem van Gerwenem. Dobre turniej w wykonaniu Barnevelda,Chizzy od jakiegoś już czasu nie gra niczego specjalnego, mając nawet problemy na Ms z Rodriguzem wygrywając ledwo co : 3:2.
Uważam,że warto zagrać na Barniego.
A ja uważam, że podawanie faktów wygodnych jedynie dla siebie i swojego typu to spore nadużycie ????
Chizzy nie gra niczego i wygrywa ledwo co z Rodriguezem..
a kilka dni później jest już w QF i gra kapitalny mecz z Garym na avg 105, rzucając 21(!) 180tek. całkiem niezłe "nic".
Ja idę zupełnie w drugą stronę - Chizzy, zeszłoroczny finalista, pokazuje się w takich turniejach z dobrej strony i jest głodny sukcesu po odpadnięciu w takim stylu z MŚ. Często nakręca go dobry rywal i gra o stawkę - tak będzie i dzisiaj. Potrafi rzucać pełno maxów i cisnąć na dobrej średniej, a dziś te maxy w formacie legowym mogą się bardzo przydać. Ostatni mecz z RvB wygrany.
a Barney?
Bez dyskusji świetne mistrzostwa. Ale kto nie oglądał relacji z finału do samego końca, ten gapa. Bo w wywiadzie Barney wzruszony opowiadał ile go kosztują takie mistrzostwa, stracony czas z rodziną i że zastanawia się nad odpoczynkiem, chce pobyć z bliskimi. Teraz był ten czas i to mi podpowiada, że Barney będzie w sezon wchodził powoli, bez wielkiego treningu. Ma swoje lata, wiele osiągnął i nie musi na każdy turniej od samego początku spinać pośladków. Rok temu w tym samym turnieju stało się dokładnie to o czym mówię - Barney odpada w 1 rundzie po średniej ~86 i w spokoju może się przygotowywać do
Premier League.
Dlatego Chizzy to weźmie - kurs ~2 zachęcający do grania tego typu.
ps. typ na Wrighta z handi popieram.
ps2. reszta win faworytów i można sklecić całkiem przyjemną "tasiemkę" na wieczór.
ps3. ze stawką nie szaleję, bo wiadomo - co turnieje, to turnieje, a tymbardziej po MŚ. Co miało zostać zarobione, zostało zarobione.. teraz można to przekichać
Chisnall @2.0 
tym razem Barney w gazie, a Chizzy 2-0 i stanął, szkoda
Wright -3,5 @1.57 bet365