>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

PDC: Sydney Darts Masters - Sydney (18-20.08.2016)

Status
Zamknięty.
macko18 12,8K

macko18

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
Sydney Darts Masters 2016

Data: 18-20 sierpnia 2016

Miejsce: Sydney (Australia)

TV:

Oficjalna strona: http://www.pdc.tv/world-series-of-darts-events

kukizlfc 813

kukizlfc

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lidzbark
Raymond van Barneveld - Kyle Anderson
Kyle Anderson 2,25 Bet365
✅
Peter Wright - Simon Whitlock
Simon Whitlock 3,25
Bet365 ⛔
Tak jak czułem, jest plus ????
W pierwszych rundach pokazówek zawodnicy TOP8 zawsze trafiają na miejscowych ogórków żeby pograć troszkę pod publiczkę. Tutaj jednak miejscowi gracze mają dwóch mocnych przedstawicieli - Australijczyków Whitlocka i Andersona. Liczę, że przynajmniej jeden z nich odniesie zwycięstwo, a to już daje nam zysk. Wiadomo, że pokazówki to nie turnieje rankingowe i jednak zawodnicy z czołówki podchodzą do nich inaczej.
Barney w tej czołówce już jednak jest troszeczkę &quot;pod&quot;. Słabo też liczę na jego ambicje. Na 4 pokazówki tylko raz pokonał rundę ćwierćfinałową. Kasę dostanie, to może wystarczy. Na Matchplayu też odpadł w pierwszej rundzie, forma nie ta. Anderson ostatnio nieźle, w czerwcu półfinał Austrian Open i ćwierćfinal z Whitlockiem na World Cup of Darts. Poza tym jako tako idzie ale liczę, że na swojej Ziemi się zmobilizuje, szczególnie mając za rywala RvB.
Trochę mniejsze szanse widzę w Whitlocku, chociaż także to spróbuję. Wright w tym sezonie gra naprawdę fajnie, jednak pokazówki wyraźnie odpuszcza. Na 4 rozegrane takie turnieje w każdym odpadł w ćwierćfinale, czyli w drugiej rundzie (w pierwszej pokonując wspomniane ogórki). Whitlock gra średnio, ale mam nadzieję, że na grę u siebie pokaże 100% możliwości, które są jednak spore.

brodaty-zolw 4,8K

brodaty-zolw

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wielen/Poznan
Raymond van Barneveld vs. Kyle Anderson
Typ: Kyle Anderson over 2.5 180&#39;tki - 1.78/betsson ⛔ 2 sztuki, ale to przez Barneya :/

Fajnie, że darcik wraca choć wiadomo, że ten turniej to tylko objazdówka i nie ma co szarżować ze stawką. Typowy mecz 50:50, więc kursy w stronę Andersona to VALUE ale ja tego nie ruszam. Znalazłem coś innego a mianowicie maxy Andersona. W tym roku prezentuje się on naprawdę bardzo dobrze i powoli polepsza swój ranking w PDC. Ostatnie dobre występy na ET gdzie cały czas grałem jego 180&#39;tki a on mnie nie zawodził. Teraz gra na swojej ziemi i niesiony publicznością powinien ich trochę narzucać a przecież potrafi to bardzo bardzo. 3 maxy w 10 legach, bo tyle przypuszczam to nie powinien być dla niego żaden problem. W szczególności, że często rzuca b2b 180&#39;s. Stawka niska, bo to tylko objazdówka. Jednak i tak polecam!

mastermaciej 173

mastermaciej

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bydgoszcz
&gt; Mathewson R. - Wright P. 2 (lider po 4. rozgrywkach) @1,44 ✅ 1:3
&gt; van Gerwen M. - Anderson K. 1 (lider po 4. rozgrywkach) @1,61 ✅ 3:1
AKO: 2,33 ✅
stawka: [LINK] w bet365

Parę słów na szybko. Zarówno Wright jak i van Gerwen zdecydowani faworyci w swoich pojedynkach, tym bardziej, że gramy na dystansie do 10 wygranych legów. Szkot i Holender powinni złamać podanie rywali dosyć szybko i spokojnie może to nastąpić zaraz na początku spotkania. Myślę, że dubel jak najbardziej do gry.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
kukizlfc +1 Punkty
steve +6 Punkty
mastermaciej 173

mastermaciej

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bydgoszcz
&gt; van Gerwen M. - Wright P. 1 (-3,5) @1,50 ✅ 11:6
&gt; Taylor P. - Chisnall D. 2 (+6,5) @1,22 ⛔ 11:4
AKO: 1,83 ⛔
stawka: [LINK] w Bet365

Wczoraj poszło bardzo dobrze, więc atakuje również półfinały. MVG powinien bez kłopotów odprawić Szkota i wydaje mi się, że w obecnej dyspozycji, na dystansie do 11 wygranych legów powinien pokryć proponowane handi. Co do Phila to nie wierzę, żeby pogromił rodaka. Chisnall nie da rady wygrać sześciu gier? No nie wierzę w to za bardzo. Znowu krótka analiza, bo tutaj nie ma co się rozwodzić. Faworytów znamy i raczej będzie niespodzianką inny finał niż MVG - Phil. Ja atakuje troszeczkę mocniej niż wczorajszy dubel.

kukizlfc 813

kukizlfc

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lidzbark
Michael van Gerwen - Peter Wright
Peter Wright +5,5 1,57 Bet365
✅
Tak jak kolega wyżej, biorę handi na Chizzy&#39;ego do dubla, jednak mam odmienne zdanie co do drugiego spotkania. Peter wygląda w Australii całkiem nieźle, w pierwszej rundzie odprawił z kwitkiem Whitlocka 6-2 przy średniej 99 i 10-4 z pogromcą Wade&#39;a Mathewsonem przy średniej 95. W tym sezonie grał kilkukortnie z MVG i za każdym razem przegrywał, jednak na koniec lipca ledwie 6-5 w finale turnieju European Darts Open, wcześniej na pokazówce w Azji. Zresztą widać gołym okiem, że Mighty Mouse inaczej podchodzi do tych tunriejów - na 4 pokazówki wygrał jeden, dwa finały, jeden ćwirćfinał. Okej, super wynik, ale porównajmy to chociażby z rankingowymi turniejami ET, gdzie wygrał 4/5 turniejów i prawie wszystko co ważniejsze. Co prawda ładniej wyglądał w dwóch spotkaniach wygrywając 6-2 z Harrisem i 10-6 z Kylem Andersonem na średnich powyżej 100, ale liczę na conajmniej 6 legów ze strony Snakebite. Do tego dokładam under setek - Peter ostatnio rzuca ich mniej, a MVG czasem one wcale nie siedzą i rzuca około 4.
under 11,5 180&#39;s 1,90 Bet365 ✅

matkowsky 1,3K

matkowsky

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Michael van Gerwen - Peter Wright
Najwyższy checkout w meczu - powyżej 131.5, @1.83, Bet365 ✅✅ Peter i jego 156 :cool:
Drugi półfinał zapowiada się bardzo interesująco. Liczę na zacięty mecz, w którym okazji do wysokich zamków będzie sporo. Peter w Sydney zaliczył już checkout 156. Mam nadzieję, że w tym meczu panowie przekroczą linię, którą bukmacher wystawił jak najbardziej poprawnie.
Michael van Gerwen powyżej 6.5 180-tek, @1.83, Bet365 ⛔
Warto też spróbować maksów MvG, który w meczach z Wrightem potrafi ich rzucać sporo. W ostatnich dwóch pojedynkach z Peterem zaliczył 7 i 10 180-tek, w dodatku raz przy znacznie krótszym dystansie, bo do 6. wygranych legów.
I jeszcze dwa dodatkowe typy bez analizy na finał van Gerwen - Taylor.

Najwyższy checkout w meczu - powyżej 132.5, @1.83
, Bet365
Phil Taylor - powyżej 5.5 180-tek, @2.37, Bet365

Status
Zamknięty.