>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

PDC: European Tour 6 - Dusseldorf (29.07-31.07.2016)

Status
Zamknięty.
macko18 12,8K

macko18

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin

European Tour Event 6 - Dusseldorf

Data: 29-31 lipca 2016

Miejsce: Dusseldorf (Niemcy)

TV: Bet365, Coral, Ladbrokes, Unibet, William Hill, livepdc.tv

Oficjalna strona: http://www.pdc.tv/european-tour

macko18 12,8K

macko18

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
Clayton-Hamilton Siedzi już w piątym legu przy stanie 2-2
Clayton over 1.5 maxa 1.86 betsafe✅✅✅ IZZI :cool:

Jonny potrafi rzucać 180-tki, co pokazywał w swoich poprzednich meczach telewizyjnych. Nie będę przytaczał żadnych liczb, ale pamiętam, że często potrafił zrobić kilka maxów. Tego typu nie opieram tylko na tym, a nawet bardziej na założeniu, że mecz powinien być wyrównany i powinniśmy zobaczyć minimum 9 legów. Jeśli tak będzie, to obaj zawodnicy powinni mieć sporo okazji, by caller podniósł głos wywołując właśnie 3 lotki umieszczone jednocześnie w polu t20. Podobnie widzą to buki, które wystawiły w tym meczu bardzo wyrównane kursy, więc powinniśmy być tutaj światkami dłuższego spotkania.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
derekneo +5 Punkty
dzei +3 Punkty
macko18 12,8K

macko18

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
Wright-West 2-2 w 180-tkach
Over 4.5 180-tki 1.72 b365⛔

Standardowy bet na mecze Pity w ET. Wright bez różnicy na to, jakimi barelkami akurat dysponuje potrafi robić te maxy. West za to jest często niedoceniany w tej kategorii, chociaż już coraz częściej buki wystawiają na niego linię 2.5 z jakimś umiarkowanym kursem. Steve potrafi spokojnie zagrać na 90+, a to może mu dać przynajmniej 3 legi. W takim wypadku przy 9 rozgrywkach 5 180-tek dla tych dwóch panów nie powinno stanowić jakiegoś problemu. Obu stać na 3 maxy, a tutaj nam wystarczy, żeby jeden zrobił taką ilość, a drugi o jeden mniej.

brodaty-zolw 4,8K

brodaty-zolw

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wielen/Poznan
Mensur vs. John Micheal
Typ: Mensur (-1.5) - 1.5/betsson ✅ 6-1
Klaasen vs. Ritchie Edhouse
Typ: Klaasen (-1.5) - 1.35/betsson ✅ 6-3
AKO: 2.03/betsson

Co tutaj dużo opisywać. Obaj zawodnicy na, których gram są dużo lepsi niż ich rywale. Ritchie średnia 87. John wygrał wczoraj co prawda 6-0 ale z kwalifikantem. W tym roku grał dwukrotnie na ET jednak przegrywał gładko z Kimem i Buntingiem. Mensur jak i Klaasen to gracze światowego topu i przynajmniej raz powinni przełamać swoich rywali. Moim zdaniem spoko dubel do troszkę grubszego zagrania.
Micheal Smith vs. James Richardson
Typ: Michael Smith over 1.5 180&#39;tki - 1.30/betsson
✅ w 5 legu zabite, izzi ????
Typ do trebelka. U mnie grane z dwoma innymi typami z sesji wieczornej, które wrzucę potem. Michael to maszyna do robienia maxów. Czasami potrafi się zaciąć i nie rzucić ani jednego przez 6 legów jednak bardzo lubi rzucać b2b 180&#39;s. Richardson zaprezentował się wczoraj dość dobrze, więc te 3 legi powinien ugrać. Jak na moje 1.3 na to zdarzenie to value, które warto dorzucić do swojego kuponu. Uważajcie jednak ze stawką, bo Bunting to podobny zawodnik a po zrobieniu 1 maxa bodajże w 2 legu potem nie rzucił już żadnego. Nie mniej jednak, polecam!
Peter Wright vs. Steve West
Typ: Peter Wright over 1.5 180&#39;tki - 1.21/betsson
✅ &quot;izzi&quot; xd

Podobają mi się te niższe linie na 180&#39;tki, bo wydaję mi się, że Peter powinien zrobić 2 nawet w jednym legu. Maszynką do maxów bym go nie nazwał choć miałem okres w, którym rzucał ich bardzo dużo. Maćko już opisał, że West powinien urwać te 2 lub 3 legi, więc dlaczego jeden z czołowych zawodników w PDC miałby nie rzucić dwu 180&#39;tek? Dla mnie może to zrobić nawet w 1 legu. Dorzucam do trebla.
Kim Huybrechts vs. Dimitri van den Bergh
Typ: Kim Huybrechts - 1.34/betsson
✅ 6-3

Pojedynek dwóch Belgów. Kima nie trzeba nikomu przedstawiać, bo to zawodnik, którzy na ET potrafił nawet wygrywać a do największych sukcesów Dimitriego trzeba zaliczyć 2 rundę MŚ w 2015 roku. Wczoraj pokonał Jeffreya de Graafa 6-2 jednak dzisiaj nie będzie miał już tak prosto. Obaj Panowie spotkali się ze sobą tylko raz i wtedy po ciężkim pojedynku wygrał Kim. Dzisiaj także spodziewam się jego wygranej choć wygrane faworytów mogą trochę martwić (Thorna nie zaliczam do faworytów). Nie mniej jednak kurs chyba troszeczkę za wysoki, więc próbuję i dorzucam do mojego trebelka.
AKO: 2.05/betsson
Wade vs. Boulton
Typ: Wade więcej 180&#39;tek - 2.1/bet365

Pierwszy raz w życiu gram na maxy Wade i mam nadzieję, że nie będzie to ostatni raz. Boulton wczoraj wygrał dopiero po deciderze a zrobił tylko 1 maxa. Średnia zaledwie 80 nie robi raczej wrażenie na nikim. Wade to żadna maszyna do 180&#39;tek a jeszcze rok temu można by powiedzieć, że ten typ jest strzałem w stopę. James poprawił jednak bardzo mocno swoje 180&#39;tki. Kurs spory jednak sądzę, że bardzo możliwy do wejścia.

MVG vs. Jamie Caven
Typ: Jamie Caven (+4.5) - 1.41/betsson

Powtórka z 1 rundy poprzedniego turnieju. Wtedy grałem na wygraną MVG a ten wygrał 10-0. Więc czemu dzisiaj idę w stronę Cavena? Po pierwsze sportowa złość jaką musi w sobie teraz czuć &quot;Jabba&quot;. Dzisiaj pewnie wyjdzie zmotywowany dużo bardziej i za wszelką celę będzie chciał się odegrać MVG. Po drugie, zawyżony kurs. Wystawiłbym tutaj 1.3. No i na koniec MVG. Niby wygrywa turniej za turniejem ale jakoś mnie nie przekonuje. Może to brzmieć trochę jako hipokryzja jednak uwielbiam tego zawodnika i widzę, że rzuca jakoś inaczej. Częściej się denerwuję. Do tego MVG najtrudniejsze mecze w ET ma zazwyczaj w początkowych rundach. Mi ten bet się bardzo podoba, dorzucam do tego Wrigha (-1.5) po kursie 1.41 i tworzy nam się fajne AKO 1.97.

Peter odrobił mi na live ten handicap, więc do tego typu na MVG dodam jeszcze Wade win i Kyle Anderson over 1.5 180&#39;tki i znów AKO: 2.05 ????

Ostatni raz gram przeciwko MVG oraz na maxy Wade ???? Dzień kończę z jakimś tam plusem xd nie jest źle

derekneo +5 Punkty
ladziu91 +1 Punkty
barto22 +6 Punkty
brodaty-zolw 4,8K

brodaty-zolw

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wielen/Poznan
Dzisiaj niedziela, więc turniej wchodzi w decydującą fazę. Mam nadzieję, że mogę napisać kolejnego posta.

Jelle Klaasen vs. James Wade
Typ: Jelle Klaasen - 2.49/Pinnacle
✅ 6-3, izzi
Typ: Jelle Klaasen over 2.5 180&#39;tki - 2.37/betsson ⛔ 1 sztuka, coś te T20 nie siedziało

Zacznę może od Jamesa, którego spotkanie miałem (nie) przyjemność oglądać. Zrobił to o czym często się mówi gdy gra ze słabszymi rywalami. Dostosował się poziomem do swojego rywala. Średnia na poziomie 87.77 jest dlatego zawodnika żenująca. Klaasen wczoraj początek niezbyt fajny, bo zdarzyło się parę błędów na podwójnym ale potem już bardzo dobra gra. Średnia kręcąca się w granicach 100 jest dużo lepsza niż ta Wade. Anglika uratowały błędy jego rywala, który nie wytrzymał presji oraz to, że zaczynał &quot;decidera&quot;. Dzisiaj ten mecz to typowe spotkanie 50:50, więc nie rozumiem kursu. Co do 180&#39;tek to wczoraj tylko albo aż 2 a dzisiaj potrzebujemy przynajmniej 3. Kurs mnie strasznie zachęcił, bo jeżeli &quot;Cobra&quot; zacznie trafiać T20 to mogą lecieć maxy za maxami. Pamiętam jego spotkanie z Kylem Andersonem gdzie zrobił ich strasznie dużo a mecz stał na wysokim poziomie choć zakończył się porażką Holendra. Dzisiaj liczę na to, że pokona Wade a także zrobi przynajmniej 3 180&#39;tki!

Mensur Suljovic vs. Daryl Gurney
Typ: Mensur Suljovic - 1.76/Pinnacle
✅ świetny mecz, Mensur nie oddaje swojego podania ????

Gurney póki co dwa dość dobre spotkanie. W obu średnia powyżej 90 (92.48, 94.1) a także po 3 180&#39;tki. Pokonany Benito oraz Green czyli zawodnicy z wyższej półki niż chociażby rywal Suljovica z wczoraj. Jednak Mensur zagrał wczoraj najlepsze spotkanie (obok MVG) z zawodników grających tutaj. Średnia 103.41, 2 maxy, oraz 66.66% na dablu! Na mnie robi to ogromne wrażenie i widać, że Austriak powoli wchodzi do czołówki. Dzisiaj musi to udowodnić i pokonać rywala, który jest na jego poziomie, bo trzeba tutaj mówić o dwóch zawodnikach, którzy prezentują podobny poziom. Różni ich tylko to, że Mensur jest bardziej regularny i jego &quot;dabel&quot; stoi na wyższym poziomie. Dzisiaj właśnie liczę, że to zadecyduję. Powodzenia Mensur!

MVG vs. Kyle Anderson
Typ: Kyle Anderson over 1.5 180&#39;tki - 1.57/betsson
✅

Od początku turnieju gram ten sam bet na Kyle. Przynajmniej 2 jego maxy. W piątek 3, a wczoraj aż 4. Linia się pokrywa bez większego problemu, a kurs codziennie rośnie. Czy tylko ja zauważyłem, że Kyle wbija się do topu i będzie co raz bardziej znaczącą postacią w PDC? Dzisiaj przeciwko niemu gra MVG, który wczoraj znów zmiażdżył Cavena. Warto zaznaczyć, że grali oni ze sobą w ostatnim czasie aż 2 razy. Z czego pokonał go na ET dwa miesiące temu. Dzisiaj liczę, że znów powalczy ze &quot;Shrekiem&quot; i zobaczymy przynajmniej 3/4 legi wygrane legi z jego strony, a wtedy linia powinna zostać pokryta bez większego problemu.

Kim Huybrechts vs. Wes Newton
Typ: Kim Huybrechts - 1.31/betsson
✅ 6-3 świetny mecz Kima choć pojawiła się padaka na dablu

Patrząc na H2H można pomyśleć, że to strzał w stopę, bo 4 ostatnie spotkania wygrał Newton. Warto jednak zobaczyć, że ostatnie ich spotkanie miało miejsce blisko 3 lata temu! Od tego czasu wiele się zmieniło. Kim wszedł do topu PDC, a Newton to zawodnik, którego nie widzimy aż tak często w telewizyjnych turniejach. Belg wczoraj miał okropny początek, gdzie miał problem z utrzymaniem swojego podania, ale potem grał już swoje. Newton pokonał słabego Thorna choć średnią i dablami nie zachwycił (86.6, 37.5%). Moim zdaniem ewidentnym faworytem jest Belg choć kurs jest wystawiony poprawnie to wolę zagrać Kima niż Wrighta. Także próbujemy!

marcysko +2 Punkty (Typ na Mensura ideaaalny! ; ) Dziekuję!)
gasiorek +1 Punkty
seba6 +7 Punkty (klaasen)
matkowsky +5 Punkty (;))
ted +35 Punkty (możesz możesz :D)
matkowsky 1,3K

matkowsky

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Peter Wright - Gerwyn Price
Najwyższy checkout w meczu - powyżej 112.5, @1.83. Bet365.✅✅ Zabite już w 3. legu.

Price wczoraj zmiażdżył Whitlocka 6:1. Średnia ponad 100, 66% na kończących, no i najwyższy czekałt 161 - to robi wrażenie. Wright męczył się z Westem, ale jednak zaliczył 121 finish. Mecz może być wyrównany, a to idealna okazja do fajnych overków. Jak najbardziej warto zagrać przy takiej linii ;)

Jeszcze bez analizy:

Kim Huybrechts - Wes Newton
Najwyższy checkout w meczu - powyżej 111.5, @1.83, Bet365. ⛔ Aj, 110.

brodaty-zolw +3 Punkty (Gratki :) Bardzo dobry bet)
brodaty-zolw 4,8K

brodaty-zolw

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wielen/Poznan
Gdyby Klaasen rzucił 2 maxy więcej to teraz oglądałbym ten turniej licząc pieniądze. Przez to, że tego nie zrobił to i tak jestem zarobiony ale nie tak jakbym chciał. Gram ostatnie 2 kupony, które nawet jeżeli nie wejdą to nie będę płakał, bo już troszeczkę zarobiłem.

Gary Anderson vs. Kim Huybrechts
Typ: Kim Huybrechts over 1.5 180&#39;tki - 1.35/betsson
Typ: Over 7.5 180&#39;tki - 4.15/betsson

Pierwsze co się rzuca w oczy to zbyt duży kurs na Kima. Belg póki co prezentuję się bardzo dobrze na tym turnieju i mam nadzieję, że nadal tak będzie. Gary póki co przegrał tylko 1 lega ale przeciwników miał raczej z niskiej półki. W obu tych spotkaniach rzucił odpowiednio 2 oraz 3 maxy. Pięć 180&#39;tek w 11 legach, bez większej presji to dość dobra liczba. Kim w dzisiejszym spotkaniu z Newtonem rzucił ich aż 6! Także 2 sztuki, które ma zrobić aby wszedł nam bet to dla mnie &quot;peffka&quot;. Jeżeli chodzi o łącznie aż 8 w całym spotkaniu jest na to szansa. Mała ale zawsze. Obaj Panowie powinni nam dać w tym meczu przynajmniej 9 legów, więc myślę, że to dobra opcja. Obaj Panowie potrafią rzucać b2b 180&#39;s i na to samo liczę w dzisiejszym spotkaniu!

Peter Wright vs. Mensur Suljovic
Typ: Mensur Suljovic (+2.5) - 1.5/betsson
żenada Mensur!

Właśnie ten bet dokładam do 180&#39;tek Kima. Austriak bardzo mi się podoba na tym turnieju i mimo, że jakoś niesamowicie dziś nie zagrał z Gurneyem to całe spotkanie miał pod kontrolą. Nie przegrał ani jednego podania a także wykorzystał błędy Irlandczyka. Peter dzisiaj dużo lepiej niż wczoraj ale to Price był słabiutki. Myślę, że Mensur jest wstanie postawić dużo cięższe warunki niż Price i powalczyć z Wrightem.

170 C/O (MVG vs. Klaasen) - 10/bet365

Za śrubki z bet365. Obaj dość często ustawiają się pod 170. Jak na moje jest szansa a kursik fajny.

matkowsky 1,3K

matkowsky

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jelle Klaasen - Michael van Gerwen
Najwyższy checkout w meczu - powyżej 113.5, @1.83. Bet365. ✅✅ 152 w pierwszym legu ????

Ponownie idę w stronę czekałtu, bo linia ciągle jest atrakcyjna. Przed nami pojedynek dwóch Holendrów, z czego ten drugi to po prostu potwór. Obydwaj w ostatnich meczach potrafili wysoko kończyć (np. MvG 131 z Andersonem), więc warto spróbować. Przede wszystkim liczę na pokaz siły tego młodszego :cool:

macko18 +19 Punkty (Najsss :spoko: Mogłeś jeszcze podkreślić specyfikę pojedynków MVG z Jelle i niechęć Zielonego do swojego rodaka.)
macko18 12,8K

macko18

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
Wright-MVG 6 maxów już na początku szóstego lega! 3-7 w 180-tkach na koniec
Over 5.5 180-tki 1.80 b365✅✅✅ IZZI

Szybko, bo finał za minutkę. O maxach Pity pisałem wiele razy. Wcześniej nie zawsze robił po 3 maxy, ale spokojnie go stać na to w finale. MVG już trzy podejścia do 9-daryera, gdzie w 6. pierwszych lotkach zaliczał 2x 180. W półfinale aż 6 maxów. W finale nie powinno mu przejść i kilka powinien wcisnąć. Myślałem, że buki dadzą tutaj linię 6.5, jest 5.5, więc biorę.

spoxsik +4 Punkty
Status
Zamknięty.