>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Paypal - pierwsza wypłata na konto

J 10

jerky

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam,
W środę 24.10 o godzinie 23:25 zleciłem pierwszą wypłatę z paypal na moje konto bankowe. Czekam do teraz i nic :/ było napisane, że 1-2dni, co prawda zostały jeszcze 2h. Sprawdzałem dokładnie nr konta i wpisałem poprawnie z PL na początku. Nazwę banku podałem &quot;BREXPLPWMBK&quot; - mBank.
Czy wy też czekaliście tyle czasu na pierwszą wypłatę? Nie przypominam sobie żebym miał jakąkolwiek weryfikacje danych. Co robić jeżeli wypłata nie dojdzie do poniedziałku?
Z góry dziękuję za odp.
Pozdr

J 10

jerky

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wczoraj w nocy otrzymałem takiego maila, ale żadna kwota nie wpłynęła.
Rachunek bankowy zakończony identyfikatorem 0326 został dodany do Twojego konta PayPal w dniu 24 paź 2012. Aby uzyskać status zweryfikowanego użytkownika, należy potwierdzić ten rachunek.
Jak potwierdzić rachunek bankowy i uzyskać status zweryfikowanego użytkownika
W dniu 26 paź 2012 system PayPal dokonał dwóch niewielkich wpłat na Twój rachunek bankowy.
  1. Sprawdź stan swojego rachunku i zapisz dokładne kwoty wpłat.
  2. Zaloguj się do swojego konta PayPal i na stronie Opis konta kliknij łącze Potwierdź rachunek bankowy.
  3. Podaj dwie kwoty wpłat.
Co robić? :/

bbadii 1,3K

bbadii

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Opoczno
Zaloguj się na konto bankowe, przejdź do historii rachunku i powinieneś mieć wpłaty do max 50groszy - sam dostałem 10 i 11 groszy. Potem wykonujesz drugi punkt, wpisujesz te kwoty i konto masz zweryfikowane.

D 0

djoskipl

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
Problem
mam dokładnie taki sam problem jak kolega pisze że dokonano 2 drobnych wpłat ale ich niema i co teraz zrobić?:/

W 0

waldek83_1983

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam czy jakiś bukmacher oferuje wpłaty przez paypal?
Mam na koncie 20zł i chciałbym wpłacić na zakłady, ale niestety nie mogę nigdzie poszukać bukmachera oferującego wpłaty tym sposobem.

vader 2,5K

vader

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Galante peFFki
Witam czy jakiś bukmacher oferuje wpłaty przez paypal?
Mam na koncie 20zł i chciałbym wpłacić na zakłady, ale niestety nie mogę nigdzie poszukać bukmachera oferującego wpłaty tym sposobem.
Takich pytań na forum było setki.
Dla rezydentów z Polski (widzę, że jesteś teraz w PL) nie ma żadnego bukmachera, który oferuje wpłaty za pomocą Paypal.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
edi8 +12 Punkty (dzięki :))
waldek83_1983 +7 Punkty
ansos 0

ansos

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Znacie jakiegoś buka gdzie można wpłacać i wypłacać PayPalem?