>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

pawlorNBA typy z NBA

P 3

pawlornba

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bydgoszcz
Witam serdecznie!
W tym dziale mam zamiar systematycznie publikować typy na najlepszą koszykarską ligę świata, która jest 3175 razy bardziej efektowna od tej Fibowskiej (aptekarze!). Mam swój określony system analizy każdego spotkania i właśnie na podstawie tego typuję NBA, jak mi będzie szło sami z czasem zobaczycie. Typy podaję bez uzasadnienia, zawsze po płaskiej stawce 10j, ale są one przemyślane i dokładnie przeanalizowane przez mnie, co jednak nie równa się zawsze z dużą pewnością wygranej. Kursy i spready będą zawsze pochodzić od bukmachera Pinnacle.

P 3

pawlornba

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bydgoszcz
No to zaczynamy, na najbliższą noc wyszukane tylko jedno spotkanie z 10.
Orlando Magic-Oklahoma City Thunder typ: OKC -9 @1.885 10j

Jeśli ktoś lubi ryzyko to mogę zaproponować jeszcze zakład na Boston +1,5 przeciwko Cousinsowi, Thomasowi, Gayowi i reszcie. Ja to jednak odpuszczam ze względu na wątpliwy występ Avery&#39;ego Bradleya (lekko kontuzjował kostkę w środę vs. 76ers i jest day-to-day).

P 3

pawlornba

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bydgoszcz
No to zaczynamy, na najbliższą noc wyszukane tylko jedno spotkanie z 10.

Orlando Magic-Oklahoma City Thunder typ: OKC -9 @1.885 10j ⛔ 103:102

Jeśli ktoś lubi ryzyko to mogę zaproponować jeszcze zakład na Boston +1,5 przeciwko Cousinsowi, Thomasowi, Gayowi i reszcie. Ja to jednak odpuszczam ze względu na wątpliwy występ Avery&#39;ego Bradleya (lekko kontuzjował kostkę w środę vs. 76ers i jest day-to-day).

Thunder prowadzili do przerwy +14 i zagrali totalną papkę w drugiej połowie, mało tego przegrali z tankującymi Magic (buzzer-beater Tobiasa Harrisa).

W drugim meczu co proponowałem Boston pokonał Sacramento 99:89 mimo nieobecności Bradleya i Rondo (!). W Kings nie zagrał Rudy Gay.

Bilans: ⛔ 10j

P 3

pawlornba

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bydgoszcz
1:30 Atlanta Hawks- Memphis Grizzlies typ: Atlanta -1,5 @1.952 10j

Wątpliwe występy Paula Millsapa i Mike&#39;a Conleya więc sytuacja w razie ich absencji się wyrównuje.
edit: jest info, że Millsap jednak zagra, kursy już delikatnie lecą w dół, ale jest jeszcze okazja, żeby to ładnie pograć na tym samym spreadzie.

P 3

pawlornba

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bydgoszcz
Oczywiście wszelkie komentarze czy pytania do typów mile widziane, zawsze służę pomocą co do NBA. ;)

P 3

pawlornba

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bydgoszcz
Wybaczcie mi kilkudniową absencję na forum. Musiałem zadziałać z dopracowaniem mojego systemu, od teraz powinno być dużo dużo lepiej (musi być!). Od dzisiaj już na serio regularnie będę wrzucał typy w formie screenów, kto chce to skorzysta. Na zachętę moje zakłady z ostatniej nocy.

Za moment typy na kolejny dzień w NBA.

P 3

pawlornba

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bydgoszcz

Po stronie Celtics wątpliwe występy Avery&#39;ego Bradleya, Brandona Bassa i Vitora Faveraniego. W SA Spurs na pewno nie zagrają Parker i Splitter, a stan Patty Millsa jest wątpliwy. Do gry ma już powrócić Danny Green. Taki luźny mecz przed ASG, tylko czy Gregg Popovich jest w stanie luźno traktować jakikolwiek mecz zaliczający się do sezonu? ???? chyba nie.

P 3

pawlornba

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bydgoszcz

Najbliższej nocy 2 mecze na TNT, ale trudne do obstawiania więc nie będę się z tym siłował.

Teraz mała przerwa na weekend gwiazd, oczywiście nie będziemy tego obstawiać, bo mija się to kompletnie z celem. Nie można obstawiać zakładów na coś co dla zawodników jest zwyczajną zabawą, a wynik schodzi na dalszy plan.

Wracamy na początku przyszłego tygodnia, liga wznowi granie we wtorek. ;-)

P 3

pawlornba

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bydgoszcz
Wracamy po ASW. Nie, nie zapomniałem ????

Dodam tylko dla ścisłości, że zawsze oba typy z tego samego meczu na HT i FT gram za równą stawkę. Krótko mówiąc przy obu błędnych typach jestem na minus, przy tylko jednym wychodzę praktycznie na zero, a zyskuję w momencie dwóch celnie wytypowanych spreadów.

W dzisiejszym meczu po stronie Cavs nie zagra Varejao, który nie poleciał z drużyną na wtorkowe spotkanie. W 76ers wątpliwy występ Lavoy&#39;a Allena.

P 3

pawlornba

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bydgoszcz
Wczorajsze typy na zwrot czyli remis. Siadł tylko typ na FT. Dzisiaj wg mojego systemu nie mam cennych typów do zagrania. W najbliższym czasie otworzę nowy temat z typami w dziale ze statystykami. Będę prowadził regularne podsumowania co do skuteczności moich typów. Pozdrawiam!

P 3

pawlornba

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bydgoszcz
Gramy dalej tutaj. Na dziś 2 typy:

W Denver wątpliwy występ Ty&#39;a Lawsona.
W Bostonie nie zagrają Avery Bradley i Vitor Faverani. Po stronie Lakers jak zawsze jest to plaga kontuzji, aczkolwiek występ Pau Gasola jest prawdopodobny.