- Reaction score
- 0
- Punkty
- 0
Parma AC - Udinese Calcio
Mecze u siebie…. (Parma)
-2 zwycięstwa
-3 remisy
-1 porażka
Bramki strzelone/stracone u siebie 7/5
Pozycja w lidze - 16
Mecze wyjazdowe…. (Udinese)
-2 zwycięstw
-1 remisów
-3 porażek
Bramki strzelone/stracone na wyjeździe 8/14
Pozycja w lidze - 11
Przyjezdni zajmują 11 miejsce co niewątpliwie jest dość dużym zaskoczenie, ostatnimi czasy można zaobserwować znaczącą poprawę gry podopiecznych Serse’go Cosmiego. Po przeciwnej stronie boiska staną zawodnicy Marianoe’go Beretty którzy mieli fatalny starty w tym wydaniu serie A. 16 pozycja tej drużyny oraz fakt, że nie wystąpi w niej aż 9 zawodników skłania mnie do tego, nie zaryzykuje na nich ani złotówki. Natomiast goście zagrają tylko z osłabieniem 3 zawodników. Forma Udinese wciąż brnie do przodu, jest to znak, że śmiało można postawić na nich grubszą gotówkę po ładnym kursie!
Mój typ: 2
Typy ekspertów: 2
Kurs: w granicach 2,50
Under/over: no bet
Mecze u siebie…. (Parma)
-2 zwycięstwa
-3 remisy
-1 porażka
Bramki strzelone/stracone u siebie 7/5
Pozycja w lidze - 16
Mecze wyjazdowe…. (Udinese)
-2 zwycięstw
-1 remisów
-3 porażek
Bramki strzelone/stracone na wyjeździe 8/14
Pozycja w lidze - 11
Przyjezdni zajmują 11 miejsce co niewątpliwie jest dość dużym zaskoczenie, ostatnimi czasy można zaobserwować znaczącą poprawę gry podopiecznych Serse’go Cosmiego. Po przeciwnej stronie boiska staną zawodnicy Marianoe’go Beretty którzy mieli fatalny starty w tym wydaniu serie A. 16 pozycja tej drużyny oraz fakt, że nie wystąpi w niej aż 9 zawodników skłania mnie do tego, nie zaryzykuje na nich ani złotówki. Natomiast goście zagrają tylko z osłabieniem 3 zawodników. Forma Udinese wciąż brnie do przodu, jest to znak, że śmiało można postawić na nich grubszą gotówkę po ładnym kursie!
Mój typ: 2
Typy ekspertów: 2
Kurs: w granicach 2,50
Under/over: no bet