>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

parkiet, zakłady finansowe itp

nasty 12

nasty

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
typeczki
System jest nastepujacy. (pewnie troche osob tak gra) Aktualnie na rynkach finansowych panuje dosc spore zamieszanie. Wazne dane gospodarcze np. wzrost pkb, produkcja przemyslowa moga zmienic indeksy gieldowe/waluty w kilka minut o dosc spora wartosc. Do sedna: system polega na tym, ze np w dniu 28.08 POLSKA (10:00) Publikacja PKB za II kwartał 2009 roku przyjmijm indeks wig 20 na poziomie 2300 przed danymi gramy under np 2250 i over np 2350, kursy na spadek 2% lub wzrost 2% sa zawsze wysokie ???? za kilkanascie lat zostane maklerem ???? system przetestuje na wirtualnej kasie w betsson parkiet, buziaczki, i znawcow prosze o komenty

E 4

etiene8912

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
kiedys wygrałem szkolną internetową grę giełdową mimo wszystko nie za bardzo rozumiem co chcesz zrobić

nasty 12

nasty

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
typeczki
kiedys wygrałem szkolną internetową grę giełdową mimo wszystko nie za bardzo rozumiem co chcesz zrobić

grac na duze zmiany indeksow przed danymi finansowymi, w piatek widac bylo duze wahania

S 24

snuz123

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
zagraj w coś co nie jest ukartowane, inaczej będziesz goły ja 99,99% populacji świata