>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Parbet - 10$ za darmo, bez depozytu

Status
Zamknięty.
kornel87 0

kornel87

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Promocja napewno się przyda, tym którzy sie &#39;spłukali&#39; w zakładach oraz dla osób, które chca skorzystać z darmowego bonusa.
Nowy bukmacher internetowy - Parbet, oferuje bonus bez depozytu w wyskokości 10$!
Zarejestruj się w Parbet klikając :
Kliknij tutaj
Następnie wyślij email do supportu na adres [email protected] w temacie wpisując &quot;$10Betbrain”. Musisz podać swój ID który otrzymasz przy rejestracji!
Za dużo nie mam informacji co do tej promocji, ile trzeba odbrócić bonus, bo przed chwilą dostałem tą informacje od kolegi. Firma jest sprawdzona i bonus dodają. Bonus można wykorzystać w kasynie jak rownież w zakładach bukmacherskich.
Pzdr

sioux 0

sioux

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Zarejestrowalem sie wczoraj, bo znalazlem ta promocje na innym forum, zrobilem wszystko jak trzeba, dostalem maila zwrotnego ze bonus w drodze, na razie czekam - w regulaminie pisza ze do 24 h przysla, wiec jeszcze mam troche czasu. A buk rzeczywiscie wiarygodny. Ciekawe jest to ze mozna samemu kursami manipulowac :] . Dobra oferta pilkarska , nic tylko czekac na te 7 Euro bo ja w takiej walucie zazyczylem sobie bonusika.

Co do obrotu, kolega z forum na ktorym znalazlem ta promocje wyslal maila do supportu, ile razy trzeba to obrocic, jak cos bede wiedzial dam znac. :wink:

kornel87 0

kornel87

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dla potwierdzenia wiarygodności dawania bonusów, dostałem od nich mail:
Dear Parbet Customer,

Thank you for your contact to Parbet.com support.

This is an automated response letting you know that we have just received your bonus email.

Your bonus request will be handled within 24 hours according to the

Support opening hours: 9 am - 12 pm CET

Thank you for your patience.
Kind regards,

Customer Support Manager
Parbet.com Ltd.

sioux 0

sioux

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
TO dziala!!! wlasnie dostalem 7.80 euro ✅ . Ciekawi mnie mozliwosc manipulowania kursami. Podobno mozna niezle na tym zarobic. Polecam :]

rooni 135

rooni

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Zobaczymy. Wysłałem maila, poeczekam 24h i się okaże.

T 0

tyraxx

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dear Parbet Customer,

This is an automated response letting you know that we have just received your bonus email.

Kind regards,

Customer Support Manager
Parbet.com Ltd.

Wiesz co takiego maila byś dostał nawet jak byś cokolwiek napisał, ten mail jest generowany automatycznie, naucz sie czytać po Angielsku.
przed wypłatą trzeba złozyc depozyt niestety i można grac tylko w pokerze ale wałek z tego wyszedł

sioux 0

sioux

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Dear Parbet Customer,

Kind regards,

Customer Support Manager
Parbet.com Ltd.

Wiesz co takiego maila byś dostał nawet jak byś cokolwiek napisał, ten mail jest generowany automatycznie, naucz sie czytać po Angielsku.
przed wypłatą trzeba złozyc depozyt niestety i można grac tylko w pokerze ale wałek z tego wyszedł

Bullshit!!! maile dostajesz 2 . Jednego po rejestracjii, 2 po zlozeniu wniosku (czytaj wyslania maila z prosba o bonus) . Bzdury piszesz ja nawet nie sciagalem klienta pokera od nich, postawilem na NYM, wiec dziala na zaklady sportowe. Co do depozytu przed wyplata to nie wiem dokladnie jak to jest, bo nic o tym nie czytalem.

M 0

mariusz0985

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
o co tam chodzi ?? Co to jest ten back i lay ?? :| , o co chodzi z tym manipulowaniem kursami ??

przemekg 16

przemekg

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Back - to zaklad: Wygra, czyli zwykle obstawianie u tradycyjnego buka
Lay - to zaklad: Nie wygra to znaczy sie ze to zdarzenie nie wpadnie

tyle co wiem ... ja już podwoiłem bonusik dwukrotnie dzisiaj
:mrgreen:

imported_koper_2 0

imported_koper_2

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
mnie totalnie opuściła forma w tym tygodniu już byłem +130 i wróciłem do punktu wyjścia

O 25

orchol

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
moglby ktos kto juz to robil &quot;manipulowal kursami&quot; wytlumaczyc jak najlepiej to wychodzi?

sioux 0

sioux

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Promocja skonczyla sie :!: , dawali kase pierwszemu tysiacowi osob. Pewnie polowe ludzi korzystajacych z promocji stanowili Polacy - jak zwykle :p. Tak wiec juz nie rejestrujcie sie bo nie ma sensu. Pozdro

rooni 135

rooni

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Super, załapałem sie na ostatnia chwile dzisiaj dostałem bonus.

bokserbks 0

bokserbks

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Da sie obstawic kilka spotkan na jednym kuponie? bo ja jakos nie potrafie, tylko pojedyncze moge

sioux 0

sioux

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Promocja skonczyla sie

Mi dziś dodali 8 EUR, postawiłem wszystko na zwycięstwo ST LOUIS z COLORADO, także nie wiem czy się skończyła......

No ale zarejestrowales sie wczesniej, bo teraz przy rejestracji, i prosbie o bonusa dostalbys maila ze limit 1000 osob zostal osiagniety. Wiem bo kilku znajomkow co takiego dostalo. :!:

D 0

duhowny

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
nie ktos w prosty sposob wytlumaczy o co chodzi na tym parbecie bo wlasnie mnie rozwalil,wybralem jakis meczyk tenisa DiMauro A - Greul S 2 no i wybralem Back 2 i samemu wpisalem sobie stawke 7,0 i on to przyjal;Dco to za buk gdzie samemu mozna sobie stawki wpisywac,przejrzalem tutoriala na parabecie ale akcji z kursami nie rozumiem

pacyff 0

pacyff

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Katowice
tu chodzi o giełde zakładów-cos jak betfair-poczytaj sobie o tym...chodzi o to ze zakladasz sie nie z bukiem a z innymi użytkownikami z całego świata.możesz sobie wystawiać kurs jaki chcesz i jeżeli ktoś ci przyjmie zakład o danym kursie to jest on aktywny a jesli nikt sie nie skusi to zaklad wraca na konto.wejdz sobie na strone betfair i pusc tutorial tam jest to w miare przejrzyscie opisane

jesliu chodzi o zaklady back i lay to w najprostszym skrócie jest to tak:

back-normalny zakład czyli np.mamy mecz kozia wólka-fc skarpeta i dajemy na gospodarzy 1 to tylko i wyłacznie urzadza nas zwyciestwo koziej wólki

lay:ten sam mecz-uwazamy ze nie wygra fc skarpeta to klikamy w kurs i znaczy to ze takie zdazenie nie padnie -inaczej rzecz ujmując jest to typ z podpórką na przeciwnika

jesli chodzi o typy na lay musimy uwazac przy doborze stawki bo niby ryzyko mniejsze na typ ale wkladamy na zaklad wiecej pieni9edzy .czyli np.ryzykujemy 20 euro ze dane zdarzenie nie padnie a wygrac mozemy tylko np.3 euro

rooni 135

rooni

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Można na jednym kuponie umieścić więcej niz jedno zdarzenie??

Status
Zamknięty.