>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Pacific $40 Bez depozytu

Status
Zamknięty.
sadam666 17

sadam666

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
40$ za chwikę uwagi.Warto.

Witam.

Sprawa jest prosta. Wchodzicie na http://www.teampokersense.com/. Tam jest wszystko opisane krok po kroku jak co zrobić ale że nie wszyscy potrafią po angielsku to już piszę.

1.Ściągamy Pacific Poker z linka ze strony http://www.teampokersense.com/.
2.Instalujemy i zakładamy nowe konto.

3.Klikamy na obrazek : Sponsorship registration , wypełniamy.I teraz najważniejsze : w rubryce refera musicie wpisać : pokersense ,wysyłamy.
4.Dostajesz maila z wszystkimi potrzebnymi informacjami.
5.Czekasz 2 dni i masz swoją kasę na koncie neteller.
6.Wpłacasz tą kasę do Pacific Poker, wysyłasz do nas screenshot depozytu, wysyłamy kolejne 20$ na twoje konto neteller.

Także robice co chcecie, ci co skorzystali wiedzą że to kasa za darmo.

Jeśli macie zamiar oszukać i 20$ nie wpłacicie na Pacific Poker to wiedzcie że mamy sposoby na odzyskanie tych pieniędzy.

Podsumowując : dostajecie 20$ na grę w pokera które i tak od razu możecie wypłacić, plus 20$ na konto neteller z którymi możecie zrobić co chcecie.

Pozdrawiam Piotr,
w razie problemów proszę pisać
[email protected]

C 0

cihy

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
3.Klikamy na obrazek : Sponsorship registration

Gdzie znajde ten obrazek?

lisu 0

lisu

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ostatnio tu tez byl taki koles tylko dawal 100 na netllera i zadnej kasy nie dostalem i wydaje mi sie ze nie dstane jej rowniez tu bo kto za darmo daje 80 zl?? co na to poiwiesz saddam??

C 174

cezi77

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Jaworzyna
to pewnie znow walek tak jak z poprzednim kolesiem. pokersense to pewnie jego nick na tamtej stronie a wszyscy wpisujac to dajecie mu zarobic;) takie moje zdanie bo kto daje 40$ za free??

sadam666 17

sadam666

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
? nie chcecie nie korzystajcie niedowiarki , wasz wola, kasa nie jest za darmo tylko za wasz czas poświęcony tej rejstracji.

Obrazek jest na stronie podanej w 1 poście.

lisu 0

lisu

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
kreci koles i juz 60 zl za czas na rejestracji a potem spam poczta do domu bedzie przychodzil kasy i tak niedostaniecie maile wam zawirusuja

K 0

kropa

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Hmm mi się nie wydaje żeby to była ściema. Po drugie nikt nie skorzystał a już kogoś oskarża - potem się dziwić, że rzadko ktoś pisze o promocjach takich. No nic ja skorzystałem, napisze czy dostałem kase czy nie.

lisu 0

lisu

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
po 1 saddam to nie rob nowyc kont i nie nakrecaj ludzi teraz juz potwierdizles sam ze to sciema temat d zamkniecia ludzie to sciema!!

K 0

kropa

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
No i lipa już na samym początku, ściągnąłem soft i odpalam i nie może się połączyć z serwerem, chyba sobie jednak odpuszcze ????

K 0

kropa

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Lisu? Czy ty za dużo się archiwum x naoglądałeś?:/ Ja to ja a nie żaden sadam. Nie mam zamiaru udowadniać tego ale jakbyś był rozgarnięty to byś zobaczył na inne fora gdzie widnieje tak samo jak tu jako Kropa. Litości żałosny jesteś.
Ps: Czy jeżeli się ktoś akurat na tym forum nie udziela (na innych owszem) to odrazu musi być to konto kukła?:/ Tacy jak ty niepowinni mieć prawa zakładania kont na forach, gdyż odstraszają innych co próbują pisać coś o promocjach. A jeżeli masz jakieś teorie spiskowe to zwróć się do admina, żeby porównał adresy ip moje i sadama itp.

lisu 0

lisu

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ale ta promochsa to lipa i ty jestes niezrozgrarniety

K 0

kropa

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Nie mam zamiaru się kłucić. Jedyne co mogłeś zrobić, żeby zachować twarz to przeprosić,ale no właśnie, no nic nieważne. Promocja nie wiem czy lipna ale nie udało mi się aby soft połączył się z serwerem, najwyżej jeszcze spróbuje kiedyś. Jak ktoś się zarejestrowała niech da znać czy dostał kase.

Status
Zamknięty.