JA PIERDOLE Z 9-4 NA 9-9 PIERDOLONY DEBEL
TRZEBA LUKASA LACKO DO PROKURATURY REJONOWEJ W BRATYSŁAWIE JAK NAJSZYBCIEJ ZGŁOSIĆ
ta mała ukrainska cip..pusci caly czy tylko 1set?
Jeb*** separatysta Stakhowsky połamał się z 40:0....
Tak jak mnie Svitolina wyruchala to nawet PO mnie tak nie wyruchalo xdd
Nadchodzi Australian Open 2016! Kontynuujemy tradycję zapoczątkowaną przez maroon'a i ruszamy z czwartą edycją PŁACZ OF THE DAY. AO to turniej wymagający od płaczków największego zacięcia i wytrwałości, bo spotkania rozgrywane są głównie nocą naszego czasu. Na pewno nie przeszkodzi to jednak bywalcom HP w wyzywaniu zawodników, barwnym opisywaniu ich gry i pochlipywaniu z powodu przegranych betów. Specjaliści fachowo ocenią, kiedy zawodnik ma kreczować, a koneserzy urody (i gry) zawodniczek WTA na pewno nie będą szczędzić epitetów ???? Utopione taśmy nie przejdą bez echa, podobnie jak przegrane pewniaki. W późniejszej fazie turnieju dostanie się nawet zawodnikom ze ścisłej czołówki. Czy po roku od pierwszej edycji POTD płacz się nasili, czy zaniknie ? Przekonamy się niebawem.Co mnie kusiło zeby tego hujaaa ramosa dać?????????
Tradycyjnie po turnieju wybierzemy największego płaczka. Zwycięzca poprzedniej edycji - marcin1981 - utonął w morzu banów w HP, więc tytuł Największego Płaczka AO 2016 czeka na nową osobę ????
Jeśli zauważysz jakąś perełkę w HP, śmiało wrzucaj. Zaczynamy od kwalifikacji, a zatem...
LET THE PŁACZ BEGIN!!