teraz pewnie płatne typy ???? jak kreatywny z hokeja ????Chyba nie mówisz mistrzu, że kończysz prowadzić ten temat co?
ATP tylko podsumował temat... napisał gdzieś, że kończy? ????
wiec kiedy mozna sie spodziewac typow ?O matko...A wiec pare wyjasnien. Temat byl dla mnie i dla tych co pytali na priv o skutecznosc Excela i o uwierzytelnienie.Co do platnych typow to nigdy nie prowadzilem, nie prowadze i nie zamierzam prowadzic zadnych platnych typow ani pobierac oplat za cokolwiek. Temat zawieszam chwilowo z braku czasu. Co do "sodowy" to nie uderzyla bo Ci co pisali na priv wiedzieli ze bedzie przerwa. Konkludujac,,nie koncze ani z graniem ani tym bardziej z Excelem ???? .
ale po co to wyczekiwanie, jeden typ nie wejdzie i zaczna sie bluzgi. Do nastepnego weekendu napewno cos wrzuce takze spokojnie. Nie kazdy gra bukmacherka 24/7.wiec kiedy mozna sie spodziewac typow ?
Koles z hokeja , zawiesza teraz ten tez zawiesza ?
Trochę uprzejmości a nie, jakby Ci się należało.wiec kiedy mozna sie spodziewac typow ?
Koles z hokeja , zawiesza teraz ten tez zawiesza ?
wiec kiedy mozna sie spodziewac typow ?
Pochwalić takiego parę razy to od razu sodówa do mózgu uderza. Dobra ATP to idź w pi*du ???? Pozdrawiam
stan przed sciana, nachyl sie, a teraz biegnij, moze juz wiecej nie bedzie trzeba czytac twoich wypocin ????Trochę uprzejmości a nie, jakby Ci się należało.
A o inwestowaniu masz tyle pojecia co ja o balecie mongolskim.
domelol sam jesteś gowniarzem który gra pewnie na zapalki. A o inwestowaniu masz tyle pojecia co ja o balecie mongolskim. Nikt na niego nie naskakuje tylko sie pyta dlaczego przzestal podawac? Ja zagralem 3 jego typy 2 wygrane 1 przegrany . Bo wrzuca krotko przed meczem, Wiec poco spinasz dupe ? Mi jego typy nie sa potrzebne, a placic za typy to moze taki amator jak ty.